Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla canımmm sen merak etme allahın izniyle olursa babişte annişte herşeyi yer babiş kereviz annişte kuru fasülye haricindee onun içinn no problemmm bizim çocuk çok iştahlı olucakkkkkkkkkkkk

siz karı koca ne iş yapıyonuz bakem öloe aynı iş yerinde yawww
iiiiyimmmmmmmmmmm bişiciğim yok bebekim ne gene var ne giden
madamımmmmmmmmmmmmm n'pıyonn bakiimmm?????????? varmı bişiler??????

sölicem bebem doktoraaa merak etmeyinnn
ekledim canım hayırlısı olsun

madamım telaş etme dr a söle ama emi. Yerleşiyodur senin gızan

ben denedim süper bir tat
bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim

yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk

geldim bebemm yaa bi kopuş yaşadık sonra elime bi bulmaca aldım bırakamadım da bitirdim geldim başkanımızın da şöförü meyve almış bize onu yedik vs
nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeeeeeeee

gelmesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz. aayyyyyy bağırasım geldiii

iyiyiz sen napıyosun tatlış bağır kız serbest sana

aman gelen olmasınnnnnnnnnn gidenndeeeeeeeeee herkes dursun durduğu yerdeeeeeeeeeeeee:82:
süperrrdimi madamımmm bende çok sevdim koçişle anasını sattıkkk paketinnn ohhh misss
ohh afiyet olsun yarasın fındığımaaaaaaaaaaaa

bende dondurma yemek istiyorummmmmmmmm o algidanın kesme maraşı denedinizmii süüüüüüüüüüpperrRRRRRRRRRRR tavsiye ederim

yok yaaa ben hiç hissetmiyorummmmmmmm kırmısılar gelicekkkkkkkkk

ben hissediyorum ama var bebişşşşşşş inşallah allahım aminnnnnnn

sen de mi hap kullandın canım ne zaman bıraktın??Ben 8 mayısta bıraktım ilki normal geldi bu ay 2 gün erken

ben şimdi birer dilim kesiyorum sonra kocişle birbirimize bakıyoruz ikinci dilimleri kim getirecek diye

kocişim erken geliomuşşşşş sizi seviommmm cok yazamadım bugünnn yemek yaptım kek yaptımm ondan yaniiii görüşürüssss

amin canım, napıyon iyisin demi?

ay heyecanlandım bak birden nasılda canlandım deminden beri kös kös oturuyodum subebem yaaa kasık ağrın erken başlamış nedenki acep? yoksam biz teyzemi olcez ki

iyiyim canım sağol,üstümden yük kalktı,rahatladım valla.İnsan kötü bi şey mi çıkıcak diye tedirgin oluyo,artık sabırla beklicem reglimi

bende hissediyorummmm bebeğimde bebiş varrrr çok hissediyommm normal gelmesi çok güzel kimisinin dengesi şaşıyor valla benim herşeyim tam vaktinde geliyordu

sen de mi hap kullandın canım ne zaman bıraktın??Ben 8 mayısta bıraktım ilki normal geldi bu ay 2 gün erken

Heyyyyy kurbişlerrr ben gidiommm alışverişe kaldığım yerden devam var ayakkabıyı da bulmam lasım bugün see youuuuu sizi sefiom çokkkkk bomba gibiyim merak etmeyin hele siz beniii

iyiyim canım sağol,üstümden yük kalktı,rahatladım valla.İnsan kötü bi şey mi çıkıcak diye tedirgin oluyo,artık sabırla beklicem reglimi

rahatladın ya bikaç gün içinde gelir hiç merak etme::) sen reglini düşünme beni düşün

iyiyim caniiiiimmmm içimde bi bağırma hissi oturuyorum işte napim. aaaaaaaaaa

neden bağırma hissin var yavru? gerçi subebeeeemi düşünücnce bendede şiddetli bi bağırma isteği oluyo hatta lunaparktaki asansöre binip bağırasım var o derece yani

inşallah bebekimin göbüşünde bebeki vardııııırrrrrrr.... bende istiyoruuuuummmmmmmmm. inşallah benim göbüşümdede vardııııııııırrrr

cucum koçişine hazırlanıyoooooooooooo
kocişim erken geliomuşşşşş sizi seviommmm cok yazamadım bugünnn yemek yaptım kek yaptımm ondan yaniiii görüşürüssss

hiisediyıomusunnnnn annem sende yaaaaaaaa offf nasıl oluyoo bu??????
ben ilaç kullanıyordum canım 2.ayım bu ay benim ilk 8gün gecikti ben nisanın sonlarında bıraktım yazmıştım tarihi ama şimdi hatırlıyamıyorummmm neyse işte 2 .adeti olucam yaneeee
ben şimdi birer dilim kesiyorum sonra kocişle birbirimize bakıyoruz ikinci dilimleri kim getirecek diye
kuşumm bi dilim kime yeterrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…