Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

geldii minnoşum yemek yedikkk şimdii kocişim dinlenioooo bende öle bakınıyım dedimm berre giricektiii yaaa bakıyım haber varmı dedimmm minnoşum sen napıyonnnn bebüşümmmm benimm

valla canım duş aldım annemlere gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorummm belim çok ağrıyoo cucumm yaaaa
berrem ne yaptı acaba?:44:

kısmet kızlar olmadı...
bendeki şansa bakın gittim test yaptım negatif 5dk sonra bişey hissettim gittim lavaboya regl olmuşum...
nasip değilmiş napalım...

kısmet kızlar olmadı...
bendeki şansa bakın gittim test yaptım negatif 5dk sonra bişey hissettim gittim lavaboya regl olmuşum...

olsun bak senin test almanı bekliyormuş kırmısılarrr
şu kırmıslarda ne masraflı yaaaa
berremmm hayırlısı bebeğimm hiç üzülme bak en azından yolun açıldı

kısmet kızlar olmadı...

olsun ballı lokmam kısmet diilmişş bu ay önümüze bakıcassss canım benimm üsülmek yok tımam mııı berremmm sen cok değerlisinnnn seni cok sefiommm hem benn

valla cucum koçişe kalsa ankara ben he desem iş bitti demiyorum ama.....araştırma üzerindeyim henüz:126:

kız nerisonam 1,5 olunca n'oluyooo? benim <2 >4 çıkmıştı yok dediler???????(bu nasıl birdeğerse bide 45 tl verdik tatlil için nasıl bir açıklamabu)

ben de 6 haziranda yaptırmıştım kan testi 2.9 çıkmıştı,negatif sayılıyomuş,geçen hafta idrar tetsti yaptım,bişi olsa bhcg katlardı ve idrarda çıkardı zaten,5 in altını gebelikten saymıyolar

olsun bak senin test almanı bekliyormuş kırmısılarrr
şu kırmıslarda ne masraflı yaaaa
berremmm hayırlısı bebeğimm hiç üzülme bak en azından yolun açıldı

evet bebeğim üzülmedim ne yapalım hayırlısı böleymiş....

olsun ballı lokmam kısmet diilmişş bu ay önümüze bakıcassss canım benimm üsülmek yok tımam mııı berremmm sen cok değerlisinnnn seni cok sefiommm hem benn

üzülmedim cucumm..
önümüzdeki ay artıkın..
bende seni çok sefiyommmm

ama beni bırakıp gittinizz....

ne arastırıyosun bıdık baska ne secenekler varr listede olabilcek sehirler hangileriiigel gel bosver sen diğer sehirleriii kıs hem daha cam güseli olcesss
valla cucum türkiyede 29 il var tercih edebileceğimiz ama yinede karar veremiyoruz 7 ile düşürebilirler bölgeler olarak....
kıss minnoş uzaklara gitme tımam mı git dolas dön gel evine minnoşum öpüldün sekerimmm benimm
kıss anneme gidiyorum arabayla 3 dk lık yol

canımcım banada 5'e kesin hamiş bile demiyorus dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…