Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çileğim o yeni gebeliktir ondan öle silik çıkmıştır. Bu arada bursalımısın kadifeli gelin Nikinde 16 var :)))

tamam tamam olmuş bu iş hadi bakalım şimdi hep beraber dualr ediyoruss bebiş sımsıkı seninle kalsın dieeee
tımam beeeeeeeeeeeeeeeee annadık bişi yaptığım yok camış gibi yatıom iştee aha burdaaa
daha hiçbişey belli değillll senin yüzünden olmuş olursaaa onun vebalini nasıl ödersinnnn otur oturduğun yereee

herseyin hayirlisi canim arkadasim.
kismetse gelir, degilsede canin sagolsun, eminim Rabbim hakkinda en uygun olani verecektir.

aslinda icinden nelerin gectigini cok iyi biliyorum, hayirlisi icin dua edelim.

KOLERA ADINA BENDE ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN AMA VERENDE ALLAH ALAN DA SİZ İSTEDİKTEN SONRA ALLAHIM NASİP EDER..
BEN İLK OLArak VALLA NE YAPSAM BİLEMEDİM Kİ İŞTEYİM FATURA İŞLİYORUM NAPİM BAŞKA :) YARIN SAĞLIK OCAĞINA GİDİP KAN TAHLİL YAPTIRMAK İSTİYORUM.SONRADA DOKTOR AMCAYA :))) DAHA KİMSENİN HABERİ YOK AİLEMDEN SÜPRİZ Mİ YAPSAM ACABAAA

Kızlar ben çkıyorum, az çalışıp sonra yine gelirim inşallah.

Madam kendini yorma, temizlik falan yapıyım deme bozuşuruz haa!!!

Çok öpüyorum hepinizi

canm benm çok geçmiş olsun. inşallah bebişin seni bırakmaz bebemmm. ama herşeyin hayırlısını versin rabbim
bakkk bernardom doğru diyoooo inancını kaybetmeeee bize yakışmıyooooo daha dur bakalımmmm giden yokkkkkkkk
Eki Görüntüle 214103 kııızzzzlllaaaarrrrr az önce test yaptımmmm ve sonuuuççççççççççççççç ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
çilekimmmm dedimm annemmm dedimmm ohhhh ne güselll yaaa allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh hayırlısıyla.tebriklerrrr tatlımmmmmm

açılış olarak annesinin en sevdiği şehre, istanbula gidiyoo fasulyem. ağvaya gidicez4-5 gün kalıcaz

ohhhh gez toz eğlen fasülyemin annesii yarasın tatillerrr

teşekkürler canımmmm allah inşallah sanada nasip etsin sağlıkla herkeseee çok heyecanlıyım kocişime sölemedim dahaaa düşüp bayılacak diye korkuyorum

kızlar merhaba.
herkes iyi miiii? herşey yolunda mıııı?

Bebekim hotmailde bi sorun var sanırım.kapandı açamıyorum. haberin olsuuunnn.

dediğin gibi yine olur ben ümitliyim valla bu arada içim o kadar huzurluki anlatamam nikim beklediğim bir mucize yok yani sağlıksız bir bebiş istemiyorum çünkü rabbim vermesin kimselere
herseyin hayirlisi canim arkadasim.
kismetse gelir, degilsede canin sagolsun, eminim Rabbim hakkinda en uygun olani verecektir.

aslinda icinden nelerin gectigini cok iyi biliyorum, hayirlisi icin dua edelim.

dur hele heyecan yapma kimselere söyleme kocişine söyle akşama yap bi süprüz sadece ona
tımammmmmmmm yapmıom bişi hade sizi dinliim baree napam döversiniz möversiniz
Kızlar ben çkıyorum, az çalışıp sonra yine gelirim inşallah.

Madam kendini yorma, temizlik falan yapıyım deme bozuşuruz haa!!!

Çok öpüyorum hepinizi

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hosbulduk demeyi cok isterdim, madama SIKILdim biraz.
iyiyim canim, seni sormali, nerelerdesin?? napiyosun? iyisin degilmi?

çok şükür iyiyim canıımmm kociş iki gündür şehir dışındaydı dükkana gelmedim iki gündür yoktum bende sabah gördüm madamıma çok üsüldüm ama elden bişi gelmiyoo allahtan burası var da dertlerimizi paylaşıp biraz olsun hafifletiyoruz birbirimizden güç alıyoruzz iyiki tanımışız birbirimizi

kızlar çok acayip bir duygu yaa ben hamilemiyim şimdi Mutluluktan ağlıyorumm
kısss çilekimmm ağla ağlaaaaaaaaaa sana serbest ağlamak EVETTTTTTTTTTTT HAMİŞŞŞ ÇİLEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
BERREEEMMMMMMMMMMMM 39 BEBEİMMMMMMMMMM EVET TAM 39 GÜNNNNNNNNN KALDIII YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ BENİM KOÇİŞİM YANIMDA OLSUN,AYRILMAYALIMMMM ALLAHTAN TEK DİLEĞİM BU ARTIKKKKK
sizler yazadurun ben şu aç karnımı doyurayım bii bakam evde ne var ne yokkk

hadi doyur bakalımmm bekliyosss senii akşam sana başka kamillerden göndericektim bulursam onları bugün göndereyim burdann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…