- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.281
valla migicim seninki sanırsam sadece stres kaynaklı böyle oldu diyorum yaaa koyverin gitsin takmayın şu gün hesaplamalarını yahuuuuuu
Ya doktoru tanımıyorum bilem işte bizim hastanenin doktoru iyi biri belli ama iiliği yetmezki ben zaten cahilim ne bilim ama orda tanıdıklara sordum zararlı filan diyorlar dedim onlarda ilk başlarda zararlı değil 3 akadar normal sonrasında bakılmaz didiler ama sende öle diyorsan ben baktirmiim hiç sadece kanda değerime baksıınlar bakalım yükselirse sorun yoktur zaten inşallah dime bebkim yaa
Ayyy kararsızlardayım tatlişim yaa baktırmasam olmas mı ya daha küçücük o belli baksana hemşiremde diyo zate 5 haftalıktan önce görülmez diye korkuyom ya zarar gelirse ya aletin ucu bebişimin kafasına çarparsa
naapalim, madami kararindan vazgecirmeye calisiyoruz, hos karar vermis degil ama , yinede yaptirmamasi gerektigini anlatmaya calisiyoruz.
(vajinal ultrason)
senden naaaber??:82:
napıyonusss minnoşlarımmmm canlarımmmm
reca ederem madamım da senın ki beta hcg ve son adetıne göre 3 haftayı bıtırmişsın yane normal vajınal usg ye gelınce tabı doktorun daha ii bılır ama bulundugun yakın bıyerde kad.dogum hastanesıne gıdıp bırde onlar baksın 5 dkk batından o da göremezse sen kendı doktorunun ellerıne bırak kendını ama soracagın soruları da sor doktora içini kemırmesın ok
cucummmmmmm iyiyimm burnu kırılanı görmeye gittim yine yoktuuu acayip meraklardayım yaaaaaanapıyonusss minnoşlarımmmm canlarımmmm
bence de canım yaaa,aslında özel bir hesaplama yapmadım ben,dikkat etmediğim ilk aydı ve ilk kez burayı okuyunca merak edip hesapladım falan ama ister istemez bilinçaltını etkiliyo demek ki,bi regl olayım hiç bişi hesaplamıcam(zaten döngüm de bozuldu,istesem de hesaplayamam)
Dış gebelik olunca kan değerlerindende anlaşılıyormuş benim bugün alınan kanda hcg ye bakmamışlar başka şey için benden kan almışlar o bakımdan yane yarın sabah öğrenicem değerimi yüksekmiş mi diye sen 5 hafta didin ya bak benim daha minnacık ondan görünmedi herhalde bu batından baksınlar dediğin ne güzel ebem benim anlamadımm da
senin bebişinin kafasını sevsinler :))) ama bencede yaptırma. Ben bi defa yaptırmak zorunda kalmıştım subebeğin dediği gibi içerde şemsiye açıldımı bilmem ama ben o sırada hem ecel terleri döküp hemde 7,5 şiddetinde deprem geçiren vücudumu zaptetmeye çalıştığım için bişey hissetmedim :84::84::84: Berbat bi psikoloji ben yaptırma derim canım
Bencede yaptırmamalı, risk almaya gerek yok 1 hafta daha beklesin değilmi ama? Iyiyim canım çalışıyom eşşekler gibi :) sende iyisin inşallah
iyiyiz yavru sen napıyon halin keyfin iyimi
senin bebişinin kafasını sevsinler :))) ama bencede yaptırma. Ben bi defa yaptırmak zorunda kalmıştım subebeğin dediği gibi içerde şemsiye açıldımı bilmem ama ben o sırada hem ecel terleri döküp hemde 7,5 şiddetinde deprem geçiren vücudumu zaptetmeye çalıştığım için bişey hissetmedim :84::84::84: berbat bi psikoloji ben yaptırma derim canım
bencede yaptırmamalı, risk almaya gerek yok 1 hafta daha beklesin değilmi ama? iyiyim canım çalışıyom eşşekler gibi :) sende iyisin inşallah
A BENİM CANIM MAVUŞUMMM BU DUANIN 10 BİN KATINI SANA İSTİYORUM RABBİMDEN SENİ TEZ VAKİTTE HAMİŞ YAPSIN GÖBİŞİN DOLSUN DİLERİMKİ E BEN ŞİMDİ O ZAMAN ALTTAN BAKTİRİMMİ
sağol canım allah razı olsun canım benim ben adetime 10 gün varken gitmiştim doktora beni alttan muane etti dediki rahmin ne kadar kalın dedi adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi adet olmadım sağlık ocağında kan tahlili yaptım çıktı ertesi gün doktora gitttim oda kan tahlili istedi hamilesin dedi ama şimdi çok küçüktür dedi ultrasyanda görünmez dedi geç döllenme olabilir dedi iki gün sonra yine gel dedi iki defa iki gün aralıklarla gittim sonuşta fazla yükselmedi ve muane etti bişey göremedi benim akrabalarımda alttan baktırmak ilk başlarda iyi değil diyolar ama bence doktor boş yere okumamış demi ondan iyi bilsek zaten şimdiye 10 kere doğururduk ama eğer doktoruna güvenmiyorsan başka doktora git bunda özgürsün nasılsa aklında soru kalmasın
senin bebişinin kafasını sevsinler :))) ama bencede yaptırma. Ben bi defa yaptırmak zorunda kalmıştım subebeğin dediği gibi içerde şemsiye açıldımı bilmem ama ben o sırada hem ecel terleri döküp hemde 7,5 şiddetinde deprem geçiren vücudumu zaptetmeye çalıştığım için bişey hissetmedim :84::84::84: berbat bi psikoloji ben yaptırma derim canım
bencede yaptırmamalı, risk almaya gerek yok 1 hafta daha beklesin değilmi ama? iyiyim canım çalışıyom eşşekler gibi :) sende iyisin inşallah
madamımmmm kan değerlerindenn anlaşılıyormuşşş dışgebelikkk bedne öyle biliyorummm hemde nurumcummmu hatırla onunda gözükmemişti daha minnacık mercimek ooo bebişimmm çok normal gözükmüyor olmasıDış gebelik olunca kan değerlerindende anlaşılıyormuş benim bugün alınan kanda hcg ye bakmamışlar başka şey için benden kan almışlar o bakımdan yane yarın sabah öğrenicem değerimi yüksekmiş mi diye sen 5 hafta didin ya bak benim daha minnacık ondan görünmedi herhalde bu batından baksınlar dediğin ne güzel ebem benim anlamadımm da
cucummmmmmm iyiyimm burnu kırılanı görmeye gittim yine yoktuuu acayip meraklardayım yaaaaaa
ama tatlım ister istemez etkilenirsin tabiii bak benimde ilacı bırakmanın etkisiylee 8.gün geldi ben ilaç bırakılır bırakılmaz hamiş kalmıcağımı çok iyi bilmeme rağmen yinede psikolohik olarak yaşadımbiras doğamısda olan bişey sanırsammmm merak ama stres yapma canımmm bak tahlilleride yaptırdınn ohhh mis gibisin misss tertermiz ak pakk kızımm benimmm stress yokk anlaştıkmı migicimm?
amaaaan....kimse aksam oyle bir gecer zamankiyi izlemedimi??
mideme kramplar giriyor
valla madamımm öyle diiiilerr ben onların yalacıyım ama herkes öyle diiii sen bilürsün bebeimm:44:Neeee şemsiyemi açılıyor içerde amanınnnnnnn kalsın kalsın ben bekliim bebişim kendi kendine büyüsünn gerek yok onu üzmeye kendim için değil valla onun için istiyorummm herşeyin güzelini sağolun güzellerim benim verdiğiniz bilgilerden ötürü seviyorum sizi çoookk
ne işin var senin burnu kırılılan adamın yanında bebüşşşş yaaaa ben sana demedimmiii olaylardan uzak dur dieeecıldırık hatunnn gecmiş olsunamı gittin kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?