- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.421
kizlarrr, nasilsiniz tontisler??
ben geldimmmmm....nabersiniz gadin bacilarim
hoş geldin nikitamm nasılsın...?
:97:
Ben geldimmmmm....nabersiniz gadin bacilarim
hosgördüm bitanemmm, sagolasin....iyiyim hamd olsun ,,
sen nasilsin canim?? nasil gidiyor? calisiyormusun?
gelmiyorsun , aklim sende bak!!:26:
amam bebişimm baktım sen iyiyim dedinnnn bende vede yannıslıktan bıktım artık dünde içim dar geldi bana bi gidiyim dedimmm annişime valla orda bilem oturamadımmm yarım saat kahve içip geldimsıkıntın var diye gezmeye gidiyorum dedin beni bıraktınız sen gidince cucuda gitti...
Ben hiç ağlamamıştım sende ağlama bence çünkü biz ağladıkça kocişlerimiz dahada çok üzülüyor acaba hiç olmıcakmı hissine kapılmıştı benim kocişim biz ağlayıp sızlayıp içimizden atabiliyoruz ama onlar kafasına takıyor herşeyi ağlayamadıklrı için bence güçlü ol valla ben kocişime moral veriyordum çünkü o çok istiyordu hemen tüp bebeke başvuralım filan demeye başlamıştı dedim millet güler bize doktorlar kapıdan kovar valla daha dur yeni başladık biz yani kısacası öylle berem güçlü ol senki eşinde umutsuzluğa düşmesin bence hem sen daha çok miniksin tatlımm uzunnn yıllar var önünde senin vücudun çok taze heran anne olabililrsin bu kadar üzülme emi hadi gül tatlım
ben geldimmmmm....nabersiniz gadin bacilarim
napam bebemm, bildigin gibi, calisios....cok sükür...(aslinda biraz moralim bozuk ya, neyse ....)Hoşgeldin nikim burdayıss annemmm naparsın
evdeyken sık giremedim nikitamm...
dün iş başı yaptım çalışıyorum...
akşam çok ağladım bugün biraz sersem gibiyim dönüyo başım...
bana üzülmek yasak...
napam bebemm, bildigin gibi, calisios....cok sükür...(aslinda biraz moralim bozuk ya, neyse ....)
agla tatlim , agla tabii, icindeki aciyi akit gitsin, rahatlarsin, ama ben madammima da katiliyorum, sana bir sayfa once biseyler yazmis....ne hikmetse benim yasadiklarimin aynisini yasamis, böyle bakakaldim
Demekki sıkca rastlanan bir durum dimi?
Benim sana üzülme nolur ,demem aslinda ise yaramaz, sihirli bir sopamda yokki ,acilarini yok edeyim, rabbime sigin, dua et, sabirli ol tatlim....imtihanda olabilirsin
Biz burdayiz, yanindayiz, acini paylasiyoruz, ve buda gececek tatlim....emin ol,gececek.
yooo ben hala tam teşekküllü bi doktora gitmedim mesela bizim iş yerinin polikliniği var oraya gittim kan testlerimi yaptırıyorum oraya ultrasondada öle bi baktılar ama görünmedi ki kan değerim henüz geçen hafta 550ydi 1500 olmadan görünmüyormuş bende bekliyorum bu hafta artık doktorumuzdan randevuz alıcezzz burda önemli olan rahat olmak kötü düşünmemek bence ne kadar çok sık doktor o kadar çok kurcalanmak daha yeniyken bence çok fazla gerek yok ama sen önce tamamen öğren bakalım idrar testini yine yap 3-5 gün sonra kan testini yaptırırsın sonra e artık yavaş yavaş gidersin doktoraa
Kızlaaar nasılsınız anca girebildim
Herkes iyi dimi
kızlaaar nasılsınız anca girebildim
Herkes iyi dimi
teşekkür ederim canım benim böyle konularda hiç bilgim yok artık bana öğretirsiniz çok soru sorarsam kızmayın emi :78::78:
nikimmm günaydınnn hoşgeldinnn hürreme son bir günn
aman madamimm, üff sorma walla, bizim adam eve gelirken hiz yapmis , para cezasi gelmis, ikimizinde sabah sabah morali sifir oldu . 2 tane gelmis bide .Hayırdır nikim neden bozulmuş senin moralmanın bakim anlat hele madamına
Kızlaaar nasılsınız anca girebildim
Herkes iyi dimi
hoşgeldin kolerammm iyiyim ben senin kanama ne durumda?
hoşgeldin koleramm geldin ya ossun erken geç farketmez bebişim kendi adıma karnım ağrıyoo benim yaaa gaz sıkışmaları yaşıyorum snırım wc ye gittim gene geçmedi gıcık bi durum sen nasılsın bakim
Evet yhaa, walla bastan söyliyeyimde sasirmayin, benim fikirlerim degistigi sıkca gorulmustur , bugün ak diyosam yarin ak hakkinda fikrim degisebilir ve ''ak bukadarda ak degilmis be '' diyebilirim, hürremim hakkinda simdiye dek cok gitgeller yasadim
Aman madamimm, üff sorma walla, bizim adam eve gelirken hiz yapmis , para cezasi gelmis, ikimizinde sabah sabah morali sifir oldu . 2 tane gelmis bide .Durduk yerde öde simdi.....
Hosgeldiiiinn, avatarini seviiiim seninnnn, cokkk tatli kiss,sunlara bak hele
iyiyim bende canım. Kanama azaldı iyice kesilcek heralde artık.
Iyiyim bende meleğim. Olsun normaldir o durumlar. Bulantı falan başladımı madamım?
Ayy geçmiş olsun nikitam yaa en nefret ettiğim şey trafik cezaları
Evet bu avatarı bende çok seviyorum. Kocişnen ben
Evet yhaa, walla bastan söyliyeyimde sasirmayin, benim fikirlerim degistigi sıkca gorulmustur , bugün ak diyosam yarin ak hakkinda fikrim degisebilir ve ''ak bukadarda ak degilmis be '' diyebilirim, hürremim hakkinda simdiye dek cok gitgeller yasadim
Aman madamimm, üff sorma walla, bizim adam eve gelirken hiz yapmis , para cezasi gelmis, ikimizinde sabah sabah morali sifir oldu . 2 tane gelmis bide .Durduk yerde öde simdi.....
Hosgeldiiiinn, avatarini seviiiim seninnnn, cokkk tatli kiss,sunlara bak hele
sevindim tatlım senin adına demek bu süreçte olması normal...evet yhaa, walla bastan söyliyeyimde sasirmayin, benim fikirlerim degistigi SIKca gorulmustur , bugün ak diyosam yarin ak hakkinda fikrim degisebilir ve ''ak bukadarda ak degilmis be '' diyebilirim, Hürremim hakkinda simdiye dek cok gitgeller yasadim
aman madamimm, üff sorma walla, bizim adam eve gelirken hiz yapmis , para cezasi gelmis, ikimizinde sabah sabah morali sifir oldu . 2 tane gelmis bide .durduk yerde öde simdi.....
hosgeldiiiinn, avatarini seviiiim seninnnn, cokkk tatli kiss,sunlara bak hele
iyiyim bende meleğim. Olsun normaldir o durumlar. Bulantı falan başladımı madamım?
ayy geçmiş olsun nikitam yaa en nefret ettiğim şey trafik cezaları
iyiyim bende meleğim. Olsun normaldir o durumlar. Bulantı falan başladımı madamım?
ayy geçmiş olsun nikitam yaa en nefret ettiğim şey trafik cezaları
yaniiiii hürrem hakkındaki düşünceler değiştiiiiiiiiiiii kaşar değil yaneee???
sevindim tatlım senin adına demek bu süreçte olması normal...
yokk !! suanda kasar diyorum
ama yarin ne olur bilemem
basta sevmistim, biseyler yapti; noluyor lenn dedim
sonra baska seyler oldu;oldum
simdi bu olacakoluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?