- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.921
nikimmm acil şifalar tatlımm inşallah sonuçlarınıs güzel gelirrben degil canim, ben cok iyiyim hamdolsun, annemin cigerlerinden dün röntgen cekildi, onun sonuclari icin aradim az evvel....fakat 15le 16 arasi aramam lazimmis...annemler yanlis anlamislar belli. 12den sonra ara dedi annem, ah garibim kit gavurcasiyla okadar anlamis :96:
amaann mafyalardan uzak durr bak akşama kocişin gelcek tek parça olarak çık karşısına
Bebekimmm seni çook ii anlıyorum bu kocişsizlik konusunda beni sen uyandırmadın annem kociş aradı o uyandırdı bide dediki sana üzücü bir haber vercem dedi aha dedim iş seyahati çıktı herhalde yok bee dedi akşam biras geç gelicem mesai yapıcez dedi bak bu bile beni üzmeye yetti hemen dedimki ben sensiz 2-3 saat napıcam didim suratım düştü o yüzden seni çooooooooooooooooookkk ii anlıyorum bebetommmm
ayyy bebişimm hadi inşallahhhh ama beklemesene yaa yap şunu hade ben bir gün geçtikten sonra yapmıştuım çıkmıştı
bebetommm benim inşallah bişiciği çıkmayacaktır annenin dualrımıs onunla tatlımmm
kizlar, herkesi cok guzel bir haftasonu diliyorum.....
cok cok opuyorum , soyle kokulu tarafindan
kendinize iyi bakin , ben kacar...mehebbet beklii ....samata yine girla
amannn nikimm nasıl gitsin kadınn gidince olmadık şeyler çıkarıyorlar başımızaaaa valla ben sağlam gitsemde hastalanıp geliyorum ordannnninsallah canim,insallah iyi cikar tahlil.
uzun süredir nefes darligi cekiyordu, eskiden doktor bunun icin hap vermis, iyi gelmis anneme.
hapin kutusunu kaybetmis, mecbur gitti tekrar doktora, recetesi olmadan alinmiyorya....
oda hastaneye havale etmis anacagizimi...bakalim ne olacak ..
yani rutin kontrol degil, oyle hemen doktora giden biri degildir annem....(rahatsizliklarina ragmen)
kizlar, herkesi cok guzel bir haftasonu diliyorum.....
cok cok opuyorum , soyle kokulu tarafindan
kendinize iyi bakin , ben kacar...mehebbet beklii ....samata yine girla
alemsin kız sen şirineeeeee. yirim seni ben yirim yirim
selam kızlar ben geldim, nasılsınız???
[ı]selammm....[/ı]
ayy madamımmm keşke bisde 2-3 saat ayrı kalsaydıkk bis haftada sadece 46 saat bilemedin 46,5 saat birlikte olabiliyorusss yaaa annem üsülme sen suratın düşmesin hem bak sen yannıssta değilsinn kızın var yanındaa benim kimsemm y okk evde bi başımaaaaa
zeytinimmmm istemişş akşammmmmmmmmmmmmmmm gelişmelerrr varrrr
hoşgeldiniss minnaklarrrr n'piiisiniizzz bakemmmmmmmm
hoşgeldiniss minnaklarrrr n'piiisiniizzz bakemmmmmmmm
ben sana hiç kıyamam biliyonmu ağlama öle bak benide ağlatıyon sonra hem bugün gülmek zamanı kociş gelioo kızımm borumuuuu buu senin şimdi deli gibi olman lasımmm
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben biliidim zateeeeeeeeee zeytinim güzel gözlüm bunu başaracaktıı ben biliiidimm işte biliidimmmm
şimdi tam kapıdan içeri gircektimmm adamın birini yaka paça tutmuşlarrr kan revan içinde içeri sokmaya çalışıyorlardıı adam sargıdan 2 kat olmuş valla bide anlamadım karın bölgesinde çok şiddetli kanama vardı herhalde bebek yastığıı tepmişşş anlamadımm içim kalktıı yaaaaaaaaaaaa
selam kızlar ben geldim, nasılsınız???
fenalıkk geçirenn bennnn gibi onu koydumm kısss ben kana dayanamıyorumm madamımmmmmmmmm :26:
fasülyeminn annesiii yapmass olurmuyumm hiç bi eksiğimiss koçişş her şey tamammben iyiyim şekercim, sen napıyosun, keyfin yerindedir heralde. hazırlık yaptın mı kız akşama:92::92::92:
ben iyiyim bebeğim sn nasılsın..?
Bakmasana bebeim öle şeylere sen yaaa
hoşgelmişssen kardeşşş
kimin midesi bulanıo seninmi kuzuucann
Canımcım senin kan değerlerin kaç şu aralar biliinmiii yada ilk başlarda nasıldı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?