Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

görcem ben aradan bakarımmmmmm sen merak etmeeee hem severimm hem bakarımmmm
haftasonuuu bolbolll severisss kocişleriiiiiiii

müşterim gittikten sonra da baktım ki sela veriliyo benimde aklıma hemen dualarım geldi hemencik okuyam dedim Allah kabul etsin cümlemizinkini:26:

Bu aralar o işi bende çok sık yapıyorum

saoğlasınn axxnncimm sanada hayırlı cumalar canımmm ben bombaaa gibiyimmm sen nasılsınnn soğancı başıı

soğancı başı he aslında sana cuma ve pazartesi günleri nasılsın diye sormamak lazım maşallah canım benim az kaldı, şafak saymaktan kurtulcan yakında :) bende iyiyim canım işlerimi bitirdim. kendime izin verdim ense yapıyom

selam canım hosgeldinnnnn hayırlı cumalarrrrr canımmm benimm iyiyiz cok sükür sen nasılsınnn

hoşbulduk canım bende iyiyim size bakıyım diye geldim, dedim beni özlemişlerdir, hasretime çok fazla dayanamazlar, gidiyimde benden mahrum kalmasınlar

evet soğancı başııııı
valla canımm cuma günleriii sorabilirsinnn pazar akşamları ve pazartesi sabahları pek sormasanda olur yaneeee
ohhh yatışşş yaneeee amannnnn boşverr nereye kaaa böyle işş işş işşşşşşşşşşşşşş :89:

slm kızlar ben geldimmmm.... acayip uykum var dün akşam kına vardı tavuk alma yaptık sölemesi ayıp :76::76: 3 de yattım sabah 6 da kalktım ve işe geldim.
bu arada benim hala gelen giden yok...hamilelik olasılıklarım yükseliyor

cumaları bomba gibi olduğundan sebep sormaya gerek yok
dimi dimi dimi az yatmak benimde hakkım

hosgeldin canim, seni sormali ....sen nasilsin? iyimisin?

ZUYAL; canim sagol,gecmis olsun dileklerin icin...birazdan ariyacagim sonuclar icin

hoşbulduk nikitam ne oldu rahatsızmısın inşallah herşey yolundadır?

çilekimmm hadii hayırlısı tatlıımmm yükselsinn yükselsinnnnnnnnnn

öleyimmm vallaaaa napimmmmmmm sekerimmmm cok fonksiyonel bi yapım varrr

allah kahretmesiiinnnnnnn

cumaları bomba gibi olduğundan sebep sormaya gerek yok
dimi dimi dimi az yatmak benimde hakkım

hoşbulduk nikitam ne oldu rahatsızmısın inşallah herşey yolundadır?

ben degil canim, ben cok iyiyim hamdolsun, annemin cigerlerinden dün röntgen cekildi, onun sonuclari icin aradim az evvel....fakat 15le 16 arasi aramam lazimmis...annemler yanlis anlamislar belli. 12den sonra ara dedi annem, ah garibim kit gavurcasiyla okadar anlamis :96:

iyi olmana sevindim canım, inşallah sonuçlar güzel olur annede iyi olur. rutin kontrollermi neden film çekildi kıt gavurcalı anne?

Bebekimmm seni çook ii anlıyorum bu kocişsizlik konusunda beni sen uyandırmadın annem kociş aradı o uyandırdı bide dediki sana üzücü bir haber vercem dedi aha dedim iş seyahati çıktı herhalde yok bee dedi akşam biras geç gelicem mesai yapıcez dedi bak bu bile beni üzmeye yetti hemen dedimki ben sensiz 2-3 saat napıcam didim suratım düştü o yüzden seni çooooooooooooooooookkk ii anlıyorum bebetommmm
:78::78::78::78::78::78:

ayyy bebişimm hadi inşallahhhh ama beklemesene yaa yap şunu hade ben bir gün geçtikten sonra yapmıştuım çıkmıştı
bebetommm benim inşallah bişiciği çıkmayacaktır annenin dualrımıs onunla tatlımmm

iyi olmana sevindim canım, inşallah sonuçlar güzel olur annede iyi olur. rutin kontrollermi neden film çekildi kıt gavurcalı anne?

insallah canim,insallah iyi cikar tahlil.
uzun süredir nefes darligi cekiyordu, eskiden doktor bunun icin hap vermis, iyi gelmis anneme.
hapin kutusunu kaybetmis, mecbur gitti tekrar doktora, recetesi olmadan alinmiyorya....
oda hastaneye havale etmis anacagizimi...bakalim ne olacak ..
yani rutin kontrol degil, oyle hemen doktora giden biri degildir annem....(rahatsizliklarina ragmen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…