- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.021
bebeğimmmm benim şimdi ikizdi ya belkim arkadanda ikis olur
bak hiç ağlamadım ama sözlerin benim göslerimi doldurmaya yetti bilemm aynen öyleee işin şu tarafından bakmak lazım güzel bi yaz tatili yaparıs hiç diilssee bebişsiz olucek ama napalım o da bidahaki tatile yetişir artık gitmeyeymiş yaparmış tatili e kendi istedi napam şimdi demekki bizim çocuk tatilleri sevmicek hep okul hep ders olucak hayatında prof mu olacak ne
benimde olsun benimde olsun lüffennnnn ikislerimis olsunnn
bak hiç ağlamadım ama sözlerin benim göslerimi doldurmaya yetti bilemm aynen öyleee işin şu tarafından bakmak lazım güzel bi yaz tatili yaparıs hiç diilssee bebişsiz olucek ama napalım o da bidahaki tatile yetişir artık gitmeyeymiş yaparmış tatili e kendi istedi napam şimdi demekki bizim çocuk tatilleri sevmicek hep okul hep ders olucak hayatında prof mu olacak ne
evethh, burdayizz yine...
ne var ne yok??
benimde olsun benimde olsun lüffennnnn ikislerimis olsunnn
senin nasıl olmuştu zuyalimmm olayın
üzülmeyelimmmm,üzülmesinnlerrr bişey olmasın kimseye bebişlereeeeeeeeeeeanladım sayın hocam anladımmm bende kolerama çok üzülmüştüm gerçekten şimdide sen bana üzülme istersen emii bu döngüyü bozalım bebişlere bişi olmasınnnn
aminn zuyalimmm aminnn rabiim ellerimizi boş çevirmesin inşallah hayırlısıyla herkesee o mucizevi duyguyu yaşatsınbana da aynı şeyleri söylemişti doktor Allahtan senin doktorunda anlayışlı ve iyiymiş hem düşükten sonra hemen hamiş olma ihtimalimiz daha yüksek ben bi aylık dinlenmeden sonra yarın itibariyle tekrar başlıyorum çalışmalara rabbim hayırlısı versin ama bu ay bebiş gelecek gibi hissediyorum hiç böle hissetmemiştim daha önce
sorma teyzesi, çok yoruyolar fasulyemi bu aralar.
salı günü babacıkla fasulyeyi görmeye gittik, babacık dayanamadı ağladıeve dönünce de resmini astık buzdolabının üzerine
bu aralar işler yoğun biraz ama yarın izne ayrılıyoruz, fasulye tatile çıkıyoooorrrr:103::131:
Eki Görüntüle 214103 kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MADAMIM YAA SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN
YAF TEKİZ İKİZ ÜÇÜZ FARKETMESSS EVLAT KOKLAYALIM ŞÖÖÖLE Bİ DE
madamm , son sayfaya göz attim........
neler oldugunu derhal anlatiyosun bana!
Allah hayrını versin madam güldürdün beni :) He sizinkiler prof olacak, kendi adıma benimki tembel olacak senelerdir gelemedi baksana
Hoşgeldin canım, iyilik güzellik. sen nasılsın?
Hayırlısıyla inşallah tez zamanda bi kız bi erkek olsun :) Mübarek perşembe günü amiiiinnnnnnnn
canm benm çok geçmiş olsun. inşallah bebişin seni bırakmaz bebemmm. ama herşeyin hayırlısını versin rabbim
Eki Görüntüle 214103 kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
madamımmmm sözler kilitlendi boğazımda. Yanımda olsan kocaman sarılırdım sana yeterdi. 2-3 ay sonra yine savaşıcaz uğraşıcaz beraber. Canım benimmm
bebeğimmmm benim şimdi ikizdi ya belkim arkadanda ikis olur
biliyoruz sen bizi çok seviyosun..
aynı şekilde biz hepimiz seni çok seviyor ve senin için endişeleniyoruz sevdiğimiz ve düşündüğümüz için...
bu gün madem işe gitmedin oturduğun yerden kalkmıcakın ...
temizlik felan yapmak yok anlaştıkmı..?
eğer yaparsan hepimiz üzülürüz...
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiizn zaten o bebeğin nasibi varsa istersen sabaha kadar halı yıka bişey olmaz ama nasibi yoksa yataktan kalkmasan bile olmazsa olmaz..
ama biz yine tedbir bizden tevekkül Allah dan diyor ve oturuyoruz kendimizi yormuyoruz anlaştıkmı...?
açılış olarak annesinin en sevdiği şehre, istanbula gidiyoo fasulyem. ağvaya gidicez4-5 gün kalıcazüzülmeyelimmmm,üzülmesinnlerrr bişey olmasın kimseye bebişlereeeeeeeeeee
aminn zuyalimmm aminnn rabiim ellerimizi boş çevirmesin inşallah hayırlısıyla herkesee o mucizevi duyguyu yaşatsın
yormasınlarr yaaaaa söyle onlara birass rahat bırakın ben iki canlıyım artık dee kızzzzzzzzzzzz
tatile nereye gidyo bakalım fasülyem???
gözünaydın canımmm inşallah bebişin seninledir
benimde akşam yatarken akıntım olmuştu sabah kalktığımda bişey yoktu ama dükkana gelince biraz daha oldu dr gittim kese görünmedi kimyasal gebelik olabilir dedi tahlil istedi iki günde 77 de 155 yükselmişti ama tekrar 90 a düşmüştü düşük olabilir dedi inşallaah regliyle atarsın bi kaçgün bekleyelim dedi bir gün sonrada regli oldum çok sancılı oldum parça parça bişiyler gelmişti
inşallah canım daha şimdi öğrendim ellerim titriyor yazarken..iş yerine bi arkadaş gelirken getirmiş yaptık hemne resmini de çektim.şu duruma göre pozitif gibi olur dimi tecribeliler söylesin biraz ikinci çizginin rengi soluk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?