- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.321
sabaha dayanamam tatlım ...
bugün 34.günüm...
olmazsa üzülmem ki....
ağlarım ama biraz gizli gizli..
olursam tedavi için kullanmam gereken ilaçlarımı kullanıcam baş dönmem için
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın bakiimmm hep yoğunsun anacım sennnnnnnn ne işler görüyosun bakiim??
valla canımcımmm çıkçak olan 1 saatlik idrarda da çıkıyoooo
yapınca gelir yazarım bebeğim dua et tamammı...:26:
kızlarrr akşama bende test yapıyorum hala adetim gelmediyarın haber vericemmmmm
hadiiii belkide bu akşam saat30 da güsell bir haber gelirrr????????
cucumm eşim yeni mahalle OESD misafirhanesinde kalıyor zaten eğitimde orda hımmm ben emekte bir sınava girmiştim metrodan inince böyle yokuş bi yerden çıkıyosunn taksi durağı falan vardı ordanda sağa doğru baya yukarılarda bir yer inerken bakmışım çok güzel evlerde vardı ama o zaman (2 sene önce) 1250-1500 meraktan aramıştımda ordan biliyorummm
zeytinimm sende de gelecek görüyorummm karagöslümmm üzülme bak çalışmalara daha çok başladınnnnnnnnnnyakında gelicek ama bence 30 temmus-8 ağustos ta olucakkkkkkkkkk
hepimizin birgün orda ismi olucak merak etmeyinnnnnnnnnnnnn
berremmmmmmmm herşey gerçek dimiiiii hislerrdeee
tabii ederim berremmmmmmmm hayırlısıyla inşallah bu arada saat 21=30 yazmıştım ama iki nota koyunca topiklerden çıkıyo
gerçek tabii meleğimm....
rabbim inşallah hislerimiz gerçek olur...
ben bu akşam test yapıcam bebeğim..:44:
ben iyiyim ama hava çok sıcak o yüzden ateşim var yanıyomyağmurlu yağmurlu iyi oluyodu ama mevsim normallerine döndük. bahara kadar sıcaklardan çekeceğimiz var artık, işyerimde çok sıcak öyle işte.
test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorummm ballı kaymağımmminşallah pozitif olur hayırlısıyla
bebek çok isteyen bir arkadaşım vardı çok sevdiğim...
yeni evliydim öyle içten dualar ediyordum rabbim benden önce arkadaşım hamile kalsın diye..
şimdi o arkadaşım hamile mutluluktan ağladım duyduğumda..
akşam rüyamdada biri bana diyorki sen o kadar içten dua ettinki bebeğin seninle olduğu halde ondan önce öğrenmedin diyor..
ben gündüz yaptım negatif çıktı o akşam yaptı pozitif çıktı..
sonra benim de erkek bebeğim oluyodu...
hayır olsun bakalım...
bilinç altı sanırım..:44:
belki bilinç altıdır ama rüyada müjde aynıyla yorumlanır buda var. bende bu tar rüyalar görüdüm nerdeyse hepsi çıktı diyebilirim. inşallah seninkide salih rüyadır canım. Sen öyle içten dua ederken melekler duana senin içinde amin demiştir inşallah...
inşallah reçelim inşallah...
inaşallah isteyen herkes hamiş kalır..
oyyy yirimm kıs ben seniiii akşam bakıcammmm sonucuu yaz mutlaka bitanemm
inşallah canıminşallah...
biraz karışıktı o yüzden bilinç altı diye düşünüyorum mesala aslında hamileymişim ya bebek hemn ertesi gün doğuyo meğer benim iç karnım çok büyükmüş anlamamışım..
birde bebek doğuyo ertesi gün saçlar omuzuda ve yürüyodu..
tamam cucum yazıcam inşallah bir aksilik olmaza...
negatif yada pozitif hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
maşallah ne güzel rüya görmüşsün :) ama az popiş açıkta kalmışşaka bi yana ama rüyan gerçekten çok güzelmiş maşallah. hayırlara çıksın inşallah. sonucu yaz ama olumsuz bi durumda üzülmek yok tamammı? sen daha çok minnaksın hem yeni evli tazeciksin umutsuzluğa düşme tamammı tatlım?
tabikiii negatifff bizi yıkamazz Allahın izniyleeeee herseyin hayırlısı ballı kaymağımm
pozitif olursa sevinirizz hemde cok ama negatif olursaaa üzülmeyizzz cok sükür sağlıklı sıhhatlıyızzz cocuğumuz iilki olur Rabbimyazmışsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?