Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın zuyalimmm nasılsınnn?

günaydın luckcummm benim belim ağrımaya devammm ediyooo

hayırlısı inşallah canım güzel haberler alırız umarım :))
Kızlar ben pek buralara takılmama kararı aldım çünkü bugün reglimi 1 sayarsak 18. gün ve ben yine teat yaptım..buralara baktıkça evhamlanıyorum sabırsızlanıyorum falan çok kızdım kendime ya (

hem olsa bile çıkmaz demi şimdiden??

Son düzenleme:

18.gündeyse yumurtlama dönemin yeni geçmiş oluyo, yani çıkmaz canım :) ama kafana takmamaya çalışırsan hayrına olur :)

günaydın tatlımmm sanada hayırlı cumalarrr iyiyim ama belim çok ağrıyo sen nasılsın?

çok şükür iyiyim canım. cumaları çok seviyorum o yüzdende ayrıcana mutluyum
sevdim bu bel ağrısını yaw :)

aminn canım hayırlısı inşallahhhhhhhhh
bakalımm görücez ne olacak? valla bende stres yapıyorummm biras sankii

4 cuma üst üste 1000 kere ''ya evvel'' --- cuma saatinde
707 kere 'ya varis''
dilek için; ''la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram''

kesinlikle katılıyorum valla

aminn canım hayırlısı inşallahhhhhhhhh
bakalımm görücez ne olacak? valla bende stres yapıyorummm biras sankii

hayırlısı inşallah canımmm :))

valla ben biraz az takılayım bari kk ya

kizlar gunaydin...
nasilsiniz?
ben hatirlarsaniz dün biseyler paylasmistim,
o yazdiklarim disinda baska hic bisey olmadi. öyle kaldi, biraz ped'im lekelendi (kahverengi idi )okadar. sastim kaldim.
ne olabilir acaba?

seLam kızlar Gunaydın herkese uzun zamandır ugrayamadım topiğe
NAsıl keyıfler yenı hamile haberlerimiz varmı

günaydin canim....
bendeniz saskinim , ama cok iyiyim hamd olsun,
sen nasilsin tatlisim?

bugün daha iyiyim canım çok şükür..,

lekelenmen olmuş nikitam eğer batına 2 hafta varsa muhtemelen yumurtlama günlerindesin ara ara benimde oluyor o dönemlerde..

Son düzenleme:
günaydın kızlar beim dün kırmızılar geldi artık kısmet temmuz ayına buarada madamım benımde başıma geldı bende metanetlıydım senın kadar ama eşim çok üzülmüştü onu ben tesellı ettım allahım bıdaha yaşatmasın cnm hepımıze sağlıklı sıhhatlı bebişler versın

bugün daha iyiyim canım çok şükür..,

lekelenmen olmuş nikitam eğer batına 2 hafta varsa muhtemelen yumurtlama günlerindesin ara ara benimde oluyor o dönemlerde..
lekelenmeyi kabul ederim , akinti daha yogun olur...(ama bu temiz olmasi gerekir,kahverengi degil) veee, resmen koyu pembe gördüm,,beni sasirtan o tatlim.
bakalim yha, 2 hafta sonra belli olur
naber caniimmmm? baska ne var ne yok??
napiosun? evdemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…