- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.241
canim,naber?
kimse yok bugun galiba....ortalik sessiz....
anlat bakalim biraz, havadan sudan,börtü böcükten....:82:
iidir canm ne olsun havlar ısındı. bir uyuşukluk var üstümde
Ben geldimmmmmm herkes nasıl bi yaramazlık yok dimi
yuk yuk, ama nerde bu devlet nerde bu millet ,topigin hanimi?
Nasilsin koleracim,,iyisin dimi?
kızlar ben şimdi mayıs ayında ilk defa denemeye niyetlendim ya. sonra bu blogu gördüm rast gele. bayadır takip ediyorum ama siz okadar ilerletmişsiniz ki tanışma işini ne zaman dalsam muhabbete diye artık bekliyorum:) neyse artık bana da hoş geldin deyiverirsiniz dimi:) bebek bekleyenlere Allah tamamına erdirsin ve yavrularına kavuşsunlar diyorum. isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin diyorum. benim bat 6 temmuz geçen ay olmadı önümüzde ki aylara artık. vakit buldukça sizlerleyim artık. gerçekten burada ki paylaşım farklı. eşim ve benim dışımda kimse bebek istediğimizi bilmiyor yani bu özel anı ilk biz paylaşalım istiyorum. ama burada ki paylaşım daha farklı hepimiz aynı istek içindeyiz. bu yolda paylaşacak çok şey vardır eminim ve bizi bizden başka kimse anlayamaz diyorum ve konuyu kapatıyorum:) herkese selam tekrar...
Bugün doktor benim kesemi göremedi çünkülüm daha çook minikmiş dedi vajinal ultrason istedi yarın ordan bakalım dedi ben napiim şimdi baktirimmi ii bişimi sizce tontişlerim nasıl oluyor bilen bilmeyene anlatırmı lütfen
cnm zaten 5 haftaya kadar batından yanı karından görülmesi zor oluyo o yuzden bende vajınal baktırdım çok bişi hıssetmıosun rahat ol kasma yeter ama çok sıkta alttan baktırma bıdefa yeterli
amaaan, 10 kilo neki tatlim, tamam biraz balik etli durur, amam kilolu göstermezki....hem vermek istersen verirsin canim benimmm, bu sana mutsuzluk vermesin tatlim....zaten yasadigin sana yeter...üzme kendinide benideiyiyim meleğim yaa hakketen herkesner nere gitti ?
Bende ha şu işide toparlim ha bunu da yapim derken bi baktım saat 12:30 a gelio. Zaman nasıl geçti hiç annamadım. şimdi bide yemek yiyim. Amaaan diyetteyim bide 10 kilo vermem lasım yaw çok mutsusummm amaaa
Bugün doktor benim kesemi göremedi çünkülüm daha çook minikmiş dedi vajinal ultrason istedi yarın ordan bakalım dedi ben napiim şimdi baktirimmi ii bişimi sizce tontişlerim nasıl oluyor bilen bilmeyene anlatırmı lütfen
Ama baktır diyorsun dimi bi kerede olsa zaten senden mi duydum birinden duymuştum çok ii değilmiş alttan baktırmak hiç mi baktırmayıp beklesem acaba doktor diyorki böyle durumlarda dış gebelikte olabilirmiş bakılması gerek filan dedi onu anlamamız için dedi bu arada benim değerlerim nasıldır sence yarın doktora göstericem ama demir eksikliğim yerlerde sürünüyor ne yapmalıyım sana bi kaç test sonucundan yazsam söylermisin bana tontişimm
amaaan, 10 kilo neki tatlim, tamam biraz balik etli durur, amam kilolu göstermezki....hem vermek istersen verirsin canim benimmm, bu sana mutsuzluk vermesin tatlim....zaten yasadigin sana yeter...üzme kendinide benide
Sen önce bana cevap var madammm. Sana biseler yazmistim az ivvel
Len bakiyorum once bana tontis dedigim icin tepki verdiniz, simdi bakiyorum herkese diosunuz..Yaaaa, nasil sirin hitabetmis dimi???
Soruna gelince; fffffffffffffffffffff, baska isin yokmu kizim? Ne is cikartiyosun basina? Hamilesin , illa kesemi görcen? Ilk gebeligin anlarim, ama gerek yokki tatlisim?? Kendine bunu reva görme, alttan aleti sokarlarsa görürüm seni (kimse tepki vermesin, baska türlü anlatamazdim) sen sakin ol, kafani baska seylerle bulandirma... Yani,yaptirma derim ben, ama sen bilin tabi.
bend hep alttan baktırdım şuan bıle tedavı için hep alttan bakıyor alıştık artık zaten doktor yanında staj yaptıgım doktor laşkalaştık anlayacagın neyse sen degerlerı yaz bakem bırde ayda en fazla ıkı kez usg önerırım fazlasını çok net olmamakla beraber ben önermıyorum
Niki tontişim ben sana tontiş dediğinde hiiiç kızmadım hatta güzelde bi kelime bence aslına bakarsan sana katılıyorum bebişim ama ben demedim doktor dedi o yüzden aslına bakarsan senlen hemfikirim tatlım bişi olur diye korkarım kendim için değil bebiş için ama merakta etmiyor değilim ya yoksa ya bişi olmuşsa diye hani bir görsem rahatlıcam bide dış gebelik filansa mesela onu nasıl anlıcam sonra üff kafam karıştı ama rahatım huzursuz filan değilim yani beişim merak etmehee bu arada çok mu acıiii nenn
Ferritin 10,39
fol2 12,69
vitamin b-12 318,5
tsh 1,84
serbest t4 1,34
total ıge 88,4
serbest t3 3,32
hcvplus 0,253
antihbs 2
hbs ag 0,414
beta hcg 146,8 işte bunlar tontişim ayın 9 unda yapıldı bu test onun sonuçlarıdır bugün yine kan alındı yarın öğrenicem
Niki tontişim ben sana tontiş dediğinde hiiiç kızmadım hatta güzelde bi kelime bence aslına bakarsan sana katılıyorum bebişim ama ben demedim doktor dedi o yüzden aslına bakarsan senlen hemfikirim tatlım bişi olur diye korkarım kendim için değil bebiş için ama merakta etmiyor değilim ya yoksa ya bişi olmuşsa diye hani bir görsem rahatlıcam bide dış gebelik filansa mesela onu nasıl anlıcam sonra üff kafam karıştı ama rahatım huzursuz filan değilim yani beişim merak etmehee bu arada çok mu acıiii nenn
Ferritin 10,39
fol2 12,69
vitamin b-12 318,5
tsh 1,84
serbest t4 1,34
total ıge 88,4
serbest t3 3,32
hcvplus 0,253
antihbs 2
hbs ag 0,414
beta hcg 146,8 işte bunlar tontişim ayın 9 unda yapıldı bu test onun sonuçlarıdır bugün yine kan alındı yarın öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?