Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Heee dün yine senle konuştuk o zaman bak benim kafam karışmış bende anlamadım benim çok yükselmemiş ikişer diilde birer atlamış sankii yani146 dan 550 ye yükselmiş ama ben tahminlerime göre şuan daha 4-4,5 haftalık filanım kendimin doktoru olursam normall he başka türlü bişi varsa bilemicemm haftaya gidicem bir daha bakalım ne olucak kese de görünmedi zate bidaha bakıcek ozaman

benim de kese tam 5 haftalık iken görünmüştü. senin de o zaman görünür heralde.
yok şekercim, kafan karışmamış dün konuşmadık bunu daha önce konuşmuştuk:)

madammıımmmm doktorrummm sen bilcenn dedimm yaaa allah allahh onlarmı seviverdiler birbirleriniiiiiiiiiiii
gösükür madamımm gösüküüüürrrrrrrrrrrr stress yokkkkkkkkkkk

Aaaaaaaaaaaaa demekki ikiz olcekkkk yok bebem işteyim zor duruyorum eve gitmek istiyorum misafirim var akşama evi toplamam lasım birass kocişte mesai kalıcak aklım ondan onsuz zaman hiç geçmiii yaaa
[ı]sen evdemisin madamım...
,burdayım şimdilik tatlışım..
Fasulye nasıl bakalım...
Benim içime de hem kız hemde erkek doğuyo madamım...[/ı]

temem bebekim ben rahatım ama merak işte soarsım geliiii
madammıımmmm doktorrummm sen bilcenn dedimm yaaa allah allahh onlarmı seviverdiler birbirleriniiiiiiiiiiii
Gösükür madamımm gösüküüüürrrrrrrrrrrr stress yokkkkkkkkkkk

hımmmm demekki ayy ben iice sıyırdım demekkii
benim de kese tam 5 haftalık iken görünmüştü. Senin de o zaman görünür heralde.
Yok şekercim, kafan karışmamış dün konuşmadık bunu daha önce konuşmuştuk:)

ole mi cnm
peki bisi sorucam benim adetime 2 hafta kala gogus agrim basladii ve sisti cok erken diilmii:44:batim 26si hamile olabilirmiyim acaba

kısss seninle aynıyıssss annemmm tatlım valla ne desem yalan olurrrrrrr benimdee göğüslerim bugün ağrımaya başladı ama bennn takmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
çünkümm hamişş olucamm nasipseeeeeeeeee

sayenizde sayenizde. iyi gaza getirdiniz beni

Aaaaaaaaaaaaa demekki ikiz olcekkkk yok bebem işteyim zor duruyorum eve gitmek istiyorum misafirim var akşama evi toplamam lasım birass kocişte mesai kalıcak aklım ondan onsuz zaman hiç geçmiii yaaa

ben gideyim evini temizliyeyim madamım....
ahh ne yapıcaksın şimdi
yorulma bebeğim kendine dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…