- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.081
kadife pantalonlada iyi nefes alirya
miyom ?? anlatsana biraz? ben gittim doktora , kocaliyosun dedi ...ondan dedi.
ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum kızlar pcden uzak dursam iyi olucak...
görüşürüz..
yook bacim, ben normalde saat gibiyim....benim ablamın rahim içinde miyom vardı herkeste farklımı olur bilmiyorum ama ablamda önceleri 15 günde adet oluyordu sonralarıdaa ayda sadece 1-2 gün boş diğer günler hep kırmısılarla geçiyordu vede öyle böyle değilllllllllll
MYOMLAR
Rahimde ur dendiğinde akla ilk gelen myomlardır. Myomlar ya da halk arasında söylendiği şekilleriyle miyom, miyon ya da miyomlar rahim ve rahim ağzında görülebilen, düz kas dokusundan gelişen selim (iyi huylu) tümöral yapılardır. Genellikle yuvarlak ve pembemsi renktedirler ve rahim içinde her yerde bulunabilirler. Otuzbeş yaşın üzerindeki kadınların % 20’sinde rahimde ur (myom ya da miyom) görülmektedir. Yani aslında oldukça sık rastlanan oluşumlardır.
Myonlara en çok 35-45 yaş grubu kadınlarda rastlanır. Ergenlik döneminde görülmesi çok ender bir durumdur. Yine menopoz döneminde de myom görülme sıklığı düşüktür ve doğurganlık yaşlarında miyom tanısı almış çoğu kadında menopoza girdiklerinde myom boyutlarında küçülme ve şikayetlerde gerileme görülür.
portakal büyüklüğünde olunca sana sormadan direk hayati risk taşıdığı için alıyorlar ablamın o kadar büyümeden aldırdık geçen sene çok şükür
sende gidip bir baktır hem bebek olsa bile miyom onu atarmış haberin olsunn
sen hangi ara geldinde gidiosun canimmmm?ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum kızlar pcden uzak dursam iyi olucak...
görüşürüz..
yook bacim, ben normalde saat gibiyim....
iki kez oldu simdiye dek, buda 3. bakalim hele, kipkirmizida degil, resmen bildigin koyu pembe idi. devami varmi bilmiyorum , bisey hissetmiyorum suanda....saskinim okadar.
sen hangi ara geldinde gidiosun canimmmm?
kendini daha iyi hissedeceksen hemen git tatlimm
canım benim geçmiş olsun. ne diyeceğimide bilemedim o yüzden yazamadım bişey. dur bakalım hakkında hayırlısı. kendini yoracak bişeyde yapma sakın bugünlerde. bırak temizlik felan yapma. herşey allahtan bi bakarsın duruyo bebiş. hayırlısı olsun hakkınızda canım. :44::44:
ben burdayım örtmenim ama açık ve net söyliim aylardır msn açmamışım bi açtım eski bi arkadaşım beni yurtdışında sanıyormuş beni gördüğüne nasıl sevindi anlatamam onunla laflıodum buyrun sizi de alimmm msn e he bide cücüm var msn de
yine ben geldim napıyosunuz bakim bensiz bensiz?
ii ettin, sen napiosun?
calisioz walla....uykum var.
kızlar yüffen benide alın msninize :))) hamileyim bakın hassas dönemimdeyim
gell bacımmm üsülme gel sendee kıyamammmmm minnşşş
mola verdim kendime :) benimde uykum var, bu ara hiç dinlenemiyorum, uyuduğumda gece 1 i geçmişti :) akşam 8-9 gibi uykum geliyo ama o saatte iş yapıyo oluyorum sonrada uykum kaçıyo
nasıl gelcemOnu bilmiyorum yanlız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?