- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.061
aaa geçmiş olsun meleğim yaa. Dinlen güzelce. Ilaç alma istersen bide hamiş olmayasın kıs
iyiyim bebeğim asıl sen nasılsın iyileştinmi iyice
Günaydınnn arkadaşlarımm, cumartesi eşimin ısrarları üzerine test yaptırdım malesefe 1,5 çıktı negatif yani ama hala regl olmadım ve hiç bir belirti de yok. Sadece geçen test yaptırdığımda 0,6 gibi bişeydi neden bu sefer az daha yüksek çıktı anlamadım. Bugün midem için doktora gidicem kontrole, çok kötü durumda artık dayanamıyorum ağrısına. Benden bu kadar, ne yazıkki size güzel haberler veremedimÇok fazla giremiyorum, geçmişi okuyamadım, her an bağlantım gidebilir.
günaydın kızlaar nasılsınız :))
koleram ilaç almıyorum zatennnn almam merak etmeee
ayy koleramm çok umut etmek istemiyorum ama benim bu kadar önce belim ağrımaya başlamaz
bide bilmiyorum hastalığın etkisindenmidir 2 gündür ağlıyorummmm hep
snekim hayırlısı olsun tatlımmm havalardanmıdır bilmiyorum ama çevrem hep adeti geçikenlerle dolu sıkma canını tatlım en azından var yada yok kesin bişey biliyor olmanda güzel bence.geçmiş olsun canımmm bi dahaki ay çok çalışşşşşşşş çok sev koçişiii
günaydın zuyalimmm kırmısıların gelmiş annemmmmHerkeslere günaydııınnnnnn
Senmi benmi canım, devamlı ağlıyorummm, telefonda uzakta olan kimle konuşsam ağlıyorumm, herşeye ağlıyorumm iyice sinir sistemim altüst oldu galiba benimm.
günaydınnn arkadaşlarımm, cumartesi eşimin ısrarları üzerine test yaptırdım malesefe 1,5 çıktı negatif yani ama hala regl olmadım ve hiç bir belirti de yok. Sadece geçen test yaptırdığımda 0,6 gibi bişeydi neden bu sefer az daha yüksek çıktı anlamadım. Bugün midem için doktora gidicem kontrole, çok kötü durumda artık dayanamıyorum ağrısına. Benden bu kadar, ne yazıkki size güzel haberler veremedimçok fazla giremiyorum, geçmişi okuyamadım, her an bağlantım gidebilir.
herkeslere günaydııınnnnnn
herkese günaydınnnnn...neler olmuş nelr değişmiş yıne bır çırpıda okudum birazını..güzel haberleri olanları tebrık edıyorum...uzun süredir gıremedım ben de biraz uzak kalayım bu bebek psikolojısınden diye..iyi de oldu sanırım..koleram yenı bat tarıhımı vermedım ben sanırım sana dur onu hesaplayayım da vereyım...
Herkesler iyimi bakalım?
Bıraz ara verip pilates yapacaqğım görüşürüszzzz bırasdannn kızlarrr:)
günaydın zuyalim
hesaplada ver gülüm yazem. Kıznar yaa benim hala kanamam dinmedi normalmi acep :44:
canım benim yaa üzülme nolur. Herşeyin hayırlısı kuzum. Rabbim bilir herşeyin zamanını. Ama miden için git ihmale gelmez meleğim
günaydın zuyalim
hesaplada ver gülüm yazem. Kıznar yaa benim hala kanamam dinmedi normalmi acep :44:
herkese günaydınnnnn...neler olmuş nelr değişmiş yıne bır çırpıda okudum birazını..güzel haberleri olanları tebrık edıyorum...uzun süredir gıremedım ben de biraz uzak kalayım bu bebek psikolojısınden diye..iyi de oldu sanırım..koleram yenı bat tarıhımı vermedım ben sanırım sana dur onu hesaplayayım da vereyım...
herkesler iyimi bakalım?
bıraz ara verip pilates yapacaqğım görüşürüszzzz bırasdannn kızlarrr:)
Günaydın tatlımm. Ben kendi derdime dalınca ne gözüm günaydın gördü ne bişey, içimi boşalttım neyseHerkeslere günaydııınnnnnn
günaydın zuyalimmm kırmısıların gelmiş annemmmm
evett bebeeemmm dört gözle gitmelerini bekliyorumm
sizi de Allah kavuştursun canımm
hayırlısı canım kırmısılar gelicekkiii bebişte gelsinn sağlıkkk zuyalim sağlıkk onların gelmesi sağlıkkkkkkkk
ayy bebüşümmmmmmmm sağollll aminn tatlımm aminnnnnnnnnn
zatennn dün kesinleşti 16 ağustostaaa tayiğnimiz belli olucakkkkkkkkkkkhemde benim doğum günümmmmmmmmmm tamamen duygu seli içerisindeyimm anlıcağınızzzzzz zırlıyorumm sürekliiiiiiiiii
Canım Alah kavuştursunn, hakkınızda en güzelini, en hayırlısını versin Allah canımm.
napıyosunuzzz canlarım ösledimmmm hepinizi nasıl gecti haftasonuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?