- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.461
Aaaaa özlemezmi tabikiside en çok seni özlüyorr sen çok yoğun çalıştığın iiçin göremeiyor seni ne yapsın çocuğum teyzesi senin sivilceler iinşallah bu ay hamişliğe işarettir çok istiyorummmm
ben hürrem konusunda sanırım sabit fikirliyimmmm
Madamımm bu senin osmannınnnnnn mı yoksammmm????????
Ayyyyyyyyy hemde nasıl yaa çok tontiş bişi beni göründe bi koşuşu var eteklerimden düşmüyor valla elimde hep havuç var sanıyor
haklıyımm dimi berremmmm ben hep sıkılıyorumm anlayın benide hep yannısss hep yannısss olmuyooo ama akşam seni bırakmasaydım iyiyimiş ben cucumm hemen çıkmaz demiştimmm bide sizin koçişler varyaa evdee ondann bende pek girmiyorum akşamları siz yoksunuz diyeee canımcımmmhoşbulduk canım öğleye kadar bitirmem gereken işlerimi erkenden bitirdim yanınıza geleyim diyee :)
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın?
iyi canım değişik bişey yok, işlerle boğuşuyorum her zamanki gibi. suratımda sivilceler pörtlemiş durumda, bu ay içinde umudum kalmadı o sebepten ama olsun bekleyip gerilmiycem en azından. sen napıyosun bebiş nasıl? teyzesini özlemişmi sor bakim
sende haklısın bebekim ama ne yapayım koçişin arkadaşları gelmişti benimde canım sıkılıyodu zati sizinle konuşurum kafam dağılır dedim...
ama gittiniz...
neyse sağlık olsun sende haklısın ben kızmadım ki tamam..
sğol canımm...iyiki varsınız..
ağlamak iyi geliyor bana rahatlıyorum çok duygusalım zaten herşeye ağlarım..
eevt madamım haklı,sanırım herkes bu durumu yaşıyor..
zaten bol bol dua ediyorum hayırlısı olsun diye ...
çok sağol nikitam.
haklıyımm dimi berremmmm ben hep sıkılıyorumm anlayın benide hep yannısss hep yannısss olmuyooo ama akşam seni bırakmasaydım iyiyimiş ben cucumm hemen çıkmaz demiştimmm bide sizin koçişler varyaa evdee ondann bende pek girmiyorum akşamları siz yoksunuz diyeee canımcımmm
hımmm ben isimleri şaşırmışımmm kamilllllllllllllllllllllllllllllllllllllYok bebğim bu kamilim benim osman ördeğim benim tavşanım bunun aynısı işte nette buldum fotosunu ben benimkini daha çekmedim henüz çekince aslınıda koyarım ama te böyle aynısııı
pikiiiibende seni sefiyomm..
Fıstıklar bi saat kadar öğlen arası veriyorum haftasonu düğün var bişi almadım daha az bi bakinim da gelin paydosta
[ı]anlıyorum ben seni bebeğimm haklısın sende...
Tamam küsmedim ben sana...[/ı]
canım benim sağolasın :) teyzeside onu çok özlüyoda ne yapsın işten fırsat bulamıyo, akşamlarıda annesi olmuyo görüşemiyoz o yüzden.
Nikita doğru düzgün gelemiyorum, geçmişide okuyamıyorum annenin sonuçları nasıl çıktı canım?
aferinn sana çalışkan hatunnnnn senii
anlıyorum ben seni bebeğimm haklısın sende...
tamam küsmedim ben sana...
Artıkınnnnnnn küs değiliss ozaman
sagol canimmmm, unutmamissin
temiz cikti cok sukur.....cigerleri kalbi sapa saglam !:81:
sagollllasin tatlimmm, ama tekrar randevu almamiz gerekiyor doktordan ....yarin aliriz insallah.
Fıstıklar bi saat kadar öğlen arası veriyorum haftasonu düğün var bişi almadım daha az bi bakinim da gelin paydosta
akşamları genelde bende yalnız oluyorum, eşimin hep bi işi çıkıyo. Ya maçı oluyo ya yorgun oluyo yada kursuAma akşamları pek pc açasım gelmiyo oturup kalıyorum sonra. Işler bana bakıyo ben işlere.
Berrem ben burdaydım yazdım ama senden cvp gelmeyince bende çıktım, ben çıkınca yazmışsın sende, az önce gördüm.
[ı]ben zatee küsmem ki sadece çok sevdiklerime nazım geçenlere darılıyom bazen ama hemen geçiyo sonra ben küs durmasını sevmem günah hemm...[/ı]
evet günah berremmm sen küsme kimseye bi daha tamammı bebişim?
aferin sana bebegim
kiz gülüyorum sadece , anlamadin sen.
hürrem beni sasirtiyor ,okadar. dün vermis oldugu izlenimi,bugün sarsiyor...onu anlatmaya calistim]
en sevdiğim özelliğim kolay kolay unutmamhavamıda attım ooohh canım şaka bi yana maşallah çok sevindim hadi gözümüz aydın Allah'ım sağlık versin her daim
güle güle canım çok gezme bebiş yorulmasın annesi
eywallah canimmm
sekersin sen seker!!
aferin sana bebegim
kiz gülüyorum sadece , anlamadin sen.
hürrem beni sasirtiyor ,okadar. dün vermis oldugu izlenimi,bugün sarsiyor...onu anlatmaya calistim]
eywallah canimmm
sekersin sen seker!!
ayy ben kafayı yedimmmmmmmmmmmm sanırsammmmmmmmmm
Valla ben hep yannısımmm canım yaaa ama bu aralarda hiç iş yapasım gelmiyor halılar yıkamaya verilmesi lazım ama şu tayin olayı yüzünden beklemedeyimm evde iş yapasım yok yaa taşınırsak diyeee herşeyi sona bırakıyorummmm sonra iiice telaş yapıcam biliyorum ama n'apıyımmmmmmmmm bunalımdayımm hem bennnnnnnnnnnnnnnnn
evet günah berremmm sen küsme kimseye bi daha tamammı bebişim?
Valla ben hep yannısımmm canım yaaa ama bu aralarda hiç iş yapasım gelmiyor halılar yıkamaya verilmesi lazım ama şu tayin olayı yüzünden beklemedeyimm evde iş yapasım yok yaa taşınırsak diyeee herşeyi sona bırakıyorummmm sonra iiice telaş yapıcam biliyorum ama n'apıyımmmmmmmmm bunalımdayımm hem bennnnnnnnnnnnnnnnn
eywallah canimmm
sekersin sen seker!!
evet evet bencedeee hem küsmek günahhhhhhhben berre'nin kimseye küsecegine ihtimal vermiyorum, bence o an öyle yazmak istedi, küstügünden degil....
belkide takildi size, ben geldim nere gittiniz diye, olabilirmi berrem?
simdide oyle yazdigi icin toparliyor , yani kendimden yola cikarak diyorum bende. küsmez o , can'dir o cannn
aman iş bi şekilde halloluyoda biz kendimizi kastığımızla kalıyoz :) iş iş nereye kadar dimi? sen bi karar ver yaparsın yavaş yavaş :) ama bunalım deme valla tam bunalım günümdeyim
sende öylesin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?