Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

selam kızlar ne kaynatıyosunuz?bu arada bana cok fazla soru soruyolar bu sıtede özel msjlar gelıyo bende sevınıp cevaplıyorum hepsını

hehehe sen bizim biricik ebemizsin canımm benimmm. yardımların için ayrıca tenk yu

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

tatlım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

madamımmmmmmmm ben ilk baktığında çok korktum. ama bilmiyodum vajinal bakılacağını sonra 3 kez daha geçti başımdan. hiç acımıyo bebeğim korkma. ama ebemizin dediği doğru zırt pırt baktırmaya gerek yok aksi durum olmadıkça.

kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıoktı,artık hamiş olmadığıma eminim,güzel bir adaçayı demledim kendime,bir de ne zaman regll olcam diye kasmıcam,çünkü ne zaman canı isterse o zaman geliyo ve ben stres yaptıkça gecikiyo,relax olucam artık,ne zaman isterse o zaman gelsin,elbet gelicekkkk :93:

Benim en son regl tarihim 12 mayıstı haziranın 6 sında bekliyordum tekrar olmadı sonra 9 unda yaptırdığım testin sonuçları bunlar tatlımm birazdan arıycam gene doktoru bugünde kan aldırdım ordan bakıcek bakim yükselmişmi
canım sen bu kan tahlilin adetinden ne kadar zaman sonra yaptırdın ki

heee süper çoook sevindim benim en son adet tarihim 12 mayıs beklelenen de 6 haziran bu sonuçlarda 9 hazirana aittir çoooooookk teşekkür ederim benim canım ebemmmmm
evt baktım sadce bıraz demır eksıklıgın var bırde hcg için son adetını bılmıorum cnm o yuzden cvp veremıcem normal mi dıye ama dıger sonuclar normal

Sen hiç üzülme migi tatlım elbet olacak yawww yazın tadını çıkar temiz hava bol gıda ohhhhhhh

madamımmm valla ben olsam baktırmazdım zaten bizimkilerde buna izin vermezlerdii annemler bu olaya fena takımış durumdalar çünkü neyse ama sen doktoruna güveniyorsan usulunü biliyodur canımcımmm ama bizdee ilk zamanlar bebiş tutunana kadar baktırmak ve koçiş sevmek yasakkk :26:

Ayyy kararsızlardayım tatlişim yaa baktırmasam olmas mı ya daha küçücük o belli baksana hemşiremde diyo zate 5 haftalıktan önce görülmez diye korkuyom ya zarar gelirse ya aletin ucu bebişimin kafasına çarparsa

kızlar napıyonuz? benim pc kafayı yedi çok zor yazıyorum netim kendi kendine gidip geliyo falan bi garip durum işte. siz iyimisiniz?

Sen hiç üzülme migi tatlım elbet olacak yawww yazın tadını çıkar temiz hava bol gıda ohhhhhhh

öyle valla canım, geçtiğimiz ayki muayenede doktora sormuştum ben ara ara adet düzensizliği neden olur diye,sadece bir kere olursa genelde psikolojik ya da mevsimsel olabiliyor,bir kaç regli takip etmek gerek,eğer aylarca düzensiz oluyorsa ya da hiç olmuyorsa sorun olur demişti,Bir de en ufak düzensizlikte ilaç içmek doğru değil,hormon ilaçlarının hiç biri masum değil,en az zararlı olan progeston bile sonuçta ilaç,hemen ilaç içmeyi doğru bulmuyorum,vücudun hormon dengesini bozan türde ilaçlar bunlar demişti,o nedenle 4-5 haftada bütün regl düzenimi bozacak derecede bir kist vs oluşacağını sanmıyorum ve en azından bir sonraki regl dönemimi de beklemek istiyorum bakalım düzelecek mi ya da böyle mi olacak,eğer durum düzelmezse o zaman tekrar gidicem doktora.Ben stres yaptıkça geciktiğini dşünüyorum,çünkü regl tarihimden beri hamile miyim değil miyim diye taktım,1 haftadır da ya geç döllenmeyse diye ister istemez kafaya takıyorsun ve kadınlardaki hormonlar en ufak streste bile çabuk etkilenirlermiş,o nedenle relAX olup beklicem bakalım...Zaten artık regl olsam da tatile denk gelmiyo,en azından gecikmesi işe yaradı

valla madamımm ben hiç yaptırmadım bilmiyorum ama anlatılana görede böyle bişey sokuluyormuş içeriye şemsiye gibi orda açıliimişş ben bişi demedim valla bana öyle demişlerdi benimkii yemedi yaneee :26:

kızlar napıyonuz? benim pc kafayı yedi çok zor yazıyorum netim kendi kendine gidip geliyo falan bi garip durum işte. siz iyimisiniz?

naapalim, madami kararindan vazgecirmeye calisiyoruz, hos karar vermis degil ama , yinede yaptirmamasi gerektigini anlatmaya calisiyoruz.
(vajinal ultrason)
senden naaaber??:82:

Ya doktoru tanımıyorum bilem işte bizim hastanenin doktoru iyi biri belli ama iiliği yetmezki ben zaten cahilim ne bilim ama orda tanıdıklara sordum zararlı filan diyorlar dedim onlarda ilk başlarda zararlı değil 3 akadar normal sonrasında bakılmaz didiler ama sende öle diyorsan ben baktirmiim hiç sadece kanda değerime baksıınlar bakalım yükselirse sorun yoktur zaten inşallah dime bebkim yaa

valla migicim seninki sanırsam sadece stres kaynaklı böyle oldu diyorum yaaa koyverin gitsin takmayın şu gün hesaplamalarını yahuuuuuu

reca ederem madamım da senın ki beta hcg ve son adetıne göre 3 haftayı bıtırmişsın yane normal vajınal usg ye gelınce tabı doktorun daha ii bılır ama bulundugun yakın bıyerde kad.dogum hastanesıne gıdıp bırde onlar baksın 5 dkk batından o da göremezse sen kendı doktorunun ellerıne bırak kendını ama soracagın soruları da sor doktora içini kemırmesın ok

A BENİM CANIM MAVUŞUMMM BU DUANIN 10 BİN KATINI SANA İSTİYORUM RABBİMDEN SENİ TEZ VAKİTTE HAMİŞ YAPSIN GÖBİŞİN DOLSUN DİLERİMKİ E BEN ŞİMDİ O ZAMAN ALTTAN BAKTİRİMMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…