- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.261
selam kızlar ne kaynatıyosunuz?bu arada bana cok fazla soru soruyolar bu sıtede özel msjlar gelıyo bende sevınıp cevaplıyorum hepsını
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
Bugün doktor benim kesemi göremedi çünkülüm daha çook minikmiş dedi vajinal ultrason istedi yarın ordan bakalım dedi ben napiim şimdi baktirimmi ii bişimi sizce tontişlerim nasıl oluyor bilen bilmeyene anlatırmı lütfen
hehehe sen bizim biricik ebemizsin canımm benimmm. yardımların için ayrıca tenk yu
thanks cnm her zman beklerız müşterı her zaman haklıdır o kadar!!! müşteri dedıgıme bakmayın laf ıcabı o bızım lugatımızda gebe, hasta dıye geçer
canım sen bu kan tahlilin adetinden ne kadar zaman sonra yaptırdın ki
evt baktım sadce bıraz demır eksıklıgın var bırde hcg için son adetını bılmıorum cnm o yuzden cvp veremıcem normal mi dıye ama dıger sonuclar normal
kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk :93:
Bugün doktor benim kesemi göremedi çünkülüm daha çook minikmiş dedi vajinal ultrason istedi yarın ordan bakalım dedi ben napiim şimdi baktirimmi ii bişimi sizce tontişlerim nasıl oluyor bilen bilmeyene anlatırmı lütfen
kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk :93:
hehehe sen bizim biricik ebemizsin canımm benimmm. Yardımların için ayrıca tenk yu
Tatlım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
MadamımmmmmmmmBen ilk baktığında çok korktum. Ama bilmiyodum vajinal bakılacağını sonra 3 kez daha geçti başımdan. Hiç acımıyo bebeğim korkma. Ama ebemizin dediği doğru zırt pırt baktırmaya gerek yok aksi durum olmadıkça.
tatlım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
bende iyiyim allaha şükür canım müzik dinliyom
Sen hiç üzülme migi tatlım elbet olacak yawww yazın tadını çıkar temiz hava bol gıda ohhhhhhh
Niki tontişim ben sana tontiş dediğinde hiiiç kızmadım hatta güzelde bi kelime bence aslına bakarsan sana katılıyorum bebişim ama ben demedim doktor dedi o yüzden aslına bakarsan senlen hemfikirim tatlım bişi olur diye korkarım kendim için değil bebiş için ama merakta etmiyor değilim ya yoksa ya bişi olmuşsa diye hani bir görsem rahatlıcam bide dış gebelik filansa mesela onu nasıl anlıcam sonra üff kafam karıştı ama rahatım huzursuz filan değilim yani beişim merak etmehee bu arada çok mu acıiii nenn
kızlar napıyonuz? benim pc kafayı yedi çok zor yazıyorum netim kendi kendine gidip geliyo falan bi garip durum işte. siz iyimisiniz?
madamımmm valla ben olsam baktırmazdım zaten bizimkilerde buna izin vermezlerdii annemler bu olaya fena takımış durumdalar çünkü neyse ama sen doktoruna güveniyorsan usulunü biliyodur canımcımmm ama bizdee ilk zamanlar bebiş tutunana kadar baktırmak ve koçiş sevmek yasakkk :26:
Benim en son regl tarihim 12 mayıstı haziranın 6 sında bekliyordum tekrar olmadı sonra 9 unda yaptırdığım testin sonuçları bunlar tatlımm birazdan arıycam gene doktoru bugünde kan aldırdım ordan bakıcek bakim yükselmişmi
canım inşallah yükselir sen korkma geç dönlenme falanda oluyomuş ama bana kalırsa sen bebişi görene kadar doktora git ihmal etme sakın herşey normal diyene kadar doktorun kapısında yat gerekirse ve rahat ol bişey çıkmıycak allahın izniyle (allahım bu kulunu daraltma ona hayırlısından evlatlar nasip et hayırlısıyla bebeğini görmeyi nasip et yarabbim)
kızlar napıyonuz? benim pc kafayı yedi çok zor yazıyorum netim kendi kendine gidip geliyo falan bi garip durum işte. siz iyimisiniz?
Benim en son regl tarihim 12 mayıstı haziranın 6 sında bekliyordum tekrar olmadı sonra 9 unda yaptırdığım testin sonuçları bunlar tatlımm birazdan arıycam gene doktoru bugünde kan aldırdım ordan bakıcek bakim yükselmişmi
heee süper çoook sevindim benim en son adet tarihim 12 mayıs beklelenen de 6 haziran bu sonuçlarda 9 hazirana aittir çoooooookk teşekkür ederim benim canım ebemmmmm
canım inşallah yükselir sen korkma geç dönlenme falanda oluyomuş ama bana kalırsa sen bebişi görene kadar doktora git ihmal etme sakın herşey normal diyene kadar doktorun kapısında yat gerekirse ve rahat ol bişey çıkmıycak allahın izniyle (allahım bu kulunu daraltma ona hayırlısından evlatlar nasip et hayırlısıyla bebeğini görmeyi nasip et yarabbim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?