Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nerdeyse hiç bişey yapamadım canım ya bütün işlerim duruyo çalışasım yok, hava sıcak bunaldım eve gitmek istiyom buz gibi bi duş alıp dondurma yemek istiyom :) siz naptınız bakim
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim
bence bebiş var sendee müjdeyi 4 gözle bekliyorummmmmmmmm
yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk
amanin yoksam sendemi yaaww

bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim

yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk

kesme maraşı herkes söylüyoda henüz yemedim favorim bademli magnum ama algidanın kupta maraş dondurmasını yedim, hakiki maraş dondurmasıyla kıyaslarsak çok sevmedim, ama kendi çapında yi bi dondurma yinede :)

e sanki herkes hissediyomu hamile olduğunu alla alla yaw

magnumde benimde o ama çikolatası çok yaaa bende şeker varrr her zaman yiyemiyorummm birde bornovalılarr bilir şölen pastanesinin dondurmasınıııııııııııı hımmm süperrr benim asıl favorimmm o cevizlii ve antep fıstıklısı yok böyle bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaklaşırken yani 1-2 gün kala kasıklarda ama belim ağrımazzz belim geldikten sonra sökülürken ağrır:26:

hımm geçen ay seninde gecikmişti ya batını her zamanki düzene göremi hesapladın yoksa gecikmelimi hesapladın canım? 4 gün var daha ve kasıklarda ağrı var züpper yaaawww

slm kızlar napıyosunuz? madamdan haber varmı ne yapmış acaba?

Migi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla anne olursun

sağol canım,amin.Burdaki herkesin gönlüne göre versin Allah en kısa zamanda

ben çok çukulata yiyemem miğdem bulanır, etrafındaki çukulatanın yarını alıp dolaba koyuyom ben eşim çok kızıyo ama olsun bide yerken çocuk gibi ağzımın etrafına bulaştırmayı çok severim, dondurmada çok yapamıyorum ama çukulatada genelde yaparım :) bazende çukulatadan çürük diş yaparım kendime

amann sende tüm güsel şeyleri yiyemiyorsunnn soğancı teyzeeeeeeeeeeeeee soğancııı teyzeeeeeeee soğanlarımmm kkkaybolduuuuuuuuuuuuuuu

sağol canım,amin.Burdaki herkesin gönlüne göre versin Allah en kısa zamanda

amin canım, napıyon iyisin demi?

yok geldiği günden itibarennn öteki eskide kaldı artıkınnnnnn

ay heyecanlandım bak birden nasılda canlandım deminden beri kös kös oturuyodum subebem yaaa kasık ağrın erken başlamış nedenki acep? yoksam biz teyzemi olcez ki

amann sende tüm güsel şeyleri yiyemiyorsunnn soğancı teyzeeeeeeeeeeeeee soğancııı teyzeeeeeeee soğanlarımmm kkkaybolduuuuuuuuuuuuuuu

bak şimdi tepemin tasını attıyon heee, nerdeyse elimi açıp Allahım şu subebeye hayırlısından bi kız ver ne çukulata yesin ne soğan diyesim var aaayy demem ama ya çok zor oluyo kendimden biliyorum. herşeyi yesin o, küçükken tombiş tombiş bi kız olsun büyüdükçe zayıflasın normale dönsün

amin canım, napıyon iyisin demi?

ay heyecanlandım bak birden nasılda canlandım deminden beri kös kös oturuyodum subebem yaaa kasık ağrın erken başlamış nedenki acep? yoksam biz teyzemi olcez ki

inan ilaç kullandığım dönemki gibi gününde yaşayacağımı bilsem kesin şudur değildir derimm ama diyemiyorummmm buayda zamanındamı gelicekk,geçmi gelicekkkk,erkenmii gelicekkk yoksaaaaaaa hiççç gelmicekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilemiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…