Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla berrem 2 aydır görmüyorummm ondan yanii yoksaa ben senii nasıl bekletirimmmm ballı kaymağımmmmm benimm küsme bana nolur tımam mııı

yok canımcım kğsmedim sen merak etme anneler başının tacıdır...
küsmem ben küsmem...

az kaldııı bitanemmm kocişinnn temelli yanında olcakkkk cok az kaldıııı canımın içiii
Allahım sizi korusunnn kem gözlerdennnn bebüşümmmmmm

evet cucummm az kaldı dimiiii?????????? aminn cucummmmmmm aminnnnnnnnrabim hepimizi bizim bilmediğimiz O'nun bildiği tüm kötülüklerden korusun inşallahhhhhhhhh

evet cucummm az kaldı dimiiii?????????? aminn cucummmmmmm aminnnnnnnnrabim hepimizi bizim bilmediğimiz O'nun bildiği tüm kötülüklerden korusun inşallahhhhhhhhh

az kaldııı tabiii minnoşummm sen sabrett canımın içi cok zor ama mükafatınnn cok büyük olucakkkk canımmm benimmm biz yanındayızz destekcinizzz her zamannnn

sertabımmm erenerimdennnnnnn

Ben nice Depremler gördüm
Kolay kolay yıkılmam
Her defasında kaybetsem
Yine de hiç üzülmem
Aslında bu kadar kırılgan değildim
Kendi yarattığım Düşmanlara yenildim
Bir kayboldum sonra tekrar belirdim
Masallardaki gibi
Bir varmışım bir yokmuşum
Sen bana imkanlar sundun
Ben bunu kabul edemem
Şimdiye kadar yalnızdım
Öyle pat diye değiştiremem
Aslında bu kadar kırılgan değildim
Kendi yarattığım Düşmanlara yenildim
Bir kayboldum sonra tekrar belirdim
Masallardaki gibi
Korkarsam sakince ıslık çalarım
Ben susman sen de susma ki korkmayalım
Maalesef az sonra gitmem lazım
Huyum böyle aynı yerde hiç kalmamışım
Ben bir varmışım bir yokmuşum

bu şarkıyıı çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım ben cıkıyorumm yemek hazırlamam lazımmmm kocaman öpüyorummm hepinizi herkeseee güsell haftasonlarııı bebüşümmmm cok güselll gecirrrr günleriniii cok sefiommm siziiii görüşürüssss Allaha emanet olun canlarımmm

kızlar öğlen 2 gibi test yaptım hamile bir arkadaşımın gazıyla hiçte umudum yoktu bu ay kasık ağrılarım başladı yine adet olcam die 4 günüm var daha adetime test sonuçlarını koycam şimdi sonra inanamadım 2.çizgiyi görünce gittim bir test daha yaptım oda pozitif çıkınca şok oldum hamileyim çok mutluyummm koleram beni ekle artık pazartesi tahlile gitcem

Eki Görüntüle 211883

tamam cucummm hazırla yemeciklerii kendinide hazırlamayı unutmaaa hafif yi hafif giyy
bisde seni seviyorus tatlımmmm iyi tatillerr pazratesi görüşürüss artıkınn

canımcımmm hayırlısı olsun tebrik ederim tatlımmmm
kıssımm burda bayaa belirgin annem yaaaaaaaaaaaa rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

slm kızlar,iyi kaynatmışsınız oku oku bitmiyo
benim kasıklardaki ağrı devam,akıntı da akşamki çeşme modundan daha az ama yine devam,arkadaşımın doktporuna gidicektim pazartesi kongredeymiş çarşamba gelecekmiş,çarşambaya kadar regl olmazsam gidicem bakalım ne var ne yok diye...

ben çıkıyorum arkadaşlar, hepinize iyi haftasonları diliyorum
sana daa fasülyemmmmmmmmmmmmmmmm kendinise ii bakınnnn

migicimm hakkaten tatlım seninki yılan hikayesine döndü yaaaaaaaaaaa bu nasıl bişiii anlamadım ben kaç gün geçti şimdi ?:44:

kızlar acil cevap şimdi ben 13de adet oldum bugün bitti diyebilirim
şimdi ben hemen çalışmalara başlım mi yoksa 2 günde birmi nasıl yapayım yardımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…