Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

az evvel wc'den geldim, bat'im gelmedigi halde pembeler geldi
yanlis anlamayinda, bildigin külotta giymemisim :78: agirlasir diye korkuyorum simdi. Allah verede saat 13e kadar bisey gelmese....
bu ne simdi yaaa

off yaawww şu su içmenin başka bi yöntemi yokmu ? su içmem lasım ama içemiiimmm :111:
ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaa
yanlis anlamayinda, bildigin külotta giymemisim :78: agirlasir diye korkuyorum simdi. Allah verede saat 13e kadar bisey gelmese....
bu ne simdi yaaa
ne giymediinn kıssssssssss donsuz naciyeee?

amanıınnn neden aceppp
:26: gecen gün karnima cok yabanci bir sanci girmisti zuyal....o kadarki yemek hazirliyordum, uzanmak zorunda kaldim, düsün ayakta duramadim. gerci uzanamadimda, kivrandim. bir 20dakika cekmistir...
ama kolerammm o benim kızımmmmmmmmmm :26: amaaaaaaa

ne giymediinn kıssssssssss donsuz naciyeee?
giydimde...string diyolarya...ondan giydim (ne bilim boyle olacagini :44:)

sasirdim bende....
hos daha evvelde oldu , 15gunde bir adetim ama, hic beklemiyodum suan ..fffffffff SIKILDIM HEEEE

hakaten bebem o ne şimdi durduk yere evet dua edelimde gelmesin bişi başka batını beklesin o zaman hiç gelmesinn
bu ne simdi yaaa

nikim senin adet 15 günde bir mi

bence nikim akşamdan kalma giymeyi unuttuu
doğruuuuuuuuu bak ben onu hiç düşünmemiştimm madamımmm kıss akşam koçişimi sevdin n'aptın annem sen??????????

15 günde bir miii??? nikim kontrole gittinmi bunun için????

hakaten bebem o ne şimdi durduk yere evet dua edelimde gelmesin bişi başka batını beklesin o zaman hiç gelmesinn
beklemiyordum madam...öffff
nikim senin adet 15 günde bir mi
hayir hayatim, ama daha evvelde basima geldi 2 kez ...gecen yilmiydi neydi ,tam hatirlamiyorum, epey oldu, ve onun icin doktora gittim biliomusun? onun deyisine göre yasimla ilgiliymis...yas ilerledikce buna rastlamak mümkünmüs...suan adet sancisi falanda yok, gecen bir karisiklik yasadim ama, okadardi yani.
doğruuuuuuuuu bak ben onu hiç düşünmemiştimm madamımmm kıss akşam koçişimi sevdin n'aptın annem sen??????????

15 günde bir miii??? nikim kontrole gittinmi bunun için????

don giydimmmmmm , ama bildiginiz külottan degil, g-string bee, siz giymiyomusunuz sanki eeeeeeeeee
ama benim askim gececiiii, sözünüz gecerli degiiiilll

canım benim geçmiş olsun. ne diyeceğimide bilemedim o yüzden yazamadım bişey. dur bakalım hakkında hayırlısı. kendini yoracak bişeyde yapma sakın bugünlerde. bırak temizlik felan yapma. herşey allahtan bi bakarsın duruyo bebiş. hayırlısı olsun hakkınızda canım. :44::44:

bırak canımmm rahat bırak arada sırada hava alması iidir
kısss benim ablamında öyle olmuştu sonra miyom çıktı :26: allah korusunnn en son ne zaman gittin doktora?

bırak canımmm rahat bırak arada sırada hava alması iidir
kısss benim ablamında öyle olmuştu sonra miyom çıktı :26: allah korusunnn en son ne zaman gittin doktora?

kadife pantalonlada iyi nefes alirya

miyom ?? anlatsana biraz? ben gittim doktora , kocaliyosun dedi ...ondan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…