Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yalvarmakmı gerekiyor
Diz çökmekmi gerekiyor
Sen iste ben bekliyorum
Listemede ekliyorum
Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

ammaaa gülüyorumm bu bölümüne yaaaa

sesin soluğun çıkmıyo annem....
ne diyon bakam..
bana tarif hazırla cucum akşam için...

valla napimmm tatlışşşş bugün kimsede enerjii yokkk
canım bende bilmiyomkiii napcağımııı yemek olarakkkk sana yararlı olabilcekmiyimmm süpheliyimmm sanırım bugün domatesliii makarnaya tali edicesss bide cacık yaparımm yeter

slm kızlar,az önce doktordan geldim,kötü bi şey çıkmadı çok şükür ,ultrasonla falan baktı,her şey normal,kist vs yok adet olmayı bekleyip stres yaptıkça olamadın büyük ihtimalle dedi,fizyolojik bir nedeni yok bu gecikmenin dedi.2 ay önceki tahlil sonuçlarını da götürdüm yanımda,onları da inceledi,bütün değerlerin çok güzel,tekrardan tahlil yapılmasını gerektirecek bir şey yok,çok sağlıklısın dedi.farlutal verdi ama istersen kullan,(ben ilaç kullanmak istemiyorum dedim ) istersen sonraki BAT ına kadar bekle dedi,son defa bhcg ye bakalım ,tekrardan yumurtlamış olabilirsin belli olmaz dedi.bhcg sonucunu aldıktan sonra karar vericem farlutal kullansam mı kullanmasam mı.İlaçların yan etkileri falan oluyo ya,pek istemiyorum açıkçası.

migicim sevindim senin adına bende stres oluyordum okurken vallla eee bebiş ihtimali sürüyor tahlile kadar ozaman

migicim sevindim senin adına bende stres oluyordum okurken vallla eee bebiş ihtimali sürüyor tahlile kadar ozaman

pek ihtimal dahilinde değil de,farlutal ı yazmam için bhcg tahlili istemem gerek dedi,prosedür gibi bişi.Kötü bişi çıkmadı ya,şimdilik yeter.Bir de dedi ki,hemen ilk aylarda neden hamile kalamıyorum diye düşünmeye başlama dedi,o nedenle ben bugün itibariyle bütün hesaplama işlerini bırakıyorum,saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçtim kızlar

Son düzenleme:
benim bebeğim nerdeymiş...
kuzum benim..
canım benim..
aşkım benim..:119:

seni yerim sosiss......

ama migicim zaten hesaplayınca daha çok stres olursunnn boşverrrr diyoruz yaaa iki günde bir diyeeee birgün tutmassa diğer gün den gelir okiş bebişimm?
benim bebeğim nerdeymiş...
kuzum benim..
canım benim..
aşkım benim..:119:

seni yerim sosiss......

burdayın,ordayım,şurdayımmmm berremmm heryerdeyimmmm ankara da değilim sadeceeee

slm kızlar napıyosunuz? madamdan haber varmı ne yapmış acaba?

Migi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…