Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kadife pantalonlada iyi nefes alirya

miyom ?? anlatsana biraz? ben gittim doktora , kocaliyosun dedi ...ondan dedi.

benim ablamın rahim içinde miyom vardı herkeste farklımı olur bilmiyorum ama ablamda önceleri 15 günde adet oluyordu sonralarıdaa ayda sadece 1-2 gün boş diğer günler hep kırmısılarla geçiyordu vede öyle böyle değilllllllllll

MYOMLAR

Rahimde ur dendiğinde akla ilk gelen myomlardır. Myomlar ya da halk arasında söylendiği şekilleriyle miyom, miyon ya da miyomlar rahim ve rahim ağzında görülebilen, düz kas dokusundan gelişen selim (iyi huylu) tümöral yapılardır. Genellikle yuvarlak ve pembemsi renktedirler ve rahim içinde her yerde bulunabilirler. Otuzbeş yaşın üzerindeki kadınların % 20’sinde rahimde ur (myom ya da miyom) görülmektedir. Yani aslında oldukça sık rastlanan oluşumlardır.

Myonlara en çok 35-45 yaş grubu kadınlarda rastlanır. Ergenlik döneminde görülmesi çok ender bir durumdur. Yine menopoz döneminde de myom görülme sıklığı düşüktür ve doğurganlık yaşlarında miyom tanısı almış çoğu kadında menopoza girdiklerinde myom boyutlarında küçülme ve şikayetlerde gerileme görülür.
portakal büyüklüğünde olunca sana sormadan direk hayati risk taşıdığı için alıyorlar ablamın o kadar büyümeden aldırdık geçen sene çok şükür
sende gidip bir baktır hem bebek olsa bile miyom onu atarmış haberin olsunn

ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum kızlar pcden uzak dursam iyi olucak...
görüşürüz..

yook bacim, ben normalde saat gibiyim....
iki kez oldu simdiye dek, buda 3. bakalim hele, kipkirmizida degil, resmen bildigin koyu pembe idi. devami varmi bilmiyorum , bisey hissetmiyorum suanda....saskinim okadar.
ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum kızlar pcden uzak dursam iyi olucak...
görüşürüz..
sen hangi ara geldinde gidiosun canimmmm?
kendini daha iyi hissedeceksen hemen git tatlimm

aman olmasın zatendeeeeeeeeee ne bileyim 15 gün diyince aklıma o geldi

bitanem cok gecmiş olsun yaa şimdiii geldim gecmişe baktımmm ve sok oldummm.... ayyy bebeğüm benimmmm herseyin hayırlısı dicek laf yok sanırımmmm ama yinede dua et bebişin tutunsun sana sımsıkııı..... herseyin hayırlısını istemek lasım benim güclüüüü madamımmmm bitanem seni cok seviyommm
yaaa madamım ne temizliğiii lütfen dinlennn lütfen canım benimmm

çok sağoalsın seytin göslüm benimmmm hakkımda hayırlısı buymuş dicez ben gayet iiyim merak etmeyin beniii temislik filanda yok zate baksana oturuyom sizlerle

ben burdayım örtmenim ama açık ve net söyliim aylardır msn açmamışım bi açtım eski bi arkadaşım beni yurtdışında sanıyormuş beni gördüğüne nasıl sevindi anlatamam onunla laflıodum buyrun sizi de alimmm msn e he bide cücüm var msn de

Ben evden giremiyorum msn'ime....burdan girebilmem isin 2 kat asagiya inmem lazim....-ki inemem, mecburum yerimde durmaya, isim geregi. molamda yokki ,yidim az evvel .....yoksaaam seve seve msn lesirdik
size iyi msn'lesmeler madem.
slm cucuyede

ben de metanetine hayran kaldım, çok doğru düşünüysun. bebek ömürlük bir şey, biz de eşimle hep sağlıklı olacaksa doğsun diye dua ediyoruz, burdan söylemesi kolay diye düşünmesin kimse, ben her şeye hazırım ama olacaksa inşallah herkesin erken dönemlerde olur, büyüyünce daha bi zor oluyor, bir de mesela ben 1 buçuk aydır her gün kusuyorum, her şeyden fedakarlık yapıyorum, yemiyorum, içmiyorum, insan aylarca bu fedakarlığı gösterince sonucun böyle olmasına üzülür, her türlü üzülür tabi ama kim sağlıksız bebek dünyaya getirmek ister ki? tüm hamişlere ve adaylarına sesleniyorum, hamişlik %50 doğumla sonuçlanan bir şey, lütfen herkes kendini her şeye hazırlasın, duasını etsin, tedbirini alsın o ayrı, herkese sağlıklı hamişlikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…