Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende bi tane var
''HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK'' adındaaa yazarlarıı
penny simkin/janet whalley/ann keppler/janelle durham/april bolding
Türkçeye çevirisinide ''selim yeniçeri'' yapmış güzel bir kitap tavsiye ederimm ama ben başka kitaplarda almak istiyorummm varmı önerileriniz??????????

emin olmak için bi kaç gün bekliyeyim..şimdi ben hamile isem hemen doktora gitmem lazım dimi :44::44:

tabii tatlım ona göree vitamin takviyelerin olucak hem gebeliktede sıkıntılar söz konusu olabiliyor erken öğrenmekte ve doktora gitmekte fayda var hadi çilekim bi tanecik teste bakar bebişimm yarında doktora gidersin

tabii tatlım ona göree vitamin takviyelerin olucak hem gebeliktede sıkıntılar söz konusu olabiliyor erken öğrenmekte ve doktora gitmekte fayda var hadi çilekim bi tanecik teste bakar bebişimm yarında doktora gidersin

tatlım iş yerindeyim ben nasıl ve nerden alayım test akşama ancak

Evet çok heyecanlıydı gerçekten. İnşallah cnm.

Tatlım berrem benim senin bebişinde gelecek ama bu ay diilmiş onun kısmeti belkide diğer ay

öyle madamım ne kadar üzülmedim desemde yinede oluyo işte göz yaşlarıma hakim olamadım çok ağladım dün gece...
koçiş beni ne kadaer teselli etmeye çalışsada başaramadı...elimde değil napayım...

birde beni bırakıp gitti dün bebekle cucu onlara küstüm...

Su bebek teşekkürler cnm. Evet şuanda bir sorun yok çok şükür.
rica ederimm nurumcummm senin sıkılmana üzülüyordum çok şükür bak gördünmüü bişey yok duydunda pıt pıtları artık stres yok bebişimmm anlaştıkmı?
senin bebeğin varmı canım sende çalışma yapanlardanmısın

yok canımm bende bakalımmm bat 26 haziran görücez varmı yokmu?????

inşallah vardır canım allah isteyen herkese nasip etsin

berreeeeeeeeeemmmmmmmmmm küstünmüü sen biseee? o neden bebişimmm annemlere gittimm akşam benn yazdım yaaa çıkıyorum diyeee

Yooo ben hala tam teşekküllü bi doktora gitmedim mesela bizim iş yerinin polikliniği var oraya gittim kan testlerimi yaptırıyorum oraya ultrasondada öle bi baktılar ama görünmedi ki kan değerim henüz geçen hafta 550ydi 1500 olmadan görünmüyormuş bende bekliyorum bu hafta artık doktorumuzdan randevuz alıcezzz burda önemli olan rahat olmak kötü düşünmemek bence ne kadar çok sık doktor o kadar çok kurcalanmak daha yeniyken bence çok fazla gerek yok ama sen önce tamamen öğren bakalım idrar testini yine yap 3-5 gün sonra kan testini yaptırırsın sonra e artık yavaş yavaş gidersin doktoraa
emin olmak için bi kaç gün bekliyeyim..şimdi ben hamile isem hemen doktora gitmem lazım dimi :44::44:

berreeeeeeeeeemmmmmmmmmm küstünmüü sen biseee? o neden bebişimmm annemlere gittimm akşam benn yazdım yaaa çıkıyorum diyeee

sıkıntın var diye gezmeye gidiyorum dedin beni bıraktınız sen gidince cucuda gitti...

Ben hiç ağlamamıştım sende ağlama bence çünkü biz ağladıkça kocişlerimiz dahada çok üzülüyor acaba hiç olmıcakmı hissine kapılmıştı benim kocişim biz ağlayıp sızlayıp içimizden atabiliyoruz ama onlar kafasına takıyor herşeyi ağlayamadıklrı için bence güçlü ol valla ben kocişime moral veriyordum çünkü o çok istiyordu hemen tüp bebeke başvuralım filan demeye başlamıştı dedim millet güler bize doktorlar kapıdan kovar valla daha dur yeni başladık biz yani kısacası öylle berem güçlü ol senki eşinde umutsuzluğa düşmesin bence hem sen daha çok miniksin tatlımm uzunnn yıllar var önünde senin vücudun çok taze heran anne olabililrsin bu kadar üzülme emi hadi gül tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…