Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

malum kopçiş geliyooo bugün erken kaçayım artık dimiii
hepiniziii öpüyorummmm kocamanındannnn benii ösleyinnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hadi inşallah snekim inşallah bebeğimmm

canımcımmm hayırlısı olsun tebrik ederim tatlımmmm
kıssımm burda bayaa belirgin annem yaaaaaaaaaaaa rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

sağol güselim çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına 4 gün var daha arkadaşımın gazına geldim lütfen yap dedi die ama beklemiyordum inanamadım tekrarladım testi

canımcımmm hayırlısı olsun tebrik ederim tatlımmmm
kıssımm burda bayaa belirgin annem yaaaaaaaaaaaa rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

sağol güselim çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına 4 gün var daha arkadaşımın gazına geldim lütfen yap dedi die ama beklemiyordum inanamadım tekrarladım testi

leader çok tebrik ederim canım, geçmişi okuyamadım, yine midem berbat
allah kucağına da almayı nasip etsin, çok çok sevindim

sana daa fasülyemmmmmmmmmmmmmmmm kendinise ii bakınnnn

migicimm hakkaten tatlım seninki yılan hikayesine döndü yaaaaaaaaaaa bu nasıl bişiii anlamadım ben kaç gün geçti şimdi ?:44:

canım benim döngü-30-35 gün arası oluyo genelde,2-5 haziran arası BAT ımdı ama hala regl olmadım,2 gündür adet olucakmışım gibi kramp tarzı bişiler var kasıklarımda ama su gibi şeffaf,renksiz akıntı geliyo.İltihap akıntısı gibi değil normal akıntımız olur ya ovulasyon döneminde aynı onun gibi,sanırısn çamaşımıra su damlamış,anlamadım gitti,daha önce hiç böyle bişi yaşamadım ben.çarşamba adaçayı içmeden test yaptım gene,negatif,hamile olmam imkansız,bu saate kadar çıkardı zaten ,bilmiyorumm neden oluyo.:26:Arkadaşımı aradım hastanede çalışıyo,onun doktoruna gidicem,kongredeymiş çarşamba gelicekmiş doktor,çarşambaya kadar regl olmazsam doktora gidicem bakalım.Sorma valla yılan hikayesine döndü...

cuma yorgunluğu mu koleram??

evet canım yaa cumaları ödeme günleri yaa telefonlar hiç susmuyo bide deli oldum dün ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…