- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.941
berremm bugünn cumaaa sence???????:90::92::92::92::92:
[ı][/ı]
hayatım şu anda kan değerim kaç bilmiyorum ama.
Adet gecikmesinden 2 sün sonra 267, ondan iki gün sonra da 741di. Sonra baktırmadık bi daha. Dr istemedi ama daha önce de bahsetmiştim ya, hiç de beğenmedi. Hep düşük dedi. Hatta ultrason için gittiğimde bu değer daha az diye bakmayacaktı ultrasona da benim zorumla baktı.
Sen ne durumdasın?
[ı]madamım ben burdayım gitmedim ki..[/ı]
evettttttttttttttttttt
Heee dün yine senle konuştuk o zaman bak benim kafam karışmış bende anlamadım benim çok yükselmemiş ikişer diilde birer atlamış sankii yani146 dan 550 ye yükselmiş ama ben tahminlerime göre şuan daha 4-4,5 haftalık filanım kendimin doktoru olursam normall he başka türlü bişi varsa bilemicemm haftaya gidicem bir daha bakalım ne olucak kese de görünmedi zate bidaha bakıcek ozaman
Heee dün yine senle konuştuk o zaman bak benim kafam karışmış bende anlamadım benim çok yükselmemiş ikişer diilde birer atlamış sankii yani146 dan 550 ye yükselmiş ama ben tahminlerime göre şuan daha 4-4,5 haftalık filanım kendimin doktoru olursam normall he başka türlü bişi varsa bilemicemm haftaya gidicem bir daha bakalım ne olucak kese de görünmedi zate bidaha bakıcek ozaman
Hee tamam hep önmde ol bakem sen ne bilim aşşada ismini görmeyince ürktümm
ahh canım kıyamam...
ben seni anlıyorum..
benim koçişde akşamları mesaiye kalıyo bu hafta hep böyleydi..
çok özlüyorum onu...
evde olduğum için yüzünüde göremiyorum..
slm kizlar nasilsiniz bisi sorucam sizee..ovulasyon testi kullanan varmi aranizda:26:
kizlar demin sordugum sey arka sayfada kaldii cvp alabilirmiyim ltfn
ben hiç kullanmadımm tatlımmmm :44:
[ı]sen evdemisin madamım...
,burdayım şimdilik tatlışım..
Fasulye nasıl bakalım...
Benim içime de hem kız hemde erkek doğuyo madamım...[/ı]
madammıımmmm doktorrummm sen bilcenn dedimm yaaa allah allahh onlarmı seviverdiler birbirleriniiiiiiiiiiii
Gösükür madamımm gösüküüüürrrrrrrrrrrr stress yokkkkkkkkkkk
benim de kese tam 5 haftalık iken görünmüştü. Senin de o zaman görünür heralde.
Yok şekercim, kafan karışmamış dün konuşmadık bunu daha önce konuşmuştuk:)
ole mi cnm
peki bisi sorucam benim adetime 2 hafta kala gogus agrim basladii ve sisti cok erken diilmii:44:batim 26si hamile olabilirmiyim acaba
ben sana hiç kıyamam biliyonmu ağlama öle bak benide ağlatıyon sonra hem bugün gülmek zamanı kociş gelioo kızımm borumuuuu buu senin şimdi deli gibi olman lasımmm
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben biliidim zateeeeeeeeee zeytinim güzel gözlüm bunu başaracaktıı ben biliiidimm işte biliidimmmm
kısss seninle aynıyıssss annemmm tatlım valla ne desem yalan olurrrrrrr benimdee göğüslerim bugün ağrımaya başladı ama bennn takmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
çünkümm hamişş olucamm nasipseeeeeeeeee
Aaaaaaaaaaaaa demekki ikiz olcekkkkyok bebem işteyim zor duruyorum eve gitmek istiyorum misafirim var akşama evi toplamam lasım birass kocişte mesai kalıcak aklım ondan onsuz zaman hiç geçmiii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?