Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bir iki kez daha oldu geçen haftalarda ama o kadar az ki korkulcek bişi yok berrem zaten doktora onu sorduğumda yerleşme olabilir dedi içim rahat anlıycanız iiki diğerlerinide söylememişim valla yirdinis beni çatır çatırben şimdi cumartesi ayarladım kendimi cumartesi gidicem Allahtan bişi olmazsa o zaman anlıycaz neyin ne olduğunu muckssssssss
tamam madamım rahatla artık geçti...
gitti pembeler geldi beyazlar...

ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz kıslar beni özleyin emi...

beyaz nanağıma saat yap kolumada yap bebekim...

berremmmmmmmmmm yine eve kaçışşşşşşşşşşşşşş dimiiiiii ohh ne güsel yaaaaaaaa
senin her yerini ısırırımda sen dua et koçişeee
kıskanç olmasa seni pamuk helva gibi yerdimmmmmmmm

oooooooo çok özliycez sıkıca ye tamamımı akşama kaa yemek yok başka
ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz kıslar beni özleyin emi...

biliyom beni sevdiğini çünkü bende seni çok sefiyom ama bana bişi olmıcak bebeişede olmıcak tamammmm
ama ben seni gerçekten çok seviyorummmmm Ondan da senin üzülmeni yada zarar görmeni istemiyorummmmmmmmm

bende yerleşme kanamasıdır dedim ama axxnn coktan yerleşmiştir o deyinceee sasrıdım demekkii panik yok tımam ozamannn madamımm

belki hala güzel bi yer beğenememiştir kendine canım alla alla belli mi olur belki geç yerleşti panik yooookk
bende yerleşme kanamasıdır dedim ama axxnn coktan yerleşmiştir o deyinceee sasrıdım demekkii panik yok tımam ozamannn madamımm

tontiş nen 40 gün kaldı farkındamısın kociş gelcek senin ev hala pis halilılar böğğğğğ
inşallah madamımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tontişleeeeeeeerriimmm, nasılsınızz bugün bakalımmm. Benim karın ağrım daha yeni durdu desem yeridir. Hava acaip sıcakkk, klimayı açsam bi dert burnum falan tıkanıor zaten gece klima ile yatıyoruz, açmasam ayrı bi dert fena bastırdı sıcaklarrrr. Mayıştım kaldım vallaa. Kıız neyin kırkını uçuruyorsunuzzz bakimmm anlamadım ben kimin kırkıı :108: :126: :102:

su bebekimle kocişinin kavuşma kırkı

evet dün karar aldım yaa annemmm kayınvalideler gelsin gitsin vercem yıkamaya

snekim o sıcakları hiç sormaaaa burasıda öyleee valla
kıs benim kırkımmm kırk gün kaldı yaaa

su bebekimle kocişinin kavuşma kırkı

Ayyyy anladııımm canımmmmmm uçur bebeğim uçuuur. Hem subebeğin artık favori şarkısı var bizim mahalle aşağıki mahalle, hadi gidelim karakola merkeze, canım istiyor her gece her gece ya bebeğim kızmıyorsun di mi banaaa, ama dün çok sevmiştin o yüsdeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…