- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.441
sorma sorma....gitti ... Yoluna paraciklar
Sen demeseydin ben diyecektim ; kolerayla kocisi poz vermisler deyi
slm kızlar nsılsınz? napıyosunuz herkescikler iyimi herşey yolundamı?
Yok bebişim henüz onlar aman istemiom da zaten yaaa bulantılar uzak dursun benden
ayyy canım benim yaa çok geçmişler ossun kocişine kız bidaha hız yok de can güvenliği için....
slm kızlar nsılsınz? Napıyosunuz herkescikler iyimi herşey yolundamı?
Berrreeeemmm üzülme meleğim nolur. Canı veren rabbim mutlaka yüzünü güldürecek. Sıkma kendini nolur ağlama rahat ol. Seni çok seviyoruz
daha ne isteyebilir hayatim, samda kayisi olabiler yane?bak hürrem nikitayı bileemmmmmmm duygu patlaması yaşatıyoooo
her teldennn işte nikimm daha ne isiyosunnnnnnn?
hehehehe aycun&lülü o resmin adı :82:
slm kızlar nsılsınz? Napıyosunuz herkescikler iyimi herşey yolundamı?
sagol tatlimmm, aslinda askim dikkatlidir, asiri hiz yapmaz, hele sehir icinde hic , fakat 50 ile gidilmesi gereken yerde 88 basmis.... (sakin olmasa onuda yapmazdi )
digeri ise tam bir fiasko , 50lilik yolda 56(!) basmis....onada ceza!! Sabah sabah saydik radara walla
Ben hiç ağlamamıştım sende ağlama bence çünkü biz ağladıkça kocişlerimiz dahada çok üzülüyor acaba hiç olmıcakmı hissine kapılmıştı benim kocişim biz ağlayıp sızlayıp içimizden atabiliyoruz ama onlar kafasına takıyor herşeyi ağlayamadıklrı için bence güçlü ol valla ben kocişime moral veriyordum çünkü o çok istiyordu hemen tüp bebeke başvuralım filan demeye başlamıştı dedim millet güler bize doktorlar kapıdan kovar valla daha dur yeni başladık biz yani kısacası öylle berem güçlü ol senki eşinde umutsuzluğa düşmesin bence hem sen daha çok miniksin tatlımm uzunnn yıllar var önünde senin vücudun çok taze heran anne olabililrsin bu kadar üzülme emi hadi gül tatlım
Evetttttttttt çok şşükür iyiyiz tatlişko seni sormalı nassın bakim
neyse o zaman olan olmuş diyelim cana gelmesin radara gelsin diyelim
Kızlar benim tontişime bakın hele sabah ördeklerle güreş ediyordu üstüne zıplıyor yaw
bugünn erkenciyizzz hoşgeldinnnnnn??
canımm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsın
Evetttttttttt çok şşükür iyiyiz tatlişko seni sormalı nassın bakim
cok tatli madam ...hey masallah...kulaklara hele....ay burda olaydida bir seveydimmm
Tipe bak, cok uslu duruyo annesi bu,canimmmm
amam bebişimm baktım sen iyiyim dedinnnn bende vede yannıslıktan bıktım artık dünde içim dar geldi bana bi gidiyim dedimmm annişime valla orda bilem oturamadımmm yarım saat kahve içip geldimben şimdi kötümüyümm yaniii??
agla tatlim , agla tabii, icindeki aciyi akit gitsin, rahatlarsin, ama ben madammima da katiliyorum, sana bir sayfa once biseyler yazmis....ne hikmetse benim yasadiklarimin aynisini yasamis, böyle bakakaldim
demekki SIKca rastlanan bir durum dimi?
benim sana üzülme nolur ,demem aslinda ise yaramaz, sihirli bir sopamda yokki ,acilarini yok edeyim, Rabbime sigin, dua et, sabirli ol tatlim....imtihanda olabilirsin
biz burdayiz, yanindayiz, acini paylasiyoruz, ve buda gececek tatlim....emin ol,gececek.
iyi canım değişik bişey yok, işlerle boğuşuyorum her zamanki gibi. Suratımda sivilceler pörtlemiş durumda, bu ay içinde umudum kalmadı o sebepten ama olsun bekleyip gerilmiycem en azından. Sen napıyosun bebiş nasıl? Teyzesini özlemişmi sor bakim
daha ne isteyebilir hayatim, samda kayisi olabiler yane?
ben halimden coooh memnunum, seni bilgilendireyim dedim sadece, beni biraz daha yakindan tani deyi ...sabit fikirli olamadim gitti(bazi seyler haricinde )
the aycun and lülü
cok tatlisin tatlisimmmm....
Kızlar benim tontişime bakın hele sabah ördeklerle güreş ediyordu üstüne zıplıyor yaw
Berrreeeemmm üzülme meleğim nolur. Canı veren rabbim mutlaka yüzünü güldürecek. Sıkma kendini nolur ağlama rahat ol. Seni çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?