Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim sağolasın :) teyzeside onu çok özlüyoda ne yapsın işten fırsat bulamıyo, akşamlarıda annesi olmuyo görüşemiyoz o yüzden.

Nikita doğru düzgün gelemiyorum, geçmişide okuyamıyorum annenin sonuçları nasıl çıktı canım?

Ayyyyyyyyy hemde nasıl yaa çok tontiş bişi beni göründe bi koşuşu var eteklerimden düşmüyor valla elimde hep havuç var sanıyor

benimde cocukken tavsanim olmustu, 2 kez.
birincinde hele cook ufaktim, 3mu 4mu tam hatirlamiyorum, bembeyazdi,kipkirmizi gözleri vardi.
2.yi babam 9 yasimda almisti, o tam bugs bunny e benziyordu, gri biseydi...
cokkk tatliydilarrrr

aferinn sana çalışkan hatunnnnn senii
haklıyımm dimi berremmmm ben hep sıkılıyorumm anlayın benide hep yannısss hep yannısss olmuyooo ama akşam seni bırakmasaydım iyiyimiş ben cucumm hemen çıkmaz demiştimmm bide sizin koçişler varyaa evdee ondann bende pek girmiyorum akşamları siz yoksunuz diyeee canımcımmm

anlıyorum ben seni bebeğimm haklısın sende...
tamam küsmedim ben sana...

Yok bebğim bu kamilim benim osman ördeğim benim tavşanım bunun aynısı işte nette buldum fotosunu ben benimkini daha çekmedim henüz çekince aslınıda koyarım ama te böyle aynısııı
hımmm ben isimleri şaşırmışımmm kamilllllllllllllllllllllllllllllllllllll heyyyyyy kamilimmmmmmmmmmmmm nassınnnnn cicişşş çok tatlıısn annem sen yaaa aynı nerisonanın kaplanı gibi yumoş yumoşşşşşşşşşş
bende seni sefiyomm..
pikiiii
Fıstıklar bi saat kadar öğlen arası veriyorum haftasonu düğün var bişi almadım daha az bi bakinim da gelin paydosta

madamımmmm çok bekletmeeee eeee bana ne alıcaksınnn malum yarın 40 uçurcasssssss

sagol canimmmm, unutmamissin
temiz cikti cok sukur.....cigerleri kalbi sapa saglam !:81:
sagollllasin tatlimmm, ama tekrar randevu almamiz gerekiyor doktordan ....yarin aliriz insallah.

aferinn sana çalışkan hatunnnnn senii

akşamları genelde bende yalnız oluyorum, eşimin hep bi işi çıkıyo. ya maçı oluyo ya yorgun oluyo yada kursu ama akşamları pek pc açasım gelmiyo oturup kalıyorum sonra. işler bana bakıyo ben işlere.

anlıyorum ben seni bebeğimm haklısın sende...
tamam küsmedim ben sana...

berrem ben burdaydım yazdım ama senden cvp gelmeyince bende çıktım, ben çıkınca yazmışsın sende, az önce gördüm.

sagol canimmmm, unutmamissin
temiz cikti cok sukur.....cigerleri kalbi sapa saglam !:81:
sagollllasin tatlimmm, ama tekrar randevu almamiz gerekiyor doktordan ....yarin aliriz insallah.

en sevdiğim özelliğim kolay kolay unutmam havamıda attım ooohh canım şaka bi yana maşallah çok sevindim hadi gözümüz aydın Allah'ım sağlık versin her daim

Fıstıklar bi saat kadar öğlen arası veriyorum haftasonu düğün var bişi almadım daha az bi bakinim da gelin paydosta

güle güle canım çok gezme bebiş yorulmasın annesi

Valla ben hep yannısımmm canım yaaa ama bu aralarda hiç iş yapasım gelmiyor halılar yıkamaya verilmesi lazım ama şu tayin olayı yüzünden beklemedeyimm evde iş yapasım yok yaa taşınırsak diyeee herşeyi sona bırakıyorummmm sonra iiice telaş yapıcam biliyorum ama n'apıyımmmmmmmmm bunalımdayımm hem bennnnnnnnnnnnnnnnn

[ı]ben zatee küsmem ki sadece çok sevdiklerime nazım geçenlere darılıyom bazen ama hemen geçiyo sonra ben küs durmasını sevmem günah hemm...[/ı]

evet günah berremmm sen küsme kimseye bi daha tamammı bebişim?

ben berre'nin kimseye küsecegine ihtimal vermiyorum, bence o an öyle yazmak istedi, küstügünden degil....
belkide takildi size, ben geldim nere gittiniz diye , olabilirmi berrem?
simdide oyle yazdigi icin toparliyor , yani kendimden yola cikarak diyorum bende. küsmez o , can'dir o cannn

aman iş bi şekilde halloluyoda biz kendimizi kastığımızla kalıyoz :) iş iş nereye kadar dimi? sen bi karar ver yaparsın yavaş yavaş :) ama bunalım deme valla tam bunalım günümdeyim

eywallah canimmm
sekersin sen seker!!

sende öylesin canım benim

evet evet bencedeee hem küsmek günahhhhhhh

valla canımcımmm evet halloluyoo tabisii ama böyle kalıp gitmek arasında kalınca insanı b işi yapası gelmiyor mesela benim herşey yıkanıcak herkes diyoo şimdi yıkama 1 ay sonra yıkarsın temiz temiz götürürsünnnn millet takmış bizi göndericekkkkk yaaaa nasıl bunalım takılmıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…