Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yapınca gelir yazarım bebeğim dua et tamammı...:26:

Berrecim, canım benim inşalah hayırlı haberler verirsin canım. Benim ne yazıkki bu ay da olmadı, ama kırmızı da gelmedi, bi an önce gelsinde gitsin istiyorum.

Canım, çok güzelmişsin maşallah sana, resmini yeni gördüm tatlımm, senin kına kıyafetini yesinlerr....

negatifte ben hiç ağlamıyorum :)))) sadece bekliyosun ya, o belirsizlik çok yıpratıyo o zaman çok geriliyorum dua ederken ağlıyorum ama az üzülüyorum o kadar

o senin güzelliğin meleğim...
hayırlısı olsun canım üzülme bende geçen hafta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala olmadım bu akaşam evde tekrar yapayım bakalım ne çıkıcak..
belirsizlik kötü ya olalım yada olmayalım..
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..

kan tahlilini ne gün yaptırdın canım?

tabiiki yıkamaz reçelim...
Rabbim sağlık versin,huzur versin, mutluluk versin...sizin gibi dostları ayırmasın inşallah...

amin canımın içiii
herseyin başı sağlıkk ,huzur ,mutlulukkk seninn gibi bi meleği rabbim mutlu edr inşallah dua edelim ballı kaymağım yer gök dua ile ayaktaaa

Aynen canımm, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben kesin olarak biliyorum olmadığımı da gelsin de kurtulim istiyorum 32 gündü döngüm yuuh artık 35- 36 lara çıktı bak bugün 35. gün bu sefer bekleme sürem de uzuyor, 28 günde olsam en azından her 28 günde bi öğrenecem ne olup olmadığını ama bu daha bi zor geliyor

hiç bu açıdan düşünmemiştim he çok hoşuma gitti

canlarım pilav yapmam lasım ben cıkıyorummm öslicemmm sizleriii yarın görüşürüs inş.....
sevgiyle kalınn hoscakalınnn
berremm akşam bakıcam sonucaaa tımam mı ballı lokmam muckkkkk

kan tahlilini ne gün yaptırdın canım?

ayın 14'ünde yaptırdım yani 28. günümdü o zaman şimdi 34.günüm..

amin canımın içiii
herseyin başı sağlıkk ,huzur ,mutlulukkk seninn gibi bi meleği rabbim mutlu edr inşallah dua edelim ballı kaymağım yer gök dua ile ayaktaaa

canımın içisin canım..
evet canım..
bizde birbirimize bol bol dua edelim..akşamagelicem inşallah bi aksilik olmazsa beni bekle anacığım..

seninle aynıyız o zaman sineğim benimde bugün 34.günüm...
evet düzenli olsa ne güzel oluyo aslında ama strest bile döngüyü bozuyo...

canlarım pilav yapmam lasım ben cıkıyorummm öslicemmm sizleriii yarın görüşürüs inş.....
sevgiyle kalınn hoscakalınnn
berremm akşam bakıcam sonucaaa tımam mı ballı lokmam muckkkkk

güle güle canım bizde seni özlüycez

bende gidiyorum kızlar öpüyorum hepinizi, yarın görüşmek üzere :)

benimde paydosum geldi hepinizi öpüyorum...
iyi akşamlar...sineğim hakkında hayırlısı meleğim...
morçilek hoşçakal..
axxnn canım görüşrüz..

Son düzenleme:
snekim bir dahaki aya inşallah dicem ama ben kırmızıları görmeden bişi demek istemem, bi de 1.5 muş degerin, hayırlısı olsun bebeğim

yok güselim yaaa ben okadarpara vermem eve ne bu canımmmm batıkentin evleri hoşuma gitti fiyatları çok uygun ama onlarda neresinde bilmiyorumm
ikinci balayında mı yani
evetttt neden olmasınkiiiiii
canım bebeğimm..
inşallah sende hamişsindir inşallah...
hayırlısı berremmmm
meraba canım evet bugün hava sıcak ankaradaaa hayret ayy olsunn canım ya yazda lasımmmm cok asırı sıcak tabikiii bunaltıoo amaaa her mevsim bi başka güseldirr

bide siz izmiri görünnnn

negatifte ben hiç ağlamıyorum :)))) sadece bekliyosun ya, o belirsizlik çok yıpratıyo o zaman çok geriliyorum dua ederken ağlıyorum ama az üzülüyorum o kadar

snekim bir dahaki aya inşallah dicem ama ben kırmızıları görmeden bişi demek istemem, bi de 1.5 muş degerin, hayırlısı olsun bebeğim

kız nerisonam 1,5 olunca n'oluyooo? benim <2 >4 çıkmıştı yok dediler???????(bu nasıl birdeğerse bide 45 tl verdik tatlil için nasıl bir açıklamabu)

öle tabii canım o kadar para verilirmii , canım ben bimiyomm valla batıkenttii ozaman bi gelsinnn bakarısss bişekilde bulursunuzzz bebüşümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…