Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben bugün çok iyiyim sen nasılsın canım? Dün sen yazınca yerleşmemi diye geçmişti aklımdan. İnşallah öyledir canım

:26: bilmiyorum axxnn'cim, kendimi kaptirmiyorum simdilik, hatta fos cikar diyorum, koymasin sonradan diye
olsa cokkk iyi olur tabiii,,, temmuzda söz yildönümümmm, agustostada nisan....Rabbim nasip ederse, süper olur.

geçen senede yarın kocişiimm beni istemeye gelmişti sös yapmıştık hey gidi heyyyy
:26: bilmiyorum axxnn'cim, kendimi kaptirmiyorum simdilik, hatta fos cikar diyorum, koymasin sonradan diye
olsa cokkk iyi olur tabiii,,, temmuzda söz yildönümümmm, agustostada nisan....Rabbim nasip ederse, süper olur.

geçen senede yarın kocişiimm beni istemeye gelmişti sös yapmıştık hey gidi heyyyy

ayyy, canimmm...biseyler organize etmelisinnn!!!!!
sen 1 yillik evlisinnn??? canimmm daha cok tazesinnnn....yanlis anlamada azcikin birbirinizin tadini cikaraydinizya? ama sen 28 yasindayim demistin dimi? karistirdimsa kusuruma bakma emi?

canım cuma ezanı okunurken mi yapcaz?? Bu sırayla mı??? Bi de bebek için demi bu?
canım sadece ya evvel i 4 cuma cuma saatinde okuyacaksın diğerlerini istediğin zaman okuyabilirsin evet canım bebek içinnn
günaydın...
nasılsınız hanımlar...
aradınmı madamımm??????????????????????????????????
hımmm evet o olabilir bebekimm ararım dur numarasını bulim bii
kıs seninle benim aynı gün değilmiydi?:26: benmi yanlış hatırlıyorum 26 haziran?
kıss nikiii n'olii annemm sen hamişmisin yoksam????????????
evet ya yumurtladın ya da yerleşiyordur belkide sen çok çalışıyormusun ondan haber verr

evet haklısın çok kaptırmamak gerek sonra yıkılıyo insan. Regle ne kadar vardı canım?
Aslında dua edip kasmadan beklemek en güzeli. Bi dönem çok takıyorum her ay bi umut bekliyodum hatta kafayı yediğimi bile düşünmüştüm ciddi ciddi. Regl olunca pok var gel diyorum artık daha rahatım günüm geçsede biri itmedikten sonra test bile yapasım gelmiyo :) sadece psikolojimin bozulduğu zamanlarda takıyorum, bide etraftan vah vah tüh tüh dedikleri zaman acaip sinirleniyorum. kimseyi kırmamak için susuyorum ama içimden ettiğim laflara engel olamıyorum :))) aman öyle böyle ömür gidiyo işte :)

kızlar ben çıkıyorum canım fena sıkılıyo bugün...yapacak bir şey bulmam gerek.görüşürüz hayırlı cumalar

güle güle canım çık dolaş iyi gelir inşallah. öptüm seni

yok hayatimmmm ,ne hamilesi (NERDESIN SENNN?!!)
batima daha iki hafta gibi bir zaman var.
sanmiyorum hamile oldugumuya,neyse...bakacagiz artik.

senden naber?? napiosun?

kıs seninle benim aynı gün değilmiydi?:26: benmi yanlış hatırlıyorum 26 haziran?

cnmcm benım aslında bugundü bat ım ama ılk defa 26. gun geldı bende şaşırdım hem de sabaha karşıydı dün sen ne alemdesın?

evet etmeliyimm ama 3 tane düğün varr bugünden başlii evimisde bi sürü misafir olacak bizim organizasyon yatar artık ekimde tam anlamıyla kutlarıs inşallah temmuzdada nişanımı kutlarız :)))çok doğru diisin nikitam bende çok istiyordum ama benim kociş çok fena istiidi ben bi nevi onu kıramadım sonram düşündüm yaşımda 28 neyi beklicektik neyse rabbim acıdı halimize demekki siz biras daha sevin birbirinizi didi
ayyy, canimmm...biseyler organize etmelisinnn!!!!!
sen 1 yillik evlisinnn??? canimmm daha cok tazesinnnn....yanlis anlamada azcikin birbirinizin tadini cikaraydinizya? ama sen 28 yasindayim demistin dimi? karistirdimsa kusuruma bakma emi?

valla ben yanlış hatırladım o zaman neyse tatlımmm geleceği varsaa çok çok gelsin bidahaki ay kapasın ağzını damla kırmısı istemeyiz ona göreeeee
valla bende bekliyorum bakalımmm pazar günü bat
belimin ağrıdığını duyan herkess olmaz diyooo zatenn yok yaneeeeee bende dee bebiş falan

Sevgili dost!
Bu sabah kuş sesleriyle uyandım. Ne güzel değil mi? Hayır! güzel değil! açık penceremden ok gibi dalıp yastığıma saplanan karga sesleriydi. Kuş sesleri dediğimde aklına asla karganın gelmediğini biliyorum. Bu, karganın da bir kuş türü olduğunu bilmeyişinden değil, karganın türünün en önemli özelliği olan güzel bir ötüşten mahrum oluşundan elbette.
Yüzümü yıkarken acaba diyordum; acaba biz türümüzün en önemli özelliklerini taşıyor muyuz?
Hareketlerimiz ve sözlerimiz nerelere saplanıyor?
Acaba insan denince hatırlanıyor muyuz?

sen umudunu yıtırme yınede daha varmış ben tatılde yapmayı düşünüyorum artık belkı kafa rahat olunca gelır bebişler

sizin karariniz tabi, biz hemen baslamamistik, ben yeni 23 olmustum, bekledik, gerci sonradan ben pismanligini yasadim ama...kismet degilmis iste .amaan canim,ileriye alirsin organizeni...yaparsin shik biseyler,kutlarsiniz..

firsati bulamadim arastirmaya canimmmm....
ama bugün bakmaya calisacagim, hani belki aranizda bilen vardir diye sordum ....arastirmama gerek kalmasin diye, pek bir tembelim canim

anladım hayatım. önemli bişi olduğunu sanmıyorum ama ben

ayy madamım onu bende beceremedim yaf. hamile kalınca yapmıştım o kolaydı ama bu kilo verme çizelgesini yapamadım bi türlü. geliyorum sonuna kadar linki yapıltırıyorum kk kabul etmiyo

ben dua ediyorum geçici olarak çevirimdışıyım bilginizeeeeee

Allah kabul etsin meleğim

topikteki isik gitmegit azaliyor....
nere gitti hareket??
eskiden takip etmekte zorlanirdim, okuyamazdim herkezin yazdiklarini...simdilerde ise ohooooo......
nerdesiniz yahu?

sen umudunu yıtırme yınede daha varmış ben tatılde yapmayı düşünüyorum artık belkı kafa rahat olunca gelır bebişler
yok kız umdu yitirmek yok tabii ama büyükler ne derse doğru çıkar Allah gönlümüze göre versin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…