- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.041
gözünaydın bi hamişimiz daha oldu rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhkızlar öğlen 2 gibi test yaptım hamile bir arkadaşımın gazıyla hiçte umudum yoktu bu ay kasık ağrılarım başladı yine adet olcam die 4 günüm var daha adetime test sonuçlarını koycam şimdi sonra inanamadım 2.çizgiyi görünce gittim bir test daha yaptım oda pozitif çıkınca şok oldum hamileyim çok mutluyummm koleram beni ekle artık pazartesi tahlile gitcem
Eki Görüntüle 211883
gözünaydın bi hamişimiz daha oldu rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
Günaydın kolerammm canımm benim kırmısılarr geldi bugünn bir sonraki beklenmeyen tarihim ki ben gelmeyeceğine inanıyorumm 17 temmuz değiştirir misin bebeeeeeemmm
kızlarrrr bi konu açtım bi dk bakıp cevaplarmısınızzzzz
amin cnm sağlıklı sıhattili hayırlı evlatlar nasip etsin rtabbim cümlemize inşallahgözünaydın bi hamişimiz daha oldu rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
günaydın kolerammm canımm benim kırmısılarr geldi bugünn bir sonraki beklenmeyen tarihim ki ben gelmeyeceğine inanıyorumm 17 temmuz değiştirir misin bebeeeeeemmm
herkese merabaaa nasılsınızzz minnoşlarrr bi bakıyımmm dedimmm kimler var diyeee haftasonuu kimsecikler olmuyooo herkes kocişinin yanında benim kocişimdeee markete gitti bende o arada bakıyımmm minnoşlarım napıyoo didiimmm
kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiyeceğim.
beklenen adet günüm 19 haziran.bir haftadır adet ağrısı çekiyorum bukadar erken başlaması normal değil dedim ve 3 gündür sabahları test yapıyorum ve 2.çizgi çok çok silik çıkıyor çok dikkatli bakınca görebiliyoruz.ama 3 gündür rengi koyulaşmadı 3 üde aynı koyulukta çıktı.acaba daha adet günüm gelmediği içi mi böyle oldu?sizce hamile olabilirmiyim?
birde testler şu ovulasyan testi gibi olan ince testlerden acaba onların hamileliği göstermesi için daha mı çok hcg gerekiyor bilen var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
canım ben hiç 3 gün üstüste test yapmadım, sadece 2 gün yapmıştım, 1 gün önceki daha koyuydu bile, 3 günde o kadar çok şey değişmez yani, sonuçta hamilesin, tebrik ederimpazartesi kan tahlili yaptırarak sonucu kesinleştirebilirsin
[ı]günaydınlar....[/ı]
hepinize mutlu,huzurlu,umut dolu bir hafta diliyorummmmmmmmmm
Belimm ağrıyooo n'olcak bana?????????
günaydın berrem
subebeeeemmm canımmmm kıs noldu sana çok mu çalıştın nettin
koleram valla o kaa çalışamadım zaten nezle gibimm grip gibim bişey oldum cumartesiden beri hastayımm ama belim kırılcak gibi ağrıyor sanki adet olmuşum gibi:44:
[ı]napıyosun kolerramm..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?