- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.401
DUR ŞEKERİM BENİ DE HEYECANLANDIRMA YARIN YİNE YAPICAM DEDİĞİN GİBİ HERGÜN DEĞİŞEBİLİR GEBELİĞİN İLK GÜNLERİ İSE BELLİ OLMAZMIŞ FAZLA:61:
emin olmak için bi kaç gün bekliyeyim..şimdi ben hamile isem hemen doktora gitmem lazım dimi :44::44:
tabii tatlım ona göree vitamin takviyelerin olucak hem gebeliktede sıkıntılar söz konusu olabiliyor erken öğrenmekte ve doktora gitmekte fayda var hadi çilekim bi tanecik teste bakar bebişimm yarında doktora gidersin
MAŞALLAHH CANIM ÇOK GÜZEL BİR DUYGUDUR DİMİ HEP SAĞLIKLA OLSUN ALLAH BİZDE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH
gözünaydın canımmmm
Tatlım berrem benim senin bebişinde gelecek ama bu ay diilmiş onun kısmeti belkide diğer ay
aaaaaaaaaa eeeeeee kızım gelmiş senin bebiş bence yaa benimde öyleydi silikkkkkkk biz çizgicikkk heyo heyoooo
günaydın nurumm çook güzel bir duygu olsa gerek bende bebişimi görsem önce sonra da kalbini duysam keşke
kısss ne bileyim ben herkesi kendim gibi sabırsız sanıyorum ben olsam bi şekilde ayarlar kaçardımmmmmtatlım iş yerindeyim ben nasıl ve nerden alayım test akşama ancak
inşallah cnm en kısa zamanda.
kısss ne bileyim ben herkesi kendim gibi sabırsız sanıyorum ben olsam bi şekilde ayarlar kaçardımmmmmsilik çizgi çıkçaktaaa durcammm kimse beni tutamazzzzzzzzzzdı doğrusu
Tatlım berrem benim senin bebişinde gelecek ama bu ay diilmiş onun kısmeti belkide diğer ay
rica ederimm nurumcummm senin sıkılmana üzülüyordum çok şükür bak gördünmüü bişey yok duydunda pıt pıtları artık stres yok bebişimmm anlaştıkmı?Su bebek teşekkürler cnm. Evet şuanda bir sorun yok çok şükür.
senin bebeğin varmı canım sende çalışma yapanlardanmısın
rica ederimm nurumcummm senin sıkılmana üzülüyordum çok şükür bak gördünmüü bişey yok duydunda pıt pıtları artık stres yok bebişimmm anlaştıkmı?
Yok canımm bende bakalımmm bat 26 haziran görücez varmı yokmu?????
öyle madamım ne kadar üzülmedim desemde yinede oluyo işte göz yaşlarıma hakim olamadım çok ağladım dün gece...
koçiş beni ne kadaer teselli etmeye çalışsada başaramadı...elimde değil napayım...
birde beni bırakıp gitti dün bebekle cucu onlara küstüm...
emin olmak için bi kaç gün bekliyeyim..şimdi ben hamile isem hemen doktora gitmem lazım dimi :44::44:
inşallah vardır canım allah isteyen herkese nasip etsin
berreeeeeeeeeemmmmmmmmmm küstünmüü sen biseee? o neden bebişimmm annemlere gittimm akşam benn yazdım yaaa çıkıyorum diyeee
[ı]öyle madamım ne kadar üzülmedim desemde yinede oluyo işte göz yaşlarıma hakim olamadım çok ağladım dün gece...
Koçiş beni ne kadaer teselli etmeye çalışsada başaramadı...elimde değil napayım...
Birde beni bırakıp gitti dün bebekle cucu onlara küstüm...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?