Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

olmas cücü gel bakim derse çıkamam şimdi daha kötü olur benim için az daha bekliim bakıcam hadi kapatalım bu konuyuuuu
bizde seni cok seviyorusss ve sevdiğimiz için her zaman senin iyiliğiniii isterisssss.....
canımın içi hemen telefon acıyosunnnn
bizi kırdırmaaa aaaaa cidden kızıyorummm ama

tamam bebekimm hadi kapatıyos konuyuu ben hiç bi olayı bu kadar büyütmeyi sevmem nolur kızmayın bana emiiiii üzülüyorumm siz elinizden geleni yaptınız sonucuna ben katlanırım okiş
ama arayıp bu kanama pembe renkli diyebilirsinnn
tamam sen gün içerinde takip et sık sık tekrarlarsa kesin gidiceksin gerekirse alttan kontrol edicekler ama gidiceksin o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekimm hadi konu bitti gitti hem senin bugün 40 ın diilmi hani uçurucaktık
nikimm bir sorun olması gerekirmi sence???? ilk tecrübesi oda ne kadar biliyorkii bizde bilmiyoruzzz ne desek yanlış yönlendiririz o yüzden bir doktora sormasında hatta gtmesinde fayda var

nikimm bir sorun olması gerekirmi sence???? ilk tecrübesi oda ne kadar biliyorkii bizde bilmiyoruzzz ne desek yanlış yönlendiririz o yüzden bir doktora sormasında hatta gtmesinde fayda var

tabi hayatim , orasi öyle
ama insanin kendi insiyatifine görede davranilabilir, genelde buda dogru sonuclar verir.
sanirim madama göre bu gercekten masum bir kanama, arama geregi duymuyor.
ama aramasi tabiki daha iyidir, (madamida anliyorum bu arada )

valla madamımmm tamam kişilik olarak benziyoruz dedim ama hayal kırıklığına uğrattın beni sana hiç yakışmadııııııııııı

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119:

ohhhh...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
teşekkür ederim nikim beni anladığını biliyordum evet gayet masum bişiciği yok bencede ben öyle düşünüyorum hiç değilse hee bu arada kötü şeyler de olacaksa bu da onun belirtisiyse doktorlar bile mani olamaz buna en iisi akışına bırakmak çok kötü bi durummum olmadığı sürece öle çok doktor sevmem ben ömrümde ilk defa gidicem herhalde bu haftasonu
beni hala üzmeye devam ediyorsun ama bebekim
valla madamımmm tamam kişilik olarak benziyoruz dedim ama hayal kırıklığına uğrattın beni sana hiç yakışmadııııııııııı

evet uçurcaktık ama ben uçuyorum şuan tansiyonn çok düştü heraldee başımm dönüyooo tuzlu ayran içiyorummmmmmm biras kendime geleyimm sende kendine gell dövücem artık
tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebekimm hadi konu bitti gitti hem senin bugün 40 ın diilmi hani uçurucaktık

Şimdilik çıkıyorum sonra yine gelcem öpüyorum hepinizi :)
görüşürz canımmmm çok geç kalmaaaaaa

tabii orası öyle ama tamam bişey demicem ama bi kere daha gelirsen laf istemiyorum artık

tamam sös valla siz demesenizde ben kendim giderim o zaman zatenn 2 damla şey için en ararım ne de giderim insan biras kendinin doktoru olmalı hep bunu savunmuşumdur şimdi bunu ezip doktora filan gitmem
sürekli takip et tamam mııı tatlımmm tamam kapattık konuyuuu ama devam ederse arayacaksın dr okişşş

ayyy berremm çok yaşa sen emiiiiiii kırk uçurcak hal yok bendeee ayranın etkini göreyimm yapıcamm bendeee

tamam sustumm:26: TIP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…