Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

koleram ilaç almıyorum zatennnn almam merak etmeee
ayy koleramm çok umut etmek istemiyorum ama benim bu kadar önce belim ağrımaya başlamaz
bide bilmiyorum hastalığın etkisindenmidir 2 gündür ağlıyorummmm hep
aaa geçmiş olsun meleğim yaa. Dinlen güzelce. Ilaç alma istersen bide hamiş olmayasın kıs

iyiyim bebeğim asıl sen nasılsın iyileştinmi iyice

snekim hayırlısı olsun tatlımmm havalardanmıdır bilmiyorum ama çevrem hep adeti geçikenlerle dolu sıkma canını tatlım en azından var yada yok kesin bişey biliyor olmanda güzel bence.geçmiş olsun canımmm bi dahaki ay çok çalışşşşşşşş çok sev koçişiii

Senmi benmi canım, devamlı ağlıyorummm, telefonda uzakta olan kimle konuşsam ağlıyorumm, herşeye ağlıyorumm iyice sinir sistemim altüst oldu galiba benimm.

herkese günaydınnnnn...neler olmuş nelr değişmiş yıne bır çırpıda okudum birazını..güzel haberleri olanları tebrık edıyorum...uzun süredir gıremedım ben de biraz uzak kalayım bu bebek psikolojısınden diye..iyi de oldu sanırım..koleram yenı bat tarıhımı vermedım ben sanırım sana dur onu hesaplayayım da vereyım...
herkesler iyimi bakalım?
bıraz ara verip pilates yapacaqğım görüşürüszzzz bırasdannn kızlarrr:)

Herkeslere günaydııınnnnnn
günaydın zuyalimmm kırmısıların gelmiş annemmmm
Senmi benmi canım, devamlı ağlıyorummm, telefonda uzakta olan kimle konuşsam ağlıyorumm, herşeye ağlıyorumm iyice sinir sistemim altüst oldu galiba benimm.

evet ama benim kocam yanımdayken bile ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm adam şoka girdii herşeye ağlayan mızmızzz çocuklar gibiydimm hala burnumun direği sızlıyooo ağlıcak gibiyimm

canım benim yaa üzülme nolur. Herşeyin hayırlısı kuzum. Rabbim bilir herşeyin zamanını. Ama miden için git ihmale gelmez meleğim

herkeslere günaydııınnnnnn

günaydın zuyalim

hesaplada ver gülüm yazem. Kıznar yaa benim hala kanamam dinmedi normalmi acep :44:

canım benim yaa üzülme nolur. Herşeyin hayırlısı kuzum. Rabbim bilir herşeyin zamanını. Ama miden için git ihmale gelmez meleğim

Saol canım, aslında bu ay kendimi hazırlamıştım, üzülmeyecektim beklemiyordum bile, sonra son iki gün bende hiç bi regl belirtisi olmadı birden göğsümde büyüme oldu Allah Allah noluyor dedim bi ümit geldi, üstüne üstlük inanmazsınız ama gözüm kararmaya falan başladı kimseye de diyemedim, test sonucunu alınca tabi, telefonda öğrendim birden sesim gitti, hatta kız ilk aradı sonucu söyledi 1,5 diye eee dedim ne oluyor ben de bileedim dedi, birazdan arayim dedi, bayılacam zannettim sonra tekrar arayıp negatif diyince yıkım oldu tabi. Her işte bi hayır vardır, kısmet bugüne diilmiş diyorum.

günaydın zuyalim

hesaplada ver gülüm yazem. Kıznar yaa benim hala kanamam dinmedi normalmi acep :44:

Canım doktora sormanda fayda var, ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir, ben genelde 10 gün kadar sürdüğünü duydum.

Günaydın, ben de yogaya başlamayı düşünüyorumm, biraz bu düşünceler uzaklaşmak için, araştırmadayım şu ara.

Herkeslere günaydııınnnnnn
Günaydın tatlımm. Ben kendi derdime dalınca ne gözüm günaydın gördü ne bişey, içimi boşalttım neyse

evett bebeeemmm dört gözle gitmelerini bekliyorumm
sizi de Allah kavuştursun canımm

hayırlısı canım kırmısılar gelicekkiii bebişte gelsinn sağlıkkk zuyalim sağlıkk onların gelmesi sağlıkkkkkkkk
ayy bebüşümmmmmmmm sağollll aminn tatlımm aminnnnnnnnnn
zatennn dün kesinleşti 16 ağustostaaa tayiğnimiz belli olucakkkkkkkkkkkhemde benim doğum günümmmmmmmmmm tamamen duygu seli içerisindeyimm anlıcağınızzzzzz zırlıyorumm sürekliiiiiiiiii

Canım Alah kavuştursunn, hakkınızda en güzelini, en hayırlısını versin Allah canımm.

benim can dostlarım hepinize mutlu haftalar dilerim hepinizi çok özledim siz beni özledinizmi acepgeçmişi okuyordum malumunuz yazamadım leaderım hamişmiş çokmsevindim snekim takma annem kafana bir gün olacak elbette sen kendine kocişine dikkat et yeter ...subebekim Allah sizi en yakın zamanda kavuştursun inşallahh sen kocişi bebkle karşıla inşallah 16 ağustostada tayin istanbula çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…