Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy kızlar şimdi şu listemize baktımda gözlerim doldu. bende oraya hamiş olarak yazılmak istiyorum artııııııık

olabilir tabiii minnak burunnn bebişşşş inşallah bu ay gelicek annesineee meraba ben geldin dicekk inşallah canımın içiii

ayyy inşallah koçiş uççak biletlerimizide almış bi gün önceden gidiyorus ankaraya kıs belkimde ankarada olurus artıkın orda bol bol görüşürüzzz
bebişimm sizin orası neydi semt ne kaaa ev kiraları?* bide sizin ordan ulus yakınmı???

ayyy kızlar şimdi şu listemize baktımda gözlerim doldu. bende oraya hamiş olarak yazılmak istiyorum artııııııık
zeytinimm sende de gelecek görüyorummm karagöslümmm üzülme bak çalışmalara daha çok başladınnnnnnnnnn yakında gelicek ama bence 30 temmus-8 ağustos ta olucakkkkkkkkkk
bende bende bendeeeeee
hepimizin birgün orda ismi olucak merak etmeyinnnnnnnnnnnnn
•Burası Survivor, burada şaka yok. Herşey gerçek

berremmmmmmmm herşey gerçek dimiiiii hislerrdeee

oyy inşallah bebüşümmm ya gel valla süper olurrr.....
valla minnoş bizim burdan yakın ulus ben emekteyim otobüslee gidilioo bizim evin önünden geciooo
ama ev kiraları birasss yüksek burdaa merkezi biyer diye sanırımmm evleride öle bişeye yaramaz yaniii eski evler genelde ama cok pahalııı yani uydur kaydır bi ev 850 -900 lira falan düşünnn
Allahtan bizim kendi evimiz o konuda rahatımmm ....
sen gel yeterkiii buluruss sana en güsel evi hemde bütcenizi sarsmadan inş....
kocişin nerde kalıoo şimdiii tatlışşş ev mi tuttu yoksaa lojman falanmıı:44:

gerçek tabii meleğimm....
rabbim inşallah hislerimiz gerçek olur...

ben bu akşam test yapıcam bebeğim..:44:
hadiiii belkide bu akşam saat 30 da güsell bir haber gelirrr????????

cucumm eşim yeni mahalle OESD misafirhanesinde kalıyor zaten eğitimde orda hımmm ben emekte bir sınava girmiştim metrodan inince böyle yokuş bi yerden çıkıyosunn taksi durağı falan vardı ordanda sağa doğru baya yukarılarda bir yer inerken bakmışım çok güzel evlerde vardı ama o zaman (2 sene önce) 1250-1500 meraktan aramıştımda ordan biliyorummm

gerçek tabii meleğimm....
rabbim inşallah hislerimiz gerçek olur...

ben bu akşam test yapıcam bebeğim..:44:
hadiiii belkide bu akşam saat 30 da güsell bir haber gelirrr????????

cucumm eşim yeni mahalle OESD misafirhanesinde kalıyor zaten eğitimde orda hımmm ben emekte bir sınava girmiştim metrodan inince böyle yokuş bi yerden çıkıyosunn taksi durağı falan vardı ordanda sağa doğru baya yukarılarda bir yer inerken bakmışım çok güzel evlerde vardı ama o zaman (2 sene önce) 1250-1500 meraktan aramıştımda ordan biliyorummm

testin sabah yapılması gerekmiyomu ben öyle hatırlıyorum sankim :) canım inşallah hayırlısıyla gönlündekini versin Rabbim

sabaha dayanamam tatlım ...
bugün 34.günüm...
olmazsa üzülmem ki....
ağlarım ama biraz gizli gizli..
olursam tedavi için kullanmam gereken ilaçlarımı kullanıcam baş dönmem için

slm kızlar napıyosunuz bakalım bensiz bensin bi yoğunum bi yoğunum sormayın
iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsın bakiimmm hep yoğunsun anacım sennnnnnnn ne işler görüyosun bakiim??
testin sabah yapılması gerekmiyomu ben öyle hatırlıyorum sankim :) canım inşallah hayırlısıyla gönlündekini versin Rabbim

valla canımcımmm çıkçak olan 1 saatlik idrarda da çıkıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…