- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.361
annem senin koçiş gelmedimi?
geldii minnoşum yemek yedikkk şimdii kocişim dinlenioooo bende öle bakınıyım dedimm berre giricektiii yaaa bakıyım haber varmı dedimmm minnoşum sen napıyonnnn bebüşümmmm benimm
yerim kız ben seniii
kısmet kızlar olmadı...
bendeki şansa bakın gittim test yaptım negatif 5dk sonra bişey hissettim gittim lavaboya regl olmuşum...
nasip değilmiş napalım...
kısmet kızlar olmadı...
bendeki şansa bakın gittim test yaptım negatif 5dk sonra bişey hissettim gittim lavaboya regl olmuşum...
nasip değilmiş napalım...
bakarısss tabiii kısss minnoşşş hele sen bi gell inşallah olasılık yüksekmiii :44: ayy süper olur yaaa sana size sahane bi ev bulurusss minnoş hem hesaplı hem güselll canımın içiii ayrıca bende senii yirimmmm
valla canım duş aldım annemlere gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorummm belim çok ağrıyoo cucumm yaaaa
berrem ne yaptı acaba?:44:
ısır valla tam ısırılcak ayacıklarr ayak manyaqı oldum zateeee
valla cucum koçişe kalsa ankara ben he desem iş bitti demiyorum ama.....araştırma üzerindeyim henüz:126:
bugün içim dar geliyoo bi gidip gezeyim geleyimmmmöpüldünüzzzzz
kız nerisonam 1,5 olunca n'oluyooo? benim <2 >4 çıkmıştı yok dediler???????(bu nasıl birdeğerse bide 45 tl verdik tatlil için nasıl bir açıklamabu)
olsun bak senin test almanı bekliyormuş kırmısılarrr
şu kırmıslarda ne masraflı yaaaa
berremmm hayırlısı bebeğimm hiç üzülme bak en azından yolun açıldı
olsun ballı lokmam kısmet diilmişş bu ay önümüze bakıcassss canım benimm üsülmek yok tımam mııı berremmm sen cok değerlisinnnn seni cok sefiommm hem benn
evet bebeğim üzülmedim ne yapalım hayırlısı böleymiş....
üzülmedim cucumm..
önümüzdeki ay artıkın..
bende seni çok sefiyommmm
ama beni bırakıp gittinizz....
ben burdayım berre sen nerdesin canım
valla cucum türkiyede 29 il var tercih edebileceğimiz ama yinede karar veremiyoruz 7 ile düşürebilirler bölgeler olarak....ne arastırıyosun bıdık baska ne secenekler varr listede olabilcek sehirler hangileriiigel gel bosver sen diğer sehirleriii kıs hem daha cam güseli olcesss
kıss anneme gidiyorum arabayla 3 dk lık yolkıss minnoş uzaklara gitmetımam mı git dolas dön gel evine minnoşum öpüldün sekerimmm benimm
ben de 6 haziranda yaptırmıştım kan testi 2.9 çıkmıştı,negatif sayılıyomuş,geçen hafta idrar tetsti yaptım,bişi olsa bhcg katlardı ve idrarda çıkardı zaten,5 in altını gebelikten saymıyolar
hayırlı günlerr,hayırlı bebişler olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?