- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.001
valla berrem 2 aydır görmüyorummm ondan yanii yoksaa ben senii nasıl bekletirimmmm ballı kaymağımmmmm benimm küsme bana nolur tımam mııı
az kaldııı bitanemmm kocişinnn temelli yanında olcakkkk cok az kaldıııı canımın içiii
Allahım sizi korusunnn kem gözlerdennnn bebüşümmmmmm
yok canımcım kğsmedim sen merak etme anneler başının tacıdır...
küsmem ben küsmem...
oyy yirimm seniii anlayışlıııı ballı kaymağımmmm benimmmmm
evet cucummm az kaldı dimiiii??????????aminn cucummmmmmm aminnnnnnnn rabim hepimizi bizim bilmediğimiz O'nun bildiği tüm kötülüklerden korusun inşallahhhhhhhhh
bende seni yirim reçelim...
canlarım ben cıkıyorumm yemek hazırlamam lazımmmm kocaman öpüyorummm hepinizi herkeseee güsell haftasonlarııı bebüşümmmm cok güselll gecirrrr günleriniii cok sefiommm siziiii görüşürüssss Allaha emanet olun canlarımmm
kızlar öğlen 2 gibi test yaptım hamile bir arkadaşımın gazıyla hiçte umudum yoktu bu ay kasık ağrılarım başladı yine adet olcam die 4 günüm var daha adetime test sonuçlarını koycam şimdi sonra inanamadım 2.çizgiyi görünce gittim bir test daha yaptım oda pozitif çıkınca şok oldum hamileyim çok mutluyummm koleram beni ekle artık pazartesi tahlile gitcem
Eki Görüntüle 211883
sana daa fasülyemmmmmmmmmmmmmmmmben çıkıyorum arkadaşlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum
slm kızlar,iyi kaynatmışsınız oku oku bitmiyo
benim kasıklardaki ağrı devam,akıntı da akşamki çeşme modundan daha az ama yine devam,arkadaşımın doktporuna gidicektim pazartesi kongredeymiş çarşamba gelecekmiş,çarşambaya kadar regl olmazsam gidicem bakalım ne var ne yok diye...
berre kaçar öpüyorum çok..
kızlar acil cevap şimdi ben 13de adet oldum bugün bitti diyebilirim
şimdi ben hemen çalışmalara başlım mi yoksa 2 günde birmi nasıl yapayım yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?