Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Canım bişey göremedim 3 sayfa gittim hangi sayfayı okuyayım.

Bugün 10:20[/FONT][/SIZE] Konu Sahibi : kolera_vebasi #10220
kolera_vebasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kolera_vebasi
kolera_vebasi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Gül

Giriş tarihi
Apr 2010

kızlar ben hicran koleranın şifresinden giritorum ilk sayfaya bakın kim hamileyse( Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe) bu sayfadan hesaplasın bana yazsın bekliyorum tamam mı

Ama cnm ordan hesaplayınca daha fazla çıkıyor. Benim geç döllenme olmuş ne olcak.
Benim pazartesi doktor randevum var. Bebeğin kalp atışını dinlicez Allah izin verirse o zaman
ona sorar kesin bilgileri aktarırım.

aaayy bebekimmm bende fakirimdir bu konularda hıııımmmm ne yapsan ki biraz düşünelim buluruz bişşiler şimdi hamarat kızlar döktürür

koçiş gittiğinden beri evde yemekte yapmıyorum yaaa bi tuhaf oldum birdennn aklıma bişey gelmiyooo :44: düşününnn ,taşınınn,kaşınınnnn ok

bak canım patatesleri haşla sonra ez önce tencereye yağ azıcık salça ve soğanı incecik kıy patesle kavur tabi soganı iyice kavurcaksın patatesle iyice kar iyice ama sonra elinin içinden top gibi yap ortasına azıcık delik aç ve içine yoğurt koy bir çay kaşığı üztüne sosunu yap dök zeytinyağı kırmızıı biber birde nane koy adı göbekli patates koydum ( küçüçük toplar yap elinde avucunun içinde sonra parmağınla içine bastır ortası göbek çukuru olsun sonra içine minnacık yoğurt ve sosunu dök çok güzel oluyo

hımm biliyorum bunu hicrancımm bide sosile kaşarlada yapıyoruss denemeni tavsiye ederim güsel oluyor mersi tatlımm aklımda yoktuu en azındann

ben geldiiiimmm, naber millettt??
biraz gecmisi okudum, coookkk güldümmm, bi o kadarda sasirdim .....heralde yine saka yapiolar diye düsündüm.

madamimm, senin catlak oldugunu biliyordum canim ama, sen hakikaten ucmussun canim yha kisim maniakmisin , yoksa sakami yapiosun?? o ne demek ''kocami ayarlamayami calisiolar? herkesi eski sefgilisi saniorum? '''hayir gercekten saka yaptigini düsünüyorum ...madamim böyle biri olamazzz!! kiss, adamin ex'i olsa ne yazar?? adam seni seviyor, cocugunun anasi olarak seni istiyor, sen relax ol bee ,hiiiii tepemi attirma!!
ben olsam hic tinlamam walla (SAKAciiiiii seniiiii) hee olduda ciddi ciddi yazdin...sana inanamiyorum!!! kendine gel
aha,al bitane daha annem, benim gecen size bahsettigim bisey vardi, hatirlarsaniz....esimin halasi ailesi falan anlatmistimya, inanin benim hic umrumda degil, zaten esimin kuzeni esimden evvel evlendi, mutlu evliligi var, ve ben her daim konusmalarina müsade ederim....bu esime saygimdan güvenden gelir, o kadinda saygili davranir, hatta onu severim bile, hic bir yanlisi olmadi , orayi düzelteyim ,fakat bunun bir kiz kardesi var, nasil fesat, nasil kiskanc...güya caktirmiyor ama o kadar iyi anliyorumki icinden geceni, aklinca intikamini alacak (ailesinin gururunu kurtaracak, esimi karalamak icin ,aptal sey) bizim icin kuzen kardestir, hic kimseye ambargo uygulanmaz, bize tas atana,biz gülle cvp veririz....hic tinlama bence....sende gül at ...eminim esin tapiyordur sana, tipki benim esimin bana ''taptigi'' gibi (oyle der kendileri )
canimmm, kiyamammm, gecmis olsun tatlimmmmm
yavrucum, mutlulugunuz daim ebediii olsun.....ben mahsus bizi güldürmeye calistiginin kanaatindeyim,,,beni yaniltma lutfennn
:26:

akşam eve gider gitmez deniyecegim canım.bende hergün akşam yemekte ne yapacagım şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…