- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.221
biss iyiyiss günaydınn annemmm sen ve bebişimizz nasılsınnnız bugün?
Selammmm canlarımmm çok fena kaçamak giriyorummm sizleri özledim. Işlerimi bitirip hemmen gelicemmm. öptümmm sizleriiiii
biss iyiyiss günaydınn annemmm sen ve bebişimizz nasılsınnnız bugün?
Bende iyiyim canlarım. Sabah nette bişey okudum hamileyken salam sucuk sosis jambon çig köfte (etli) yenmesi zaralıymış. Ben salam falan yiyodum.
nur 1 sayfa geçmişi oku canım
Canım bişey göremedim 3 sayfa gittim hangi sayfayı okuyayım.
Bugün 10:20[/FONT][/SIZE] Konu Sahibi : kolera_vebasi #10220
kolera_vebasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kolera_vebasi
kolera_vebasi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Gül
Giriş tarihi
Apr 2010
kızlar ben hicran koleranın şifresinden giritorum ilk sayfaya bakın kim hamileyse( Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe) bu sayfadan hesaplasın bana yazsın bekliyorum tamam mı
aaayy bebekimmm bende fakirimdir bu konularda hıııımmmm ne yapsan ki biraz düşünelim buluruz bişşiler şimdi hamarat kızlar döktürür
aklımda hiç menü yokk evdede koçiş yok diyee hiç malzeme yokk alıcam yanee rahat olunn
aaayy bebekimmm bende fakirimdir bu konularda hıııımmmm ne yapsan ki biraz düşünelim buluruz bişşiler şimdi hamarat kızlar döktürür
bak canım patatesleri haşla sonra ez önce tencereye yağ azıcık salça ve soğanı incecik kıy patesle kavur tabi soganı iyice kavurcaksın patatesle iyice kar iyice ama sonra elinin içinden top gibi yap ortasına azıcık delik aç ve içine yoğurt koy bir çay kaşığı üztüne sosunu yap dök zeytinyağı kırmızıı biber birde nane koy adı göbekli patates koydum ( küçüçük toplar yap elinde avucunun içinde sonra parmağınla içine bastır ortası göbek çukuru olsun sonra içine minnacık yoğurt ve sosunu dök çok güzel oluyo
slm kızlar nasılsınız?
madamimm, senin catlak oldugunu biliyordum canim ama, sen hakikaten ucmussun canim yhaevet cücüm yaa fala fena benim eşimin kız kuzenleri çok fazla hepisde bi yerde büyümüş oldukları için benim alışmam çooooook zaman alır hala birinin arkadaşı gelse kızların hemen aklıma acaba benim kocişime ayarlamaya çalışmılarmıdır bu kızı diye sormaktan kendimi alamıyorum bir türlü offf çok fena bi his bu adamcığım deliriyor ama napim alimde değil sanıyorumki herkes onun eski sefgilisi
aha,al bitane dahaaaaa kuzen falan bende anlamam valla zaten bi tane vardı kocişin amcasının kızı cok kocişimeee yapmaya calıştılar ama basaramadılar şimdi ben o kızla kocamı nasıl görüştüriyim kızlarrr yaa hayatta olmazzz ayyy ya aklıma geldiii yineee uyusss oluyorum o kıza zatennnn
canimmm, kiyamammm, gecmis olsun tatlimmmmmkızlar ben doktora gittim kan testide yaptırdım negatif bebek yok...
vertigom var benim o yüzden dönmelerim mide bulantım...
yine başladı şimdi ilaç tedavisine başlıcam şimdi ama onun için regl ol dedi ne olur ne olmaz..
şimdi raporluyum evdeyim 5 gün ...
yavrucum, mutlulugunuz daim ebediii olsun.....ben mahsus bizi güldürmeye calistiginin kanaatindeyim,,,beni yaniltma lutfennnay bebekim evet yaaa yıllar geçtikçe düzelirim diye düşünüyorum tabe elbette bu arada zavallı kocişim napıcanı şaşırıyor adamcağzımın suçu olsa gam yemicem ama napimm evet kociş benim artıkkkk hep benimmm bide şehzade de yapıcem ben ona ohhh mis misss
akşam eve gider gitmez deniyecegim canım.bende hergün akşam yemekte ne yapacagım şaşırıyorumbak canım patatesleri haşla sonra ez önce tencereye yağ azıcık salça ve soğanı incecik kıy patesle kavur tabi soganı iyice kavurcaksın patatesle iyice kar iyice ama sonra elinin içinden top gibi yap ortasına azıcık delik aç ve içine yoğurt koy bir çay kaşığı üztüne sosunu yap dök zeytinyağı kırmızıı biber birde nane koy adı göbekli patates koydum ( küçüçük toplar yap elinde avucunun içinde sonra parmağınla içine bastır ortası göbek çukuru olsun sonra içine minnacık yoğurt ve sosunu dök çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?