- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.341
yapınca gelir yazarım bebeğim dua et tamammı...:26:
sadece popiş kalsa ii uykucu şirin...:)
bütün üstüm açıkta kalmıştı...
amin canım inşallah...
üzülmem tabiikide hakkımızda hayırlısı...
ama azcık musluğu açarım üzülmeden ağlarım..
Berrecim, canım benim inşalah hayırlı haberler verirsin canım. Benim ne yazıkki bu ay da olmadı, ama kırmızı da gelmedi, bi an önce gelsinde gitsin istiyorum.
Canım, çok güzelmişsin maşallah sana, resmini yeni gördüm tatlımm, senin kına kıyafetini yesinlerr....
o senin güzelliğin meleğim...
hayırlısı olsun canım üzülme bende geçen hafta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala olmadım bu akaşam evde tekrar yapayım bakalım ne çıkıcak..
belirsizlik kötü ya olalım yada olmayalım..
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
tabiiki yıkamaz reçelim...
Rabbim sağlık versin,huzur versin, mutluluk versin...sizin gibi dostları ayırmasın inşallah...
o senin güzelliğin meleğim...
hayırlısı olsun canım üzülme bende geçen hafta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala olmadım bu akaşam evde tekrar yapayım bakalım ne çıkıcak..
belirsizlik kötü ya olalım yada olmayalım..
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
Aynen canımm, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben kesin olarak biliyorum olmadığımı da gelsin de kurtulim istiyorum 32 gündü döngüm yuuh artık 35- 36 lara çıktı bak bugün 35. gün bu sefer bekleme sürem de uzuyor, 28 günde olsam en azından her 28 günde bi öğrenecem ne olup olmadığını ama bu daha bi zor geliyor
kan tahlilini ne gün yaptırdın canım?
amin canımın içiii
herseyin başı sağlıkk ,huzur ,mutlulukkk seninn gibi bi meleği rabbim mutlu edr inşallah dua edelim ballı kaymağım yer gök dua ile ayaktaaa
Aynen canımm, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben kesin olarak biliyorum olmadığımı da gelsin de kurtulim istiyorum 32 gündü döngüm yuuh artık 35- 36 lara çıktı bak bugün 35. gün bu sefer bekleme sürem de uzuyor, 28 günde olsam en azından her 28 günde bi öğrenecem ne olup olmadığını ama bu daha bi zor geliyor
canlarım pilav yapmam lasım ben cıkıyorummm öslicemmm sizleriii yarın görüşürüs inş.....
sevgiyle kalınn hoscakalınnn
berremm akşam bakıcam sonucaaa tımam mı ballı lokmam muckkkkk
canlarım pilav yapmam lasım ben cıkıyorummm öslicemmm sizleriii yarın görüşürüs inş.....
sevgiyle kalınn hoscakalınnn
berremm akşam bakıcam sonucaaa tımam mı ballı lokmam muckkkkk
snekim bir dahaki aya inşallah dicem ama ben kırmızıları görmeden bişi demek istemem, bi de 1.5 muş degerin, hayırlısı olsun bebeğimAynen canımm, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Ben kesin olarak biliyorum olmadığımı da gelsin de kurtulim istiyorum 32 gündü döngüm yuuh artık 35- 36 lara çıktı bak bugün 35. gün bu sefer bekleme sürem de uzuyor, 28 günde olsam en azından her 28 günde bi öğrenecem ne olup olmadığını ama bu daha bi zor geliyor
yok güselim yaaa ben okadarpara vermem eve ne bu canımmmm batıkentin evleri hoşuma gitti fiyatları çok uygun ama onlarda neresinde bilmiyorummanladım tatlım ya cok güselll evlerde var tabiii yeni yapılmışşş evler yıkıp yeniden yapıyolar onlardaaa işte dediğin gibiii 1000 -1500 arası bebüşüm bütcenizi bilmediğim içinnn bitanemmm ....ya güseldir emek bahcelievler bikere heryere yakın ve gidilcek cok yer var cafelerii falan cok güseldir meselaaa .... evde sans işi biras bebüşş bi bakarsın cok güzel bi ev uygun fiyata verilir kiraya hic belli olmazzz
evetttt neden olmasınkiiiiiiikinci balayında mı yani
hayırlısı berremmmmcanım bebeğimm..
inşallah sende hamişsindir inşallah...
meraba canım evet bugün hava sıcak ankaradaaa hayretayy olsunn canım ya yazda lasımmmm cok asırı sıcak tabikiii bunaltıoo amaaa her mevsim bi başka güseldirr
negatifte ben hiç ağlamıyorum :)))) sadece bekliyosun ya, o belirsizlik çok yıpratıyo o zaman çok geriliyorum dua ederken ağlıyorum ama az üzülüyorum o kadar
Berrecim, canım benim inşalah hayırlı haberler verirsin canım. Benim ne yazıkki bu ay da olmadı, ama kırmızı da gelmedi, bi an önce gelsinde gitsin istiyorum.
Canım, çok güzelmişsin maşallah sana, resmini yeni gördüm tatlımm, senin kına kıyafetini yesinlerr....
snekim bir dahaki aya inşallah dicem ama ben kırmızıları görmeden bişi demek istemem, bi de 1.5 muş degerin, hayırlısı olsun bebeğim
yok güselim yaaa ben okadarpara vermem eve ne bu canımmmm batıkentin evleri hoşuma gitti fiyatları çok uygun ama onlarda neresinde bilmiyorumm
evetttt neden olmasınkiiiiii
hayırlısı berremmmm
bide siz izmiri görünnnn
öle tabii canım o kadar para verilirmii , canım ben bimiyomm valla batıkenttii ozaman bi gelsinnn bakarısss bişekilde bulursunuzzz bebüşümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?