- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.021
2 günde bir tatlımmmmen idealii o okişş bebişim?
canım yani adetim bitti 2 günde bir tekrar adet gününe kadar mı yapıyoruz
evet tatlımm bu benim görüşümmm koçişi sadece bebiş için sevmmicess heralde dimi ama
birde adetinden sonra özellikle 10-12-14-16. günlerini sakın kaçırmaaa
hadi inşallah snekim inşallah bebeğimmmKIzlaar, bende daha kırmızılar görünmedi ama 2,3 gün gecikmelere alıştım normal oldu artık, bi de arada karın ağrım yokluyor gidiyor. Eşim test yaptır die tutturdu ama bende inat ettim bu sefer gitmicem, beklicem gelecekse gelecek zaten kırmızılar, çok midem ağrıyor bi kaç haftadır pazartesi doktora gidecem, gelmezse zaten orda test yaparlar. Başka bişi yok kuzularım, benden haberler bu kdar.
Canım eminim gurbet olmak çok zordur, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kavuşun inşallahh
cuma yorgunluğu mu koleram??Başım orta yerinden çatlamak üzere
canımcımmm hayırlısı olsun tebrik ederim tatlımmmm
kıssımm burda bayaa belirgin annem yaaaaaaaaaaaarabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
canımcımmm hayırlısı olsun tebrik ederim tatlımmmm
kıssımm burda bayaa belirgin annem yaaaaaaaaaaaarabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
sağol güselim çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına 4 gün var daha arkadaşımın gazına geldim lütfen yap dedi die ama beklemiyordum inanamadım tekrarladım testi
leader çok tebrik ederim canım, geçmişi okuyamadım, yine midem berbat
allah kucağına da almayı nasip etsin, çok çok sevindim
geçmişte çok bişi yok cnm sağolasın sanırım benimde başlar yakında geçmişte bu var teyzesi
Eki Görüntüle 211940
sana daa fasülyemmmmmmmmmmmmmmmmkendinise ii bakınnnn
migicimm hakkaten tatlım seninki yılan hikayesine döndü yaaaaaaaaaaabu nasıl bişiii anlamadım ben kaç gün geçti şimdi ?:44:
kızlar öğlen 2 gibi test yaptım hamile bir arkadaşımın gazıyla hiçte umudum yoktu bu ay kasık ağrılarım başladı yine adet olcam die 4 günüm var daha adetime test sonuçlarını koycam şimdi sonra inanamadım 2.çizgiyi görünce gittim bir test daha yaptım oda pozitif çıkınca şok oldum hamileyim çok mutluyummm koleram beni ekle artık pazartesi tahlile gitcem
canım benim yaa nasıl sevindim anlatamam. oley beee inşallah sağlıkla hayırla kucağına al
liseteye büyüüüük bir zevkle ekliyorumm hamiş olaraktan
Eki Görüntüle 211883
cuma yorgunluğu mu koleram??
günaydın topiğimizin güzel ebesi
saol cnm bu beklemek canımı sıkıyor artık sen neler yapıosun ara vercekmısın yoksa devammı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?