Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla ben sizee ne diyimm yaaa utanınn yaaa utanınn bi akşam 2-3 ssat yannıs kalsanıss n.2olurkii ben hep yannısımmm sizin beni teselli etmenis gerekirkennn haleee bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben bi başlarsamm ağlamayaaa susuturabilene aşk olsunnnn ona göreee demedi demeyinnnnnnnnnnnnnnnnn

mini mini bir kuş konmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye cik cik diye ötsün diye pır pır ederken canlandı ellerim bomboş kaldı...

bak neşeniz yerinize gelsin diye şarkı söylüyorum...

ben üzülmüyomda özlüyom

var ama geçöen aykii gibi değill geçen ay sular sellerrr gibiydii çok ümitlenmiştimm olmadıııı
bakalımm bu ay inşallah kırmısılar gelmesss ikimisinn ayn ıı günn ne güselllllllllllllll

bnmde akinti yok tatlim sadece gogusler cok sisti bide aciolar bakalim ..
hadi hayirlara vesile olsun insallahh

Bebekim deme öle vallahi ben seni o kadar ii anlıyorumki ama yapacak hiç bişiyim yok seni teselli etmekten başka ama iş başa gelince valla değil saat dk bile acaip önemli ben çok fenayım bu konuda eşim bi kere yurtdışına gönderiyorlardı patronu sen git demiş oda bana söyledi ağla ağla ben günlerce adamım ne yapıp etti gitmedi ben çok fenayım yaa offf ben senin kadar sabırlı olup dayanamam çok ciddiyim sana hayranım valla fizana gitse gözüm iş miş görmez benim ya iziin alırım ha vermiyorlarsa basarım istifayı orda yatacak bir yer bulurum elbet kendime diye düşünüyorum bu konudada hiç tavizim yok işte ne acıki tatlım sana tekrar söylüyorum o kadar zorda olsa senin için dayanabiliyorsun senin gibii olmayı isterdim ama bende yok
yok annem biz getirmedik senin içinde zate vardı biz onu dışarı çıkarmanı sağlamışızdır belkiii
Sayenizde sayenizde. Iyi gaza getirdiniz beni

ben seni ısırırım haa şekerlikkkk temizlik yapıcekmiş benim evimi ohhhh balım yapmış kaddar oldun heeeefıstık sağol varolll
[ı]ben gideyim evini temizliyeyim madamım....
Ahh ne yapıcaksın şimdi
yorulma bebeğim kendine dikkat et..[/ı]

valla madamımm ne yalan söyliyimm bende senin gibiyim aslında heryere götürmek zorunda kalırdı yazık koçişimm beniii mesela daha öncede 1 haftalık-15 günlük eğitimleri seminerleri falan olurduu heryere gittim yannıs kalamam ben burda o ordaa ama bu sefer 4,5 ay toplamda nasıl kalıcam ordaaa zaten onun maaşı o orda bitiriyooo herşeyi kendinden bide ben gidersemmm nasıl yapıcass mecburen kalıyorum işteee

ben seni ısırırım haa şekerlikkkk temizlik yapıcekmiş benim evimi ohhhh balım yapmış kaddar oldun heeeefıstık sağol varolll

yaparım tabi ne vaaa....
aaa zati yarın isanbula gelirim belki...:82:
gelmişken evide temizlerim siz koçişle gezersiniz ben temizlik yaparım..

çatlak seniiiiiiii:26: :92::92:
kısss zeytinnn izine ayrılcakmışşş koçişinin izni yoktudaa isin vermişlerr ondan yazdımdııı bennnnnnnnn
ben yokken sen adliyeyemiii gittin yinee bak döfcem seniii aaa kocişinn gelioo bugünnn otur popişininnn üstüne

cucummm benimm valla bi kağıt verip geldimm ben bişii yapmadımmm ama o koca göbekli adamın karnı kanıyoduuu cucummm yaaaaa

Haklısın bebeğimmm ahh bu maddiyat işte işin içine girince böle ayırıyoo karı kocayıı işte gösü kör olsun bu paranınama ben bugün çoooooooooook mutluyummm biliyon mu sor bi sor niee deeee?????????????
ohhhh berrem alıştın kız sen bu istanbula gel valla misler gibi boğaz turu yaparsın bizde yarın bakalım napıcez düğün var misafir var haftaya yine düğün var ve benşm alışveriş yapmam lasım bakalım kaça bölüncemm bu haftaa
[ı]yaparım tabi ne vaaa....
Aaa zati yarın isanbula gelirim belki...:82:
Gelmişken evide temizlerim siz koçişle gezersiniz ben temizlik yaparım..[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…