Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah canım...8 mayısta bıraktım 12 mayısta oldum tam tarihte sonra 2 gün erken 7 haziranda..bakalım bu ay inşallah hiç gelmez

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Yarın misafirim gelecek toz alasım hiç ama hiç yok sabah mı yapsam ki

madem canın istemiyo sabah yap, şimdi yapsn yarın tozlandı gibi hissedersin yani ben öyle hissederim :))

inşallah bebekimin göbüşünde bebeki vardııııırrrrrrr.... bende istiyoruuuuummmmmmmmm. inşallah benim göbüşümdede vardııııııııırrrr

inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh şimdi biz teyzemi olcez yine

ama madamımm benim 3 sene bitti ilaç kullanalı seninle benim aynı olmazki sen 4 ay kullandınnn
hissetttttttttttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bebişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende hissediyorummmm bebeğimde bebiş varrrr çok hissediyommm normal gelmesi çok güzel kimisinin dengesi şaşıyor valla benim herşeyim tam vaktinde geliyordu
ayyy ben çok istiyorumm yapmakkk eminn olunnnnnnnnnnnn
Subebeğimmmmmmm hadi bizi tiyse yaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppp
evettttttttttttttt zeytinimmmmm sen normal hayatta teyze olamıcaksınn ama benimmm fındığınn teyzesii olucaksınnn sennnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyze olucaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
hadiii iyi alıverişler madamımm bu arada benim kırk uçurmamıııı atladınnn hediyemisii isteriss öyle el boş çevrilmess dimiii
Heyyyyy kurbişlerrr ben gidiommm alışverişe kaldığım yerden devam var ayakkabıyı da bulmam lasım bugün see youuuuu sizi sefiom çokkkkk bomba gibiyim merak etmeyin hele siz beniii
hahahaaaaaaaaaaaaaa bağırıınnn,çağırınnnnnnnn,yırtınınnnnnnnnnnnnnnnn,çıldırınnnnnnnnnnnnnnnnn

neden bağırma hissin var yavru? gerçi subebeeeemi düşünücnce bendede şiddetli bi bağırma isteği oluyo hatta lunaparktaki asansöre binip bağırasım var o derece yani [/QUOTE]

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Yarın misafirim gelecek toz alasım hiç ama hiç yok sabah mı yapsam ki
aminn luck cummm yarın alırsın annem zaten şimdi yapsan yarına kadan yine olurrrrrrrrrrrrrrr
inşallah bebekimin göbüşünde bebeki vardııııırrrrrrr.... bende istiyoruuuuummmmmmmmm. inşallah benim göbüşümdede vardııııııııırrrr
inşallahhhhhhhhhhh kara göslümm inşallahhhhhhhhhhhhh dokuştururuss göbişleriiiiii

aaaaaaa ben neden normal hayatta teyze olamıcaaaammmm. niye öyle dediiiinnnn

aminn luck cummm yarın alırsın annem zaten şimdi yapsan yarına kadan yine olurrrrrrrrrrrrrrr

inşallahhhhhhhhhhh kara göslümm inşallahhhhhhhhhhhhh dokuştururuss göbişleriiiiii[/QUOTE]

eveettt subebekin kzıı alsın bekleyim de..:))
ben de tam 1 sene kullandım

heyyyyy kurbişlerrr ben gidiommm alışverişe kaldığım yerden devam var ayakkabıyı da bulmam lasım bugün see youuuuu sizi sefiom çokkkkk bomba gibiyim merak etmeyin hele siz beniii

madamımmmmmmmm güle gülee bizde seni sefiosssssssssssssssss
kendini yorma emi mucucucmcmmckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

madem canın istemiyo sabah yap, şimdi yapsn yarın tozlandı gibi hissedersin yani ben öyle hissederim :))

inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh şimdi biz teyzemi olcez yine
ayyy durunnnnnn beeeeeeeeeeeeee allah allahh gelirse kırmısılar gösteririm ben sizeeeeeeeeeeeeeee
bencede :) hem sen ne kendini yorcen kııızz, az bekle subebeeemin kızı büyüsün ona yaptırak
hem benimmm kısımm yapmasınnmadamın kısı önce olcakk o yapsınnnnnn

zeytinimmmmmmmmm çok özür bitoşummm ben karagöslüm 2 yi unuttum birdennnnnnn beni hoş görebilirmisinn kafayı yedimm diyorum boşunamı????

seni benle karıştırdı heralde :) benim kız kardeşim yok o yüzden teyze olamıycam ama halayım ben çok tatlı bi minik kuşum var benim

hayırlııs inş canımmmmmm pazar evlilik yıldönümümüzzz

O zaman yeni yılınız öncekilerden daha mutlu olsun canım tebrik ederim

amin canım çok sağol...inşallah bebeişle de şenlenir bakalıM seneye 3 kişi kutlarız kim bilir

halalık da süperdir eminim canım

inşallahhhhhhhhhhh kara göslümm inşallahhhhhhhhhhhhh dokuştururuss göbişleriiiiii

ben de tam 1 sene kullandım[/QUOTE]
ama benim kısımmm ortalıkta kaynadı gittti siz geliceksiniz onun altını almayaaaaaaaaaa
hayırlııs inş canımmmmmm pazar evlilik yıldönümümüzzz

ooo hadiii inşallahhh kırmısılar gelmezdeee bebiş gelirr mutluluğunuza mutluluk katar inşallahhhhhhhhhhh

ben de tam 1 sene kullandım
ama benim kısımmm ortalıkta kaynadı gittti siz geliceksiniz onun altını almayaaaaaaaaaa

ooo hadiii inşallahhh kırmısılar gelmezdeee bebiş gelirr mutluluğunuza mutluluk katar inşallahhhhhhhhhhh[/QUOTE]

o olsun da geliriz canım.ammmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

amin canım çok sağol...inşallah bebeişle de şenlenir bakalıM seneye 3 kişi kutlarız kim bilir

halalık da süperdir eminim canım

süper olmazmı canım anlatılmaz o duygu, doğduğu günki heyecanımı hiç anlatamam. bide şimdi 5 aylık olacak geçen ay bize geldiler ikimiz uyuduk onla, uyurken çok terliyo bende paso onu kokluyorum bide uyurken yamuk yamuk gülüyo tatlı sıpam özledim yine. ama az kaldı 3 hafta sonra gelecekler inşallah

ooo hadiii inşallahhh kırmısılar gelmezdeee bebiş gelirr mutluluğunuza mutluluk katar inşallahhhhhhhhhhh

ay alırız nolcek hem ben minik kuşumdan antremanlıyım, banyo bile yaptırabilirim o derece yani

o olsun da geliriz canım.ammmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh[/QUOTE]
gelinnn kıssssssssssss olsunnndaaaaaaaaaaaaaa

ayyy ii hadiiii acemilik yokkkk ben alt alırım yediririm falan ama şu banyo olayııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…