Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sabaha dayanamam tatlım ...
bugün 34.günüm...
olmazsa üzülmem ki....
ağlarım ama biraz gizli gizli..
olursam tedavi için kullanmam gereken ilaçlarımı kullanıcam baş dönmem için

ay inşallah olur canım :)

iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın bakiimmm hep yoğunsun anacım sennnnnnnn ne işler görüyosun bakiim??

valla canımcımmm çıkçak olan 1 saatlik idrarda da çıkıyoooo

doğru diyon canım inşallah pozitif çıkar

ben iyiyim ama hava çok sıcak o yüzden ateşim var yanıyom yağmurlu yağmurlu iyi oluyodu ama mevsim normallerine döndük. bahara kadar sıcaklardan çekeceğimiz var artık, işyerimde çok sıcak öyle işte.

bebek çok isteyen bir arkadaşım vardı çok sevdiğim...
yeni evliydim öyle içten dualar ediyordum rabbim benden önce arkadaşım hamile kalsın diye..
şimdi o arkadaşım hamile mutluluktan ağladım duyduğumda..
akşam rüyamdada biri bana diyorki sen o kadar içten dua ettinki bebeğin seninle olduğu halde ondan önce öğrenmedin diyor..
ben gündüz yaptım negatif çıktı o akşam yaptı pozitif çıktı..
sonra benim de erkek bebeğim oluyodu...

hayır olsun bakalım...
bilinç altı sanırım..:44:

anladım tatlım ya cok güselll evlerde var tabiii yeni yapılmışşş evler yıkıp yeniden yapıyolar onlardaaa işte dediğin gibiii 1000 -1500 arası bebüşüm bütcenizi bilmediğim içinnn bitanemmm ....ya güseldir emek bahcelievler bikere heryere yakın ve gidilcek cok yer var cafelerii falan cok güseldir meselaaa .... evde sans işi biras bebüşş bi bakarsın cok güzel bi ev uygun fiyata verilir kiraya hic belli olmazzz

ikinci balayında mı yani

meraba canım evet bugün hava sıcak ankaradaaa hayret ayy olsunn canım ya yazda lasımmmm cok asırı sıcak tabikiii bunaltıoo amaaa her mevsim bi başka güseldirr

belki bilinç altıdır ama rüyada müjde aynıyla yorumlanır buda var. bende bu tar rüyalar görüdüm nerdeyse hepsi çıktı diyebilirim. inşallah seninkide salih rüyadır canım. Sen öyle içten dua ederken melekler duana senin içinde amin demiştir inşallah...

inşallah canıminşallah...
biraz karışıktı o yüzden bilinç altı diye düşünüyorum mesala aslında hamileymişim ya bebek hemn ertesi gün doğuyo meğer benim iç karnım çok büyükmüş anlamamışım..
birde bebek doğuyo ertesi gün saçlar omuzuda ve yürüyodu..

maşallah ne güzel rüya görmüşsün :) ama az popiş açıkta kalmış şaka bi yana ama rüyan gerçekten çok güzelmiş maşallah. hayırlara çıksın inşallah. sonucu yaz ama olumsuz bi durumda üzülmek yok tamammı? sen daha çok minnaksın hem yeni evli tazeciksin umutsuzluğa düşme tamammı tatlım?

tamam cucum yazıcam inşallah bir aksilik olmaza...
negatif yada pozitif hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

tabikiii negatifff bizi yıkamazz Allahın izniyleeeee herseyin hayırlısı ballı kaymağımm
pozitif olursa sevinirizz hemde cok ama negatif olursaaa üzülmeyizzz cok sükür sağlıklı sıhhatlıyızzz cocuğumuz iilki olur Rabbim yazmışsaaa

sadece popiş kalsa ii uykucu şirin...:)
bütün üstüm açıkta kalmıştı...

amin canım inşallah...
üzülmem tabiikide hakkımızda hayırlısı...
ama azcık musluğu açarım üzülmeden ağlarım..

tabiiki yıkamaz reçelim...
Rabbim sağlık versin,huzur versin, mutluluk versin...sizin gibi dostları ayırmasın inşallah...

sinekimm....
tatlım benim mail sana gelmişti demi...
güzel melek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…