Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

luck cum benim koçişin gelmesine 40 gün kaldı yaaa onu da uçuruveriyoruss biran önce bitsin diyee

ama benim içimde hiçbişey yokk

var var benceeee minnak bişiyyy inşallahhh canımın içii
kocişinnn gelmesine az kaldıııı bebüşüm kocişine kavuscak bebişine kavuscakk hayırlısıylaaa

canım istiyooo her gece her geceeeeeeeee hobaaaaaaaaaaa

Allah kavuştursun canım :))) Hayırdır nerelerde eşin..bu ay çalışma olmadı mı senin
aminn luckcumm aminnn koçiş 3 aydır ankarada daha 40 günümüz var ama hafta sonları aşk yuvamıza geliyoooo seviyoruzz birbirimiziiiiiiiiiiii çalışma olmaaamııııııııııııııııııııııııı hiç
Almışsın gitarı eline şekerimm, hobaaaa haydeeeeeeee... Canım Allah'ın izniyle bi daha kocişinle hiç ayrı kalmazsın inşallah, kimse ayrı kalmasınn sevdiğindennnn. :123: :123: :123:

kıs snekimm onu sen keman olarak hayal ettt benim kemanım var her ne kadannn bu şarkı kemanla olmasadaaa ben yaptımm oldduuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminnnnnnnnnnnnnnnnn sinekimmmm aminnnnnnnnnnnn allah kimseyi koçişinden ayırmasınn hep birlikte yan yana olunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh

Senin içine sorann oldumuki aaaaaaaaa sen sus biz karar vercez benim içimdede bişi yoktu bana göre hala daha yokmuş gibi mesela ama varrrr
luck cum benim koçişin gelmesine 40 gün kaldı yaaa onu da uçuruveriyoruss biran önce bitsin diyee

Ama benim içimde hiçbişey yokk

hadi uyu bebem sennn
sorma valla canım.evi süpürdüm ama yetti öldüm yorgunluktan üstelik uyku bastı..toz da akşama kalsın :))

canım inan bende aynı şeyi içimden geçiriyorum, ben de Adana da yaşıyorumm, bizim siesta yapmamız şarttt vallaaa

bence de canım...bu sıcakta başka da bişi yapılmıyor zaten..

Allah kavuştursun canım bi dahada hiç ayırmasın inşallah

Kızlaaar çıktım ben görüşürüzzz

Kemancııııııı başımııın tacııııııı, sen istersinde ben farzetmez miyim canımmm...

kızlaaar ben biraz uyuyacağım görüşürüz...
uyu annem sen uyuda büyüü emiiihadi eeee eeee eeeee e hahahaaa ninii oliii kendileriiiiiiiiiiiiiiiiii

kısss daha dur cok erken hissetmek içinnn ayy hele su bat bi gecsinn inşallah kırmızılar bu ay gelmicek bebüşüme izne cıktıı

kıs cucumm o anlamda değil hani içimden hiç bu ay olucakmış gibi gelmiyoo diyooooooooooo

burdan göndermek isterim tabiisi ama kabul etmiyor site hata veriyo nikitamm...:26:
görmeni isterdim o yüzden neyse artıkın..
merak ettim tatlimmm, ne gostermek istedin acaba?? anlayisin icin tsk.ler canimmm...
ilgini ceken biseyler yokmu tatlisim? neleri seversin??
sen bise güvenmiyomusun bakalımmm heeee valla benim herkes herbişiciğimi biliii nikim mesela ben senin adını çok merak ediyom madamına söylemicenmi bunu

taaabi canim, güvenmiyorum...o yüzden acik secik duygularimi paylasiyorum, acimi aktariyorum,sevincimi paylasiyorum.
sakaci seniii

uyu annem sen uyuda büyüü emiiihadi eeee eeee eeeee e hahahaaa ninii oliii kendileriiiiiiiiiiiiiiiiii

kıs cucumm o anlamda değil hani içimden hiç bu ay olucakmış gibi gelmiyoo diyooooooooooo

hayırlısı bitanemmm benimmmm ama içime doğuyooo ya güsel haberler alıcass inşallahhh

O zaman nikim bana adını söyler fotosunuda göndertir heyooooooooo heyoooooo ben nikimi çok merak ediyorummm herkesi gördüm bi sen kaldın nikim ben kiminle konuşuyorum acep merak ediyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…