- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.041
inşallah canım daha şimdi öğrendim ellerim titriyor yazarken..iş yerine bi arkadaş gelirken getirmiş yaptık hemne resmini de çektim.şu duruma göre pozitif gibi olur dimi tecribeliler söylesin biraz ikinci çizginin rengi soluk ama
inşallah canım daha şimdi öğrendim ellerim titriyor yazarken..iş yerine bi arkadaş gelirken getirmiş yaptık hemne resmini de çektim.şu duruma göre pozitif gibi olur dimi tecribeliler söylesin biraz ikinci çizginin rengi soluk ama
daha hiçbişey belli değillll senin yüzünden olmuş olursaaa onun vebalini nasıl ödersinnnn otur oturduğun yereee
hımmm anladım canımm benimde akşam bi et parçası geldii zaten bölük pörçük bişidi doktora söledim onu o bizim için mühim bişi diil didi bana bakalım benimde kasıklarım ağrii valla akşam uyutmadı beni gidiii gidii bebişimmm kalmadı benimlenn
işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte buuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çıldıralımmbiz sana dimedikmiiiiiiii çilekimm hamişsindir dieeeeee çokk sevindim rabbimin gücü işte bi verii bi alii bende öğrendiğim gün koleram kaybetmişti bebişlerini bugünde ben o kadars sevindimkii çilekim eeee napıcen şimdii ilk olarak
bakkk bernardom doğru diyoooo inancını kaybetmeeee bize yakışmıyooooo daha dur bakalımmmm giden yokkkkkkkkcanm benm çok geçmiş olsun. inşallah bebişin seni bırakmaz bebemmm. ama herşeyin hayırlısını versin rabbim
Eki Görüntüle 214103 kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
açılış olarak annesinin en sevdiği şehre, istanbula gidiyoo fasulyem. ağvaya gidicez4-5 gün kalıcaz
çileğim o yeni gebeliktir ondan öle silik çıkmıştır. Bu arada bursalımısın kadifeli gelinNikinde 16 var :)))
bakkk bernardom doğru diyoooo inancını kaybetmeeee bize yakışmıyooooo daha dur bakalımmmm giden yokkkkkkkk
çilekimmmm dedimm annemmm dedimmm ohhhh ne güselll yaaa Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh hayırlısıyla.tebriklerrrr tatlımmmmmm
Ohhhh gez toz eğlen fasülyemin annesii yarasın tatillerrr
teşekkürler canımmmm allah inşallah sanada nasip etsin sağlıkla herkeseee çok heyecanlıyım kocişime sölemedim dahaaa düşüp bayılacak diye korkuyorum
aminnn çilekimm aminnnn hadii söyle koçişe birlikte yaşayın bu güzel mutluğuuu
herseyin hayirlisi canim arkadasim.
kismetse gelir, degilsede canin sagolsun, eminim Rabbim hakkinda en uygun olani verecektir.
aslinda icinden nelerin gectigini cok iyi biliyorum, hayirlisi icin dua edelim.
KOLERA ADINA BENDE ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN AMA VERENDE ALLAH ALAN DA SİZ İSTEDİKTEN SONRA ALLAHIM NASİP EDER..
BEN İLK OLArak VALLA NE YAPSAM BİLEMEDİM Kİ İŞTEYİM FATURA İŞLİYORUM NAPİM BAŞKA :) YARIN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP KAN TAHLİL YAPTIRMAK İSTİYORUM.SONRADA DOKTOR AMCAYA :))) DAHA KİMSENİN HABERİ YOK AİLEMDEN SÜPRİZ Mİ YAPSAM ACABAAA
Kızlar ben çkıyorum, az çalışıp sonra yine gelirim inşallah.
Madam kendini yorma, temizlik falan yapıyım deme bozuşuruz haa!!!
Çok öpüyorum hepinizi
Hosbulduk demeyi cok isterdim, madama SIKILdim biraz.hoşgeldin meleğiimmm nasılsınn
kızlar çok acayip bir duygu yaa ben hamilemiyim şimdiMutluluktan ağlıyorumm
kızlar merhaba.
herkes iyi miiii? herşey yolunda mıııı?
Bebekim hotmailde bi sorun var sanırım.kapandı açamıyorum. haberin olsuuunnn.
Hosbulduk demeyi cok isterdim, madama SIKILdim biraz.
iyiyim canim, seni sormali, nerelerdesin?? napiyosun? iyisin degilmi?
kısss çilekimmm ağla ağlaaaaaaaaaa sana serbest ağlamak EVETTTTTTTTTTTT HAMİŞŞŞ ÇİLEKKKKKKKKKKKKKKKKKKkızlar çok acayip bir duygu yaa ben hamilemiyim şimdiMutluluktan ağlıyorumm
BERREEEMMMMMMMMMMMM 39 BEBEİMMMMMMMMMM EVET TAM 39 GÜNNNNNNNNN KALDIII YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BENİM KOÇİŞİM YANIMDA OLSUN,AYRILMAYALIMMMM ALLAHTAN TEK DİLEĞİM BU ARTIKKKKK:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sizler yazadurun ben şu aç karnımı doyurayım bii bakam evde ne var ne yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?