Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kizlar, herkesi cok guzel bir haftasonu diliyorum.....
cok cok opuyorum , soyle kokulu tarafindan
kendinize iyi bakin , ben kacar...mehebbet beklii ....samata yine girla

nikimmm acil şifalar tatlımm inşallah sonuçlarınıs güzel gelirr
amaann mafyalardan uzak durr bak akşama kocişin gelcek tek parça olarak çık karşısına

kıss zuyalimmm ben adliye işlerine bakmıyorummmm valla bi eleman var o bakiyoooo ben arada sırada acil işlerde evrak vermee gidiyorum ona o kaaa yanii ben bişi yapmıyorumm paso oturupp size yazı yazıyommmmm hem koçişime saklıyorum kendimii sen meraklanmaaa

ayy madamımmm keşke bisde 2-3 saat ayrı kalsaydıkk bis haftada sadece 46 saat bilemedin 46,5 saat birlikte olabiliyorusss yaaa annem üsülme sen suratın düşmesin hem bak sen yannıssta değilsinn kızın var yanındaa benim kimsemm y okk evde bi başımaaaaa

amannn nikimm nasıl gitsin kadınn gidince olmadık şeyler çıkarıyorlar başımızaaaa valla ben sağlam gitsemde hastalanıp geliyorum ordannnn
kizlar, herkesi cok guzel bir haftasonu diliyorum.....
cok cok opuyorum , soyle kokulu tarafindan
kendinize iyi bakin , ben kacar...mehebbet beklii ....samata yine girla

bye byeee nikiiii oğluşunu öp benimm içinnn iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şimdi tam kapıdan içeri gircektimmm adamın birini yaka paça tutmuşlarrr kan revan içinde içeri sokmaya çalışıyorlardıı adam sargıdan 2 kat olmuş valla bide anlamadım karın bölgesinde çok şiddetli kanama vardı herhalde bebek yastığıı tepmişşş anlamadımm içim kalktıı yaaaaaaaaaaaa

ben sana hiç kıyamam biliyonmu ağlama öle bak benide ağlatıyon sonra hem bugün gülmek zamanı kociş gelioo kızımm borumuuuu buu senin şimdi deli gibi olman lasımmm
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben biliidim zateeeeeeeeee zeytinim güzel gözlüm bunu başaracaktıı ben biliiidimm işte biliidimmmm
zeytinimmmm istemişş akşammmmmmmmmmmmmmmm gelişmelerrr varrrr

fenalıkk geçirenn bennnn gibi onu koydumm kısss ben kana dayanamıyorumm madamımmmmmmmmm :26:

Bakmasana bebeim öle şeylere sen yaaa
hoşgelmişssen kardeşşş
selam kızlar ben geldim, nasılsınız???

kimin midesi bulanıo seninmi kuzuucann
fenalıkk geçirenn bennnn gibi onu koydumm kısss ben kana dayanamıyorumm madamımmmmmmmmm :26:

Canımcım senin kan değerlerin kaç şu aralar biliinmiii yada ilk başlarda nasıldı tatlım

hayatım şu anda kan değerim kaç bilmiyorum ama.
adet gecikmesinden 2 sün sonra 267, ondan iki gün sonra da 741di. sonra baktırmadık bi daha. dr istemedi ama daha önce de bahsetmiştim ya, hiç de beğenmedi. hep düşük dedi. hatta ultrason için gittiğimde bu değer daha az diye bakmayacaktı ultrasona da benim zorumla baktı.
sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…