- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.901
bende o ayaklaraaaa bayılıyom ortadakilerrr tek eksiğimizzzz allahım hayırlısıylaaa bize nasip etsinnnnn
saoğlasınn axxnncimm sanada hayırlı cumalar canımmm ben bombaaa gibiyimmmsen nasılsınnn soğancı başıı
ayyy görr cucumm görrr ama göremessende bişi dimem korkma senn koçişinii görsenn yeterr sanaa ohh ohhh bugün cumaaa yarın tatill herkesss sevsinn koçişlerrriiii koçişlerrrrde bisiiiiiiiiiiii
görcem ben aradan bakarımmmmmm sen merak etmeeee hem severimm hem bakarımmmm
haftasonuuu bolbolll severisss kocişleriiiiiiii
müşterim gittikten sonra da baktım ki sela veriliyo benimde aklıma hemen dualarım geldi hemencik okuyam dedim Allah kabul etsin cümlemizinkini:26:
saoğlasınn axxnncimm sanada hayırlı cumalar canımmm ben bombaaa gibiyimmmsen nasılsınnn soğancı başıı
selam canım hosgeldinnnnn hayırlı cumalarrrrr canımmm benimm iyiyiz cok sükür sen nasılsınnn
Bu aralar o işi bende çok sık yapıyorum
soğancı başı heaslında sana cuma ve pazartesi günleri nasılsın diye sormamak lazım maşallah canım benim az kaldı, şafak saymaktan kurtulcan yakında :) bende iyiyim canım işlerimi bitirdim. kendime izin verdim ense yapıyom
hoşbulduk canım bende iyiyim size bakıyım diye geldim, dedim beni özlemişlerdir, hasretime çok fazla dayanamazlar, gidiyimde benden mahrum kalmasınlar
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsın bugün? inşallah herkescikler iyidir
vayyyyy çok fonksiyonluyumdur diyosunnn yaneeeee
evet soğancı başııııı
valla canımm cuma günleriii sorabilirsinnnpazar akşamları ve pazartesi sabahları pek sormasanda olur yaneeee
ohhh yatışşş yaneeee amannnnn boşverr nereye kaaa böyle işş işş işşşşşşşşşşşşşş :89:
hosgeldin canim, seni sormali ....sen nasilsin? iyimisin?
ZUYAL; canim sagol,gecmis olsun dileklerin icin...birazdan ariyacagim sonuclar icin
slm kızlar ben geldimmmm.... acayip uykum var dün akşam kına vardı tavuk alma yaptık sölemesi ayıp :76::76: 3 de yattım sabah 6 da kalktım ve işe geldim.
bu arada benim hala gelen giden yok...hamilelik olasılıklarım yükseliyor
öleyimmm vallaaaa napimmmmmmm sekerimmmm cok fonksiyonel bi yapım varrr
cumaları bomba gibi olduğundan sebep sormaya gerek yok
dimi dimi dimi az yatmak benimde hakkım
hoşbulduk nikitam ne oldu rahatsızmısın inşallah herşey yolundadır?
kızlar bennn cıkıyommmm duumu alıyımmm missslerrrr gibi oluyummmm
kıslaaaaar ben adliyeye kadann gidiyommm 15 dk ya gelirimmm:80:
cumaları bomba gibi olduğundan sebep sormaya gerek yok
dimi dimi dimi az yatmak benimde hakkım
hoşbulduk nikitam ne oldu rahatsızmısın inşallah herşey yolundadır?
ben degil canim, ben cok iyiyim hamdolsun, annemin cigerlerinden dün röntgen cekildi, onun sonuclari icin aradim az evvel....fakat 15le 16 arasi aramam lazimmis...annemler yanlis anlamislar belli. 12den sonra ara dedi annem, ah garibim kit gavurcasiyla okadar anlamis :96:
:78::78::78::78::78::78:
slm kızlar ben geldimmmm.... Acayip uykum var dün akşam kına vardı tavuk alma yaptık sölemesi ayıp :76::76: 3 de yattım sabah 6 da kalktım ve işe geldim.
Bu arada benim hala gelen giden yok...hamilelik olasılıklarım yükseliyor
ben degil canim, ben cok iyiyim hamdolsun, annemin cigerlerinden dün röntgen cekildi, onun sonuclari icin aradim az evvel....fakat 15le 16 arasi aramam lazimmis...annemler yanlis anlamislar belli. 12den sonra ara dedi annem, ah garibim kit gavurcasiyla okadar anlamis :96:
iyi olmana sevindim canım, inşallah sonuçlar güzel olur annede iyi olur. rutin kontrollermi neden film çekildi kıt gavurcalı anne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?