- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #11.901
bak şimdi tepemin tasını attıyon heee, nerdeyse elimi açıp Allahım şu subebeye hayırlısından bi kız ver ne çukulata yesin ne soğan diyesim varaaayy demem ama ya çok zor oluyo kendimden biliyorum. herşeyi yesin o, küçükken tombiş tombiş bi kız olsun büyüdükçe zayıflasın normale dönsün
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz. aayyyyyy bağırasım geldiii
yok bebem sana bişey yapmaz korkam sen hemcislerime karışmaz...
ayy öldürdü beni az önce gülmekten..,
şimdi geldi yanıma yazıcıdan çıktı alıcak koyamadı kağıdı bende dedim ki bırak aşkım ben koyayım onun dilinden sadece ben anlarım dedim...
onun dilini keserim aşkım demezmi...
yuhh dedim yazıcıdan bari kıskanma...
madamımmmmmmmmmmmmm n'pıyonn bakiimmm??????????varmı bişiler??????
ekledim canım hayırlısı olsun
madamım telaş etme dr a söle ama emi. Yerleşiyodur senin gızan
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim
yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk
nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeee
inan ilaç kullandığım dönemki gibi gününde yaşayacağımı bilsem kesin şudur değildir derimm ama diyemiyorummmm buayda zamanındamı gelicekk,geçmi gelicekkkk,erkenmii gelicekkk yoksaaaaaaa hiççç gelmicekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilemiyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz. aayyyyyy bağırasım geldiii
siz karı koca ne iş yapıyonuz bakem öloe aynı iş yerinde yawww
iiiiyimmmmmmmmmmm bişiciğim yok bebekim ne gene var ne giden
sölicem bebem doktoraaa merak etmeyinnn
ben denedim süper bir tat
geldim bebemm yaa bi kopuş yaşadık sonra elime bi bulmaca aldım bırakamadım da bitirdim geldim başkanımızın da şöförü meyve almış bize onu yedik vs
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim
yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk
aman gelen olmasınnnnnnnnnn gidenndeeeeeeeeee herkes dursun durduğu yerdeeeeeeeeeeeee:82:
süperrrdimi madamımmm bende çok sevdim koçişle anasını sattıkkk paketinnn ohhh misss
ohh afiyet olsun yarasın fındığımaaaaaaaaaaaa
gelmesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
iyiyiz sen napıyosun tatlışbağır kız serbest sana
amin canım, napıyon iyisin demi?
ay heyecanlandım bak birden nasılda canlandım deminden beri kös kös oturuyodum subebem yaaakasık ağrın erken başlamış nedenki acep? yoksam biz teyzemi olcez ki
ben hissediyorum ama var bebişşşşşşş inşallah allahım aminnnnnnn
sen de mi hap kullandın canım ne zaman bıraktın??Ben 8 mayısta bıraktım ilki normal geldi bu ay 2 gün erken
kocişim erken geliomuşşşşş sizi seviommmm cok yazamadım bugünnn yemek yaptım kek yaptımm ondan yaniiii görüşürüssss
zeytinmmmmmmmmmmmm bağırr annemmmmmmmmmm teyze oluceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyırttınnnnnnnnnnnnnnnnnn yakışırrrrrrrrrrrr
gelmesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
iyiyiz sen napıyosun tatlışbağır kız serbest sana
iyiyim canım sağol,üstümden yük kalktı,rahatladım valla.İnsan kötü bi şey mi çıkıcak diye tedirgin oluyo,artık sabırla beklicem reglimi
iyiyim caniiiiimmmm içimde bi bağırma hissi oturuyorum işte napim. aaaaaaaaaa
rahatladın ya bikaç gün içinde gelir hiç merak etme::) sen reglini düşünme beni düşün
neden bağırma hissin var yavru? gerçi subebeeeemi düşünücnce bendede şiddetli bi bağırma isteği oluyo hatta lunaparktaki asansöre binip bağırasım var o derece yani
kocişim erken geliomuşşşşş sizi seviommmm cok yazamadım bugünnn yemek yaptım kek yaptımm ondan yaniiii görüşürüssss
hiisediyıomusunnnnn annem sende yaaaaaaaa offf nasıl oluyoo bu??????ben hissediyorum ama var bebişşşşşşş inşallah allahım aminnnnnnn
sen de mi hap kullandın canım ne zaman bıraktın??Ben 8 mayısta bıraktım ilki normal geldi bu ay 2 gün erken
kuşumm bi dilim kime yeterrrrrrrrrrrben şimdi birer dilim kesiyorum sonra kocişle birbirimize bakıyoruz ikinci dilimleri kim getirecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?