- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.761
telefonda bana ne diyebilirki doktor gel dicek sadece şimdi gel derse gidemem zaten içim içimi daha çok yer bebekimm
telefon ac ...ben olsam hemen arardim...
tekrarliyorum, muhtemelen önemsiz biseydir.....ama ara yinede
bizde seni cok seviyorusss ve sevdiğimiz için her zaman senin iyiliğiniii isterisssss.....
canımın içi hemen telefon acıyosunnnn
bizi kırdırmaaa aaaaa cidden kızıyorummm ama
ama arayıp bu kanama pembe renkli diyebilirsinnn
tamam sen gün içerinde takip et sık sık tekrarlarsa kesin gidiceksin gerekirse alttan kontrol edicekler ama gidiceksin o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana oyle geliyorki madama malum oldu,madamin ici rahat, ...sorun yok .
bana oyle geliyorki madama malum oldu,madamin ici rahat, ...sorun yok .
hic begenmemmi canimmmm, cokkk güzelllll.....nefertitiye bakin hele..
bu gercek saatmi? icinde gercekten nefertitinin resmi varmi?
nikimm bir sorun olması gerekirmi sence???? ilk tecrübesi oda ne kadar biliyorkii bizde bilmiyoruzzz ne desek yanlış yönlendiririz o yüzden bir doktora sormasında hatta gtmesinde fayda var
nikimm bir sorun olması gerekirmi sence???? ilk tecrübesi oda ne kadar biliyorkii bizde bilmiyoruzzz ne desek yanlış yönlendiririz o yüzden bir doktora sormasında hatta gtmesinde fayda var
olmas cücü gel bakim derse çıkamam şimdi daha kötü olur benim için az daha bekliim bakıcam hadi kapatalım bu konuyuuuu
tamam bebekimm hadi kapatıyos konuyuu ben hiç bi olayı bu kadar büyütmeyi sevmem nolur kızmayın bana emiiiii üzülüyorumm siz elinizden geleni yaptınız sonucuna ben katlanırım okiş
evet nikiim yaaaa gerçektenn bi sorun yok biliyorummmm olursa zaten gitmem mi ben aşk olsun
tabi hayatim , orasi öyle
ama insanin kendi insiyatifine görede davranilabilir, genelde buda dogru sonuclar verir.
sanirim madama göre bu gercekten masum bir kanama, arama geregi duymuyor.
ama aramasi tabiki daha iyidir, (madamida anliyorum bu arada)
valla madamımmm tamam kişilik olarak benziyoruz dedim ama hayal kırıklığına uğrattın beni sana hiç yakışmadııııııııııı
tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekimm hadi konu bitti gitti hem senin bugün 40 ın diilmi hani uçurucaktık
görüşürz canımmmm çok geç kalmaaaaaaŞimdilik çıkıyorum sonra yine gelcem öpüyorum hepinizi :)
tabi hayatim , orasi öyle
ama insanin kendi insiyatifine görede davranilabilir, genelde buda dogru sonuclar verir.
sanirim madama göre bu gercekten masum bir kanama, arama geregi duymuyor.
ama aramasi tabiki daha iyidir, (madamida anliyorum bu arada)
sürekli takip et tamam mııı tatlımmm tamam kapattık konuyuuu ama devam ederse arayacaksın dr okişşş
ayyy berremm çok yaşa sen emiiiiiii kırk uçurcak hal yok bendeee ayranın etkini göreyimm yapıcamm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119:
ohhhh...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
teşekkür ederim nikim beni anladığını biliyordum evet gayet masum bişiciği yok bencede ben öyle düşünüyorum hiç değilse hee bu arada kötü şeyler de olacaksa bu da onun belirtisiyse doktorlar bile mani olamaz buna en iisi akışına bırakmak çok kötü bi durummum olmadığı sürece öle çok doktor sevmem ben ömrümde ilk defa gidicem herhalde bu haftasonu
beni hala üzmeye devam ediyorsun ama bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?