Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

MADAMIM YAA SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN

benimde olsun benimde olsun lüffennnnn ikislerimis olsunnn

YAF TEKİZ İKİZ ÜÇÜZ FARKETMESSS EVLAT KOKLAYALIM ŞÖÖÖLE Bİ DE

Allah hayrını versin madam güldürdün beni :) He sizinkiler prof olacak, kendi adıma benimki tembel olacak senelerdir gelemedi baksana

evethh, burdayizz yine...
ne var ne yok??

Hoşgeldin canım, iyilik güzellik. sen nasılsın?

benimde olsun benimde olsun lüffennnnn ikislerimis olsunnn

Hayırlısıyla inşallah tez zamanda bi kız bi erkek olsun :) Mübarek perşembe günü amiiiinnnnnnnn

canm benm çok geçmiş olsun. inşallah bebişin seni bırakmaz bebemmm. ama herşeyin hayırlısını versin rabbim

senin nasıl olmuştu zuyalimmm olayın

benimde akşam yatarken akıntım olmuştu sabah kalktığımda bişey yoktu ama dükkana gelince biraz daha oldu dr gittim kese görünmedi kimyasal gebelik olabilir dedi tahlil istedi iki günde 77 de 155 yükselmişti ama tekrar 90 a düşmüştü düşük olabilir dedi inşallaah regliyle atarsın bi kaçgün bekleyelim dedi bir gün sonrada regli oldum çok sancılı oldum parça parça bişiyler gelmişti

kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

anladım sayın hocam anladımmm bende kolerama çok üzülmüştüm gerçekten şimdide sen bana üzülme istersen emii bu döngüyü bozalım bebişlere bişi olmasınnnn
üzülmeyelimmmm,üzülmesinnlerrr bişey olmasın kimseye bebişlereeeeeeeeeee
aminn zuyalimmm aminnn rabiim ellerimizi boş çevirmesin inşallah hayırlısıyla herkesee o mucizevi duyguyu yaşatsın

yormasınlarr yaaaaa söyle onlara birass rahat bırakın ben iki canlıyım artık dee kızzzzzzzzzzzz
tatile nereye gidyo bakalım fasülyem???

hep gülelim kolerammm hepimiz sonunda gülelimde mühim olan oo evet koklayalım bencede bakalım nasıl bi his dimee
MADAMIM YAA SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN

YAF TEKİZ İKİZ ÜÇÜZ FARKETMESSS EVLAT KOKLAYALIM ŞÖÖÖLE Bİ DE

nikim gittim doktora sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi keseyide görmedi içimde alttan baktı baktırdım artık yapacak bişeyim kalmamıştı çünkü kan verdim tekrar yarın bakıcez yine sonuca göre içimde hala kırıntılarının olduğunu söyledi kısmet artık ama gidici bu bebiş bence rabbim sağlıklısını versin bizlere nikitamm öyleydi dualrım hala öyle işte böyle madamın durumu sen nassınn bebiş gelecekmi sana bu ay
madamm , son sayfaya göz attim........
neler oldugunu derhal anlatiyosun bana!

valla bence seninkisi durdu durdu ya bence direkt prof doğacak doğar doğmaz konuşacak planlar yapacak mucit olacak
amin bernardom hayırlısını bekliyoruz artık elden bişi gelmiyor oturduk bekliyosss başka çaremis yok sağlıklı olsunda ne zaman olursa
canm benm çok geçmiş olsun. inşallah bebişin seni bırakmaz bebemmm. ama herşeyin hayırlısını versin rabbim

madamımmmm sözler kilitlendi boğazımda. Yanımda olsan kocaman sarılırdım sana yeterdi. 2-3 ay sonra yine savaşıcaz uğraşıcaz beraber. Canım benimmm

bebeğimmmm benim şimdi ikizdi ya belkim arkadanda ikis olur

kızıyorummmm sizee yarın bi tahlil sonuçları gelsinnnn sonra böyle düşünceler yaparsınızzzzzzzzzzzz herşeyin hayırlısıııııııııı

daha hiçbişey belli değillll senin yüzünden olmuş olursaaa onun vebalini nasıl ödersinnnn otur oturduğun yereee

açılış olarak annesinin en sevdiği şehre, istanbula gidiyoo fasulyem. ağvaya gidicez4-5 gün kalıcaz

gözünaydın canımmm inşallah bebişin seninledir

inşallah canım daha şimdi öğrendim ellerim titriyor yazarken..iş yerine bi arkadaş gelirken getirmiş yaptık hemne resmini de çektim.şu duruma göre pozitif gibi olur dimi tecribeliler söylesin biraz ikinci çizginin rengi soluk ama

hımmm anladım canımm benimde akşam bi et parçası geldii zaten bölük pörçük bişidi doktora söledim onu o bizim için mühim bişi diil didi bana bakalım benimde kasıklarım ağrii valla akşam uyutmadı beni gidiii gidii bebişimmm kalmadı benimlenn
işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte buuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çıldıralımm biz sana dimedikmiiiiiiii çilekimm hamişsindir dieeeeee çokk sevindim rabbimin gücü işte bi verii bi alii bende öğrendiğim gün koleram kaybetmişti bebişlerini bugünde ben o kadars sevindimkii çilekim eeee napıcen şimdii ilk olarak
Eki Görüntüle 214103 kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

test pozitif tatlımm hamişsin ama inşallah gebeliğin sağlıklıdır ve inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…