- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.781
tamam sös valla siz demesenizde ben kendim giderim o zaman zatenn 2 damla şey için en ararım ne de giderim insan biras kendinin doktoru olmalı hep bunu savunmuşumdur şimdi bunu ezip doktora filan gitmem
ayyy berremm çok yaşa sen emiiiiiii kırk uçurcak hal yok bendeee ayranın etkini göreyimm yapıcammbendeee
Şimdilik çıkıyorum sonra yine gelcem öpüyorum hepinizi :)
valla var nikitam içinde bu resim var satılıyo 27.90 tl fiyatı
ben uçurdum bebeğim sen dinlen başın dönmesin kuzum yarında 39 uçururum her gün böyle yapraka atıcam senin için....
demekki madamımızın içi rahat...
bişi olsa o hissederdi..
ayyy berremm çok yaşa sen emiiiiiii kırk uçurcak hal yok bendeee ayranın etkini göreyimm yapıcammbendeee
tamam sustumm:26: TIP
tamam seni anlıyorumm bende cok doktor sevmem neyse tatlışşş yaa kapatalım cidden bu konuyuuu alev alıcam simdiiisen iyisinnn biliyorummmm bundan eminmmm okişşş ve senii cok seviyorusss bunu bil ve buna göre davrannn
eminim benim icin arayip buldunnnn,,,, cok tsk.ediyorum tatlimmm
cok ama cok tatlisinnn
senin ilgi alanina giren nelerdir meselen??? ben bunun altinda kalmak istemiyorummmmm
oyyyy berremmmm yerim ben seniiiiiiii sağolasınn canım benimmm
nikitam mail adresin varmı sana resim göndermek istiyorum bakalım beğenecekmisin...:26:
ohh be şöyle moral verin valla moralman çöktüm haa birdenbire çünkü zaten bbişeyim yok biliyorum olur öle şeyler arada sırada gak guk diince doktormu olurmuş canım sağol berremmmm
susmaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuşşşş ama başka şeylerrrr bebekimmmmm ben sizi sös durumdan haberdar edicem
şşşş alev alma noluyoss yaw alla allaa iii düşünün ii tamam mıı bütün mesuliyet bana aitttirr ona göre siz elinizden geleni yaptınız sağolun varolun kuzucukalrımm
ohh be şöyle moral verin valla moralman çöktüm haa birdenbire çünkü zaten bbişeyim yok biliyorum olur öle şeyler arada sırada gak guk diince doktormu olurmuş canım sağol berremmmm
susmaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuşşşş ama başka şeylerrrr bebekimmmmm ben sizi sös durumdan haberdar edicem
şşşş alev alma noluyoss yaw alla allaa iii düşünün ii tamam mıı bütün mesuliyet bana aitttirr ona göre siz elinizden geleni yaptınız sağolun varolun kuzucukalrımm
bende seni yirimm bebeğim yaaa....
kıyamam sana ...
nikitam mail adresin varmı sana resim göndermek istiyorum bakalım beğenecekmisin...:26:
ne diyimmmm madamımmmmm
tımam bıldırcınnn dediğin gibi olsunnn bende inanıyorumm okişşş bişeyin yokkk biz yanındayız herzamannn
is'teki mail adresimi verirsem kendimi desifre etmis olurummm, ben nikita kalmak istiyorum tatlisim, kendi mail adresime ne vakittir bakamiyorum, malum anlatmistim size, bloke olmus acilmiyor, ne msn acabildim nede yeni bir mailadresi yaptim kendime.
anliyacagin burdan yollayabilirsin suanda ....kabul edersen tabi
teşekkür ederimm çiçeklerr,yapraklarrrrrr ohh ne güzelll sımarıyorummm ama
is'teki mail adresimi verirsem kendimi desifre etmis olurummm, ben nikita kalmak istiyorum tatlisim, kendi mail adresime ne vakittir bakamiyorum, malum anlatmistim size, bloke olmus acilmiyor, ne msn acabildim nede yeni bir mailadresi yaptim kendime.
anliyacagin burdan yollayabilirsin suanda ....kabul edersen tabi
seni seviyorum de hiç değilse üzme beni hadi
Evet yokkkk teşekkür ederimm bende hep yanınızdayım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?