Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla migicim seninki sanırsam sadece stres kaynaklı böyle oldu diyorum yaaa koyverin gitsin takmayın şu gün hesaplamalarını yahuuuuuu

bence de canım yaaa,aslında özel bir hesaplama yapmadım ben,dikkat etmediğim ilk aydı ve ilk kez burayı okuyunca merak edip hesapladım falan ama ister istemez bilinçaltını etkiliyo demek ki,bi regl olayım hiç bişi hesaplamıcam(zaten döngüm de bozuldu,istesem de hesaplayamam )

madamımm lütfen strrese gerenkkkk yokk tatlım yaaa bak lütfennn tamammııı koleramm bişiciklerdeee stresss yokkk YASAKKKKK LÜTFENN BEBİKİMMMMMMMMMMMMM SÖZ VER STRES YOKKKK DİYEEE
hme baktırıp baktırmamak senin kararın ama ben asla baktırmam sonuçta değerlerinde çıkıcak ve ona göre bir terslik varsaa kiii yokkkkkkkkkkkkkkkkkk ben bundan eminimmm sonrasında bakılacaksa bakılır ben baktırmamandan yanayım bebişimmm ama son karar seninn bebişe bişey olmasınn

senin bebişinin kafasını sevsinler :))) ama bencede yaptırma. Ben bi defa yaptırmak zorunda kalmıştım subebeğin dediği gibi içerde şemsiye açıldımı bilmem ama ben o sırada hem ecel terleri döküp hemde 7,5 şiddetinde deprem geçiren vücudumu zaptetmeye çalıştığım için bişey hissetmedim :84::84::84: berbat bi psikoloji ben yaptırma derim canım

naapalim, madami kararindan vazgecirmeye calisiyoruz, hos karar vermis degil ama , yinede yaptirmamasi gerektigini anlatmaya calisiyoruz.
(vajinal ultrason)
senden naaaber??:82:

bencede yaptırmamalı, risk almaya gerek yok 1 hafta daha beklesin değilmi ama? iyiyim canım çalışıyom eşşekler gibi :) sende iyisin inşallah

napıyonusss minnoşlarımmmm canlarımmmm

iyiyiz yavru sen napıyon halin keyfin iyimi

bende essekler gibi calisiyorum tatlisim....
ufff, hade gidelim, bize gidelim, eve gidelimmm....bidhaaa,bidaha!
eee ,what's up dermisim?
senden naber?

Dış gebelik olunca kan değerlerindende anlaşılıyormuş benim bugün alınan kanda hcg ye bakmamışlar başka şey için benden kan almışlar o bakımdan yane yarın sabah öğrenicem değerimi yüksekmiş mi diye sen 5 hafta didin ya bak benim daha minnacık ondan görünmedi herhalde bu batından baksınlar dediğin ne güzel ebem benim anlamadımm da

Cnm bir önceki gebeliğimde benim alttan ultrason ile bakıldığında kesem gözükmedi dış gebelikten şüphelendiler beta hcg mi 5 in altına düşene kadar takip ettiler sonra kanamam başladı adet gibiydi. Kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı. Bence ihmal etme baktır çünkü dış gebelikse tüpün patlayabilir ya da seni zehirleyebilir yani ciddi bir durum zaman kaybetme. Benim şu an 8. haftam ve üç ay dolana kadar doktorum alttan ultrason ile muayene edecek. Zararlı birşey değil zaten olsa doktorlar kullanmaz.

napıyonusss minnoşlarımmmm canlarımmmm
cucummmmmmm iyiyimm burnu kırılanı görmeye gittim yine yoktuuu acayip meraklardayım yaaaaaa

ama tatlım ister istemez etkilenirsin tabiii bak benimde ilacı bırakmanın etkisiylee 8.gün geldi ben ilaç bırakılır bırakılmaz hamiş kalmıcağımı çok iyi bilmeme rağmen yinede psikolohik olarak yaşadım biras doğamısda olan bişey sanırsammmm merak ama stres yapma canımmm bak tahlilleride yaptırdınn ohhh mis gibisin misss tertermiz ak pakk kızımm benimmm stress yokk anlaştıkmı migicimm?

EliFatihEFU01-04-2009, 15:55
benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah......

busem6803-04-2009, 08:51
Canım bizim hesabımız döllenme zamaınını tam olarak bilemediğimizden son adet tarihine göre oluyor ancak.Ama ultrasonda bebeğin ağırlık ve boyuna göre yada kesenin boyuna göre otomatik olarak teknik bir hesap çıkarıyor.Kaldı ki bir kadın doğumcu göz göre göre bebeği düşürecek bir müdahaleye girişir mi,onlar uygun görüyorsa bir bildikleri vardır.8 haftaya kadar ultrasonlar vajinal izlenebiliyor zaten,sonrasını karından yapıyorlar.Hem hamileliğinin farkında olmadan normal yolla ilişkiye bile girenler var,düşse onlarınki düşer kaydirigubbakcemile3.Yani doktordan başkasona kafayı takmamak lazım,herşeyi onlara bırak,bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah

korkma bitanem ne gerekiyosa onu yap bebişin içinnnnnnn

batın demek karın demek karnından yane...kusura bakma bız alışmışız latınce terımler kullanmaya

Neeee şemsiyemi açılıyor içerde amanınnnnnnn kalsın kalsın ben bekliim bebişim kendi kendine büyüsünn gerek yok onu üzmeye kendim için değil valla onun için istiyorummm herşeyin güzelini sağolun güzellerim benim verdiğiniz bilgilerden ötürü seviyorum sizi çoookk

iyiyim bıldırcın napim evdeyimmmm neler kaynatıyosunuz bakemmm öle cok yazı varkiii ama okucakkkk halim yok valla burdan devamm sohbete

valla axxnn cim bende yaptırmadım bilmiyorum ama her anlatan aynı şeyiii diyiiii çubuk gibi bişeymiş içine girince sesssmiiiyee oloorrmuşşşşşşşşşş ama kimse hayatından menıun kaldığını söyleyemicem doğrusu korkutmak değil arkidişler gerçeklerrrr bunlarrr yanlış anlaşılmasınnn neyle karşılaşılacağını bilmek güseldirr dimi??

madamımmmm kan değerlerindenn anlaşılıyormuşşş dışgebelikkk bedne öyle biliyorummm hemde nurumcummmu hatırla onunda gözükmemişti daha minnacık mercimek ooo bebişimmm çok normal gözükmüyor olması

ne işin var senin burnu kırılılan adamın yanında bebüşşşş yaaaa ben sana demedimmiii olaylardan uzak dur dieee cıldırık hatunnn gecmiş olsunamı gittin kısss

valla madamımm öyle diiiilerr ben onların yalacıyım ama herkes öyle diiii sen bilürsün bebeimm:44:
ne işin var senin burnu kırılılan adamın yanında bebüşşşş yaaaa ben sana demedimmiii olaylardan uzak dur dieee cıldırık hatunnn gecmiş olsunamı gittin kısss

cucumm valla bi yumrukla nasıl kırılmışş çok merak ettiğim için gittim ama bi daha gitmicemm yok artık canımmm bi burun için hiç gitmediğimm adliyelerde süründüm 2 gündürr banane ne olursa olsun

resimmm çok tatlııı yaaa çok duygulandımm bak şimdiiiii bizimde öyle fotomus olcakmııı ????
olcakkkk tabeeee ama ne zaman olcakkk???????????????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…