- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.881
slm kızlar napıyosunuz? madamdan haber varmı ne yapmış acaba?
Migi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla anne olursun
neler ayptın bakalımmmmmmmmmmmm bissizzzken?
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederimnerdeyse hiç bişey yapamadım canım yabütün işlerim duruyo çalışasım yok, hava sıcak bunaldım eve gitmek istiyom buz gibi bi duş alıp dondurma yemek istiyom :) siz naptınız bakim
yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkkbence bebiş var sendeemüjdeyi 4 gözle bekliyorummmmmmmmm
amanin yoksam sendemi yaaww
bence bebiş var sendeemüjdeyi 4 gözle bekliyorummmmmmmmm
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim
yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk
inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhregl yaklaşırken ağrın olurmu bebek?
kesme maraşı herkes söylüyoda henüz yemedim favorim bademli magnumama algidanın kupta maraş dondurmasını yedim, hakiki maraş dondurmasıyla kıyaslarsak çok sevmedim, ama kendi çapında yi bi dondurma yinede :)
e sanki herkes hissediyomu hamile olduğunu alla alla yaw
yaklaşırken yani 1-2 gün kala kasıklarda ama belim ağrımazzz belim geldikten sonra sökülürken ağrır:26:
slm kızlar napıyosunuz? madamdan haber varmı ne yapmış acaba?
Migi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, umarım en kısa zamanda hayırlısıyla anne olursun
hımm geçen ay seninde gecikmişti ya batını her zamanki düzene göremi hesapladın yoksa gecikmelimi hesapladın canım? 4 gün var daha ve kasıklarda ağrı var züpper yaaawww
magnumde benimde o ama çikolatası çok yaaa bende şeker varrr her zaman yiyemiyorummm birde bornovalılarr bilir şölen pastanesinin dondurmasınıııııııııııı hımmm süperrr benim asıl favorimmm o cevizlii ve antep fıstıklısı yok böyle bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben çok çukulata yiyemem miğdem bulanır, etrafındaki çukulatanın yarını alıp dolaba koyuyom beneşim çok kızıyo ama olsun bide yerken çocuk gibi ağzımın etrafına bulaştırmayı çok severim, dondurmada çok yapamıyorum ama çukulatada genelde yaparım :) bazende çukulatadan çürük diş yaparım kendime
sağol canım,amin.Burdaki herkesin gönlüne göre versin Allah en kısa zamanda
yok geldiği günden itibarennn öteki eskide kaldı artıkınnnnnn
amann sende tüm güsel şeyleri yiyemiyorsunnn soğancı teyzeeeeeeeeeeeeeesoğancııı teyzeeeeeeee soğanlarımmm kkkaybolduuuuuuuuuuuuuuu
amin canım, napıyon iyisin demi?
ay heyecanlandım bak birden nasılda canlandım deminden beri kös kös oturuyodum subebem yaaakasık ağrın erken başlamış nedenki acep? yoksam biz teyzemi olcez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?