- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.821
luck cum benim koçişin gelmesine 40 gün kaldı yaaa onu da uçuruveriyoruss biran önce bitsin diyeenaptınız kızlarr???Neyin kırkını uçuruyosunuz:)))
Ben evimi süpürdüm geldim ama ölmek üzereyim sıcakta yaaa
bence çok hayırlı ve güzel bi iş
ohhh akdeniz iklimimi yaşıyorsun sen bakalım bende istanbuldayım dışarısı sabah sıcaktı öğlende çıkmadım hiç bugün çıkasınmda yok zati
luck cum benim koçişin gelmesine 40 gün kaldı yaaa onu da uçuruveriyoruss biran önce bitsin diyee
ama benim içimde hiçbişey yokk
luck cum benim koçişin gelmesine 40 gün kaldı yaaa onu da uçuruveriyoruss biran önce bitsin diyee
ama benim içimde hiçbişey yokk
Ayyyy anladııımm canımmmmmm uçur bebeğim uçuuur. Hem subebeğin artık favori şarkısı var bizim mahalle aşağıki mahalle, hadi gidelim karakola merkeze, canım istiyor her gece her geceya bebeğim kızmıyorsun di mi banaaa, ama dün çok sevmiştin o yüsdeeeen
var var benceeee minnak bişiyyy inşallahhh canımın içii
kocişinnn gelmesine az kaldıııı bebüşüm kocişine kavuscak bebişine kavuscakk hayırlısıylaaa
canım istiyooo her gece her geceeeeeeeee hobaaaaaaaaaaa
kızlaaar ben biraz uyuyacağım görüşürüz...
kıss valla bişey hissetmiyorummm yemin ederimmm
aminn luckcumm aminnn koçiş 3 aydır ankarada daha 40 günümüz var ama hafta sonları aşk yuvamıza geliyooooAllah kavuştursun canım :))) Hayırdır nerelerde eşin..bu ay çalışma olmadı mı senin
Almışsın gitarı eline şekerimm, hobaaaa haydeeeeeeee... Canım Allah'ın izniyle bi daha kocişinle hiç ayrı kalmazsın inşallah, kimse ayrı kalmasınn sevdiğindennnn. :123: :123: :123:
Ama benim içimde hiçbişey yokk
sorma valla canım.evi süpürdüm ama yetti öldüm yorgunluktan üstelik uyku bastı..toz da akşama kalsın :))
canım inan bende aynı şeyi içimden geçiriyorum, ben de Adana da yaşıyorumm, bizim siesta yapmamız şarttt vallaaa
aminn luckcumm aminnn koçiş 3 aydır ankarada daha 40 günümüz var ama hafta sonları aşk yuvamıza geliyooooseviyoruzz birbirimiziiiiiiiiiiii çalışma olmaaamııııııııııııııııııııııııı hiç
kıs snekimm onu sen keman olarak hayal ettt benim kemanım var her ne kadannn bu şarkı kemanla olmasadaaa ben yaptımm oldduuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminnnnnnnnnnnnnnnnn sinekimmmm aminnnnnnnnnnnn allah kimseyi koçişinden ayırmasınn hep birlikte yan yana olunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh
aminn luckcumm aminnn koçiş 3 aydır ankarada daha 40 günümüz var ama hafta sonları aşk yuvamıza geliyooooseviyoruzz birbirimiziiiiiiiiiiii çalışma olmaaamııııııııııııııııııııııııı hiç
kıs snekimm onu sen keman olarak hayal ettt benim kemanım var her ne kadannn bu şarkı kemanla olmasadaaa ben yaptımm oldduuuuuuuuuuuuuuuuuu
aminnnnnnnnnnnnnnnnn sinekimmmm aminnnnnnnnnnnn allah kimseyi koçişinden ayırmasınn hep birlikte yan yana olunnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh
uyu annem sen uyuda büyüü emiiihadi eeee eeee eeeee e hahahaaa ninii oliii kendileriiiiiiiiiiiiiiiiiikızlaaar ben biraz uyuyacağım görüşürüz...
kısss daha dur cok erken hissetmek içinnn ayy hele su bat bi gecsinn inşallah kırmızılar bu ay gelmicek bebüşüme izne cıktıı
merak ettim tatlimmm, ne gostermek istedin acaba?? anlayisin icin tsk.ler canimmm...burdan göndermek isterim tabiisi ama kabul etmiyor site hata veriyo nikitamm...:26:
görmeni isterdim o yüzden neyse artıkın..
sen bise güvenmiyomusun bakalımmm heeee valla benim herkes herbişiciğimi biliii nikim mesela ben senin adını çok merak ediyom madamına söylemicenmi bunu
uyu annem sen uyuda büyüü emiiihadi eeee eeee eeeee e hahahaaa ninii oliii kendileriiiiiiiiiiiiiiiiii
Kıs cucumm o anlamda değil hani içimden hiç bu ay olucakmış gibi gelmiyoo diyooooooooooo
uyu annem sen uyuda büyüü emiiihadi eeee eeee eeeee e hahahaaa ninii oliii kendileriiiiiiiiiiiiiiiiii
kıs cucumm o anlamda değil hani içimden hiç bu ay olucakmış gibi gelmiyoo diyooooooooooo
merak ettim tatlimmm, ne gostermek istedin acaba?? Anlayisin icin tsk.ler canimmm...
Ilgini ceken biseyler yokmu tatlisim? Neleri seversin??
Taaabi canim, güvenmiyorum...o yüzden acik secik duygularimi paylasiyorum, acimi aktariyorum,sevincimi paylasiyorum.
Sakaci seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?