- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.061
az evvel wc'den geldim, bat'im gelmedigi halde pembeler geldi
yanlis anlamayinda, bildigin külotta giymemisim :78:agirlasir diye korkuyorum simdi. Allah verede saat 13e kadar bisey gelmese....
bu ne simdi yaaa
ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaaoff yaawww şu su içmenin başka bi yöntemi yokmu ? su içmem lasım ama içemiiimmm :111:
ne giymediinn kıssssssssss donsuz naciyeee?az evvel wc'den geldim, bat'im gelmedigi halde pembeler geldi
yanlis anlamayinda, bildigin külotta giymemisim :78:agirlasir diye korkuyorum simdi. Allah verede saat 13e kadar bisey gelmese....
bu ne simdi yaaa
bu ne simdi yaaa
kızlar çok acayip bir duygu yaa ben hamilemiyim şimdiMutluluktan ağlıyorumm
ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaa
ne giymediinn kıssssssssss donsuz naciyeee?
:26: gecen gün karnima cok yabanci bir sanci girmisti zuyal....o kadarki yemek hazirliyordum, uzanmak zorunda kaldim, düsün ayakta duramadim. gerci uzanamadimda, kivrandim. bir 20dakika cekmistir...amanıınnn neden aceppp
giydimde...string diyolarya...ondan giydim (ne bilim boyle olacagini :44:)ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaa
eyva eyvaa
bu ne simdi yaaa
:26: gecen gün karnima cok yabanci bir sanci girmisti zuyal....o kadarki yemek hazirliyordum, uzanmak zorunda kaldim, düsün ayakta duramadim. gerci uzanamadimda, kivrandim. bir 20dakika cekmistir...
giydimde...string diyolarya...ondan giydim (ne bilim boyle olacagini :44:)
sasirdim bende....
hos daha evvelde oldu , 15gunde bir adetim ama, hic beklemiyodum suan ..fffffffff SIKILDIM HEEEE
bence nikim akşamdan kalma giymeyi unuttuu
doğruuuuuuuuu bak ben onu hiç düşünmemiştimm madamımmm kıss akşam koçişimi sevdin n'aptın annem sen??????????bence nikim akşamdan kalma giymeyi unuttuu
:26: gecen gün karnima cok yabanci bir sanci girmisti zuyal....o kadarki yemek hazirliyordum, uzanmak zorunda kaldim, düsün ayakta duramadim. gerci uzanamadimda, kivrandim. bir 20dakika cekmistir...
giydimde...string diyolarya...ondan giydim (ne bilim boyle olacagini :44:)
sasirdim bende....
hos daha evvelde oldu , 15gunde bir adetim ama, hic beklemiyodum suan ..fffffffff SIKILDIM HEEEE
ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaa
beklemiyordum madam...öffffhakaten bebem o ne şimdi durduk yere evet dua edelimde gelmesin bişi başka batını beklesin o zaman hiç gelmesinn
hayir hayatim, ama daha evvelde basima geldi 2 kez ...gecen yilmiydi neydi ,tam hatirlamiyorum, epey oldu, ve onun icin doktora gittim biliomusun? onun deyisine göre yasimla ilgiliymis...yas ilerledikce buna rastlamak mümkünmüs...suan adet sancisi falanda yok, gecen bir karisiklik yasadim ama, okadardi yani.nikim senin adet 15 günde bir mi
doğruuuuuuuuu bak ben onu hiç düşünmemiştimm madamımmm kıss akşam koçişimi sevdin n'aptın annem sen??????????
15 günde bir miii???nikim kontrole gittinmi bunun için????
walla hic gulesim yoktu, cok yasa seniiiii madammmimmm
aksam cok gec yattim gercekten, ama giyinik yattim hhehehehe
bizim adam gececi olunca beni uyku kolay kolay tutmuyor bebisim :82:
annesiii kızıyooooo da ondannnn :26:ama ben onu içemiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
beklemiyordum madam...öffff
hayir hayatim, ama daha evvelde basima geldi 2 kez ...gecen yilmiydi neydi ,tam hatirlamiyorum, epey oldu, ve onun icin doktora gittim biliomusun? onun deyisine göre yasimla ilgiliymis...yas ilerledikce buna rastlamak mümkünmüs...suan adet sancisi falanda yok, gecen bir karisiklik yasadim ama, okadardi yani.
don giydimmmmmm , ama bildiginiz külottan degil, g-string bee, siz giymiyomusunuz sanki eeeeeeeeee
ama benim askim gececiiii, sözünüz gecerli degiiiilll
nikimmm ben n'apıyım 3 ayı geçtiiiiiiiii
:26:
:26::26: neeeeyyy? (seninki yaninda yokta....onumu diosun?)
bırak canımmm rahat bırak arada sırada hava alması iidir
kısss benim ablamında öyle olmuştu sonra miyom çıktı :26: allah korusunnn en son ne zaman gittin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?