Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Berrreeeemmm üzülme meleğim nolur. Canı veren rabbim mutlaka yüzünü güldürecek. Sıkma kendini nolur ağlama rahat ol. Seni çok seviyoruz

Yok bebişim henüz onlar aman istemiom da zaten yaaa bulantılar uzak dursun benden

ayyy canım benim yaa çok geçmişler ossun kocişine kız bidaha hız yok de can güvenliği için....

sagol tatlimmm, aslinda askim dikkatlidir, asiri hiz yapmaz, hele sehir icinde hic , fakat 50 ile gidilmesi gereken yerde 88 basmis.... (sakin olmasa onuda yapmazdi )
digeri ise tam bir fiasko , 50lilik yolda 56(!) basmis....onada ceza!! sabah sabah saydik radara walla

bak hürrem nikitayı bileemmmmmmm duygu patlaması yaşatıyoooo
her teldennn işte nikimm daha ne isiyosunnnnnnn?
daha ne isteyebilir hayatim, samda kayisi olabiler yane?
ben halimden coooh memnunum, seni bilgilendireyim dedim sadece, beni biraz daha yakindan tani deyi ...sabit fikirli olamadim gitti (bazi seyler haricinde )
hehehehe aycun&lülü o resmin adı :82:

the aycun and lülü
cok tatlisin tatlisimmmm....

Evetttttttttt çok şşükür iyiyiz tatlişko seni sormalı nassın bakim
slm kızlar nsılsınz? Napıyosunuz herkescikler iyimi herşey yolundamı?

neyse o zaman olan olmuş diyelim cana gelmesin radara gelsin diyelim

öyle madamım haklısın tabii..
eşimde aslında çok istiyor ama ben çok belli ettiğim için teselli etmeye çalışıyo canım benim......
hayırlısı olsun bakalım zamanı gelince gelir...
çok sağol madamım...

bugünn erkenciyizzz hoşgeldinnnnnn??

hoşbulduk canım öğleye kadar bitirmem gereken işlerimi erkenden bitirdim yanınıza geleyim diyee :)

canımm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?

Evetttttttttt çok şşükür iyiyiz tatlişko seni sormalı nassın bakim

iyi canım değişik bişey yok, işlerle boğuşuyorum her zamanki gibi. suratımda sivilceler pörtlemiş durumda, bu ay içinde umudum kalmadı o sebepten ama olsun bekleyip gerilmiycem en azından. sen napıyosun bebiş nasıl? teyzesini özlemişmi sor bakim

sende haklısın bebekim ama ne yapayım koçişin arkadaşları gelmişti benimde canım sıkılıyodu zati sizinle konuşurum kafam dağılır dedim...
ama gittiniz...
neyse sağlık olsun sende haklısın ben kızmadım ki tamam..

sğol canımm...iyiki varsınız..
ağlamak iyi geliyor bana rahatlıyorum çok duygusalım zaten herşeye ağlarım..
eevt madamım haklı,sanırım herkes bu durumu yaşıyor..
zaten bol bol dua ediyorum hayırlısı olsun diye ...
çok sağol nikitam.

Aaaaa özlemezmi tabikiside en çok seni özlüyorr sen çok yoğun çalıştığın iiçin göremeiyor seni ne yapsın çocuğum teyzesi senin sivilceler iinşallah bu ay hamişliğe işarettir çok istiyorummmm

ben hürrem konusunda sanırım sabit fikirliyimmmm

Kızlar benim tontişime bakın hele sabah ördeklerle güreş ediyordu üstüne zıplıyor yaw

madamımm bu senin osmannınnnnnn mı yoksammmm????????

Berrreeeemmm üzülme meleğim nolur. Canı veren rabbim mutlaka yüzünü güldürecek. Sıkma kendini nolur ağlama rahat ol. Seni çok seviyoruz

hoşgeldin koleramm....öyle bitanem ondan gelen herşeye razıyız...
bende sizi çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…