- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.141
günaydın zuyalimmm nasılsınnn?
QUOTE]
iyiyimm bebekimm hatta çoookk iyiyimm bugün çalışmalar başliyiiiseni sormalı bidenemm
günaydın kızlar beim dün kırmızılar geldi artık kısmet temmuz ayına buarada madamım benımde başıma geldı bende metanetlıydım senın kadar ama eşim çok üzülmüştü onu ben tesellı ettım allahım bıdaha yaşatmasın cnm hepımıze sağlıklı sıhhatlı bebişler versın
günaydın zuyalimmm nasılsınnn?
QUOTE]
iyiyimm bebekimm hatta çoookk iyiyimm bugün çalışmalar başliyiiiseni sormalı bidenemm
evet ya yumurtladın ya da yerleşiyordur belkide sen çok çalışıyormusun ondan haber verr
canım benimmm üzülme benim için ben gerçekten iyiyim onun kısmeti bu kadarmış önümüze bakıyoruz artık tabikide rabbim dilerse bi ssürü çocuk verecek bana bende yapıcam zate
heeyyyyy en güzel haber buu kolerammm bende diyet yapıcam kararlıyım 3 kilo vermem lasım tatile çıkana kadar 3 haftam var bakalım neler olacakk
günaydın zuyalimmmGünaydın kızlaaaarrrrr
aynen bebeğimmmmmmmohh annem dinlen sende artık çok yoruldunnn bekleriz her zamannn
verr annemmm verr eylüle bomba gibi gireceksinnn hemen bebişlerde gelicek zatennnnnnn ohhhhhhh miss daha ne istenirkiii
günaydın kızlaaar...nasılsınız??
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Nasılsınız bugün?
berrem günaydın nasıl oldun hayatım dünden berigünaydın...
nasılsınız hanımlar...
günaydın nikimmm bi araştırsaydın netten neymiş die :26:kizlar gunaydin...
nasilsiniz?
ben hatirlarsaniz dün biseyler paylasmistim,
o yazdiklarim disinda baska hic bisey olmadi. öyle kaldi, biraz ped'im lekelendi (kahverengi idi )okadar. sastim kaldim.
ne olabilir acaba?
seLam kızlar Gunaydın herkese uzun zamandır ugrayamadım topiğe
NAsıl keyıfler yenı hamile haberlerimiz varmı
günaydın kızlar beim dün kırmızılar geldi artık kısmet temmuz ayına buarada madamım benımde başıma geldı bende metanetlıydım senın kadar ama eşim çok üzülmüştü onu ben tesellı ettım allahım bıdaha yaşatmasın cnm hepımıze sağlıklı sıhhatlı bebişler versın
yap madamım tabi verirsin sen hem 3 kilo dediğin nedirki ben 65 ten indim 62 ye 2 haftada hemde
günaydın zuyalimmm
aynen bebeğimmmmmmm
günaydın iyiyiz canımm sende iyisin inşallah
hayırlı cumalar tatlım sana da ben çok iyiyim kendi adıma
berrem günaydın nasıl oldun hayatım dünden beri
günaydın nikimmm bi araştırsaydın netten neymiş die :26:
günaydınn canımmm hamişlerimiz listede yaziii
oyy ebeciğim gelmişşşşşşşş. cuma hürmetine inşallahh bidahaki aya güzel haberini alırız
lekelenmeyi kabul ederim , akinti daha yogun olur...(ama bu temiz olmasi gerekir,kahverengi degil) veee, resmen koyu pembe gördüm,,beni sasirtan o tatlim.
bakalim yha, 2 hafta sonra belli olur
naber caniimmmm? baska ne var ne yok??
napiosun? evdemisin?
çok sağolasın tatlım inşallah önümüzdeki maçlara bakıcez artık kocişe sös verdim tatilde yapıcez diye
kızlar bu daları şimdiden başladım okumaya olmaz mı illa ezanı mı beklemem gerek??
:78::78::78::78::78::78:
senin son durum nedir canimm?
hamile degilmisin yanii ?gögsümde inan bir agirlik cöküyor bunu derken....dayimin kizindada olmustu , hamile oldugunu ögrendi, birde baktiki bebek düsmüs... okadar kisa yasadiki mutlulugunu (ondan sonra kizi oldu, simdi 3 yasinda cimcime)
yap madamım tabi verirsin sen hem 3 kilo dediğin nedirki ben 65 ten indim 62 ye 2 haftada hemde
günaydın zuyalimmm
aynen bebeğimmmmmmm
günaydın iyiyiz canımm sende iyisin inşallah
hayırlı cumalar tatlım sana da ben çok iyiyim kendi adıma
berrem günaydın nasıl oldun hayatım dünden beri
günaydın nikimmm bi araştırsaydın netten neymiş die :26:
günaydınn canımmm hamişlerimiz listede yaziii
oyy ebeciğim gelmişşşşşşşş. cuma hürmetine inşallahh bidahaki aya güzel haberini alırız
bende tatıl yapcam canım bız artık akışına bıraktık zaten bırakınca gelıyo bebek ben onu anladım ılkınde benım bılmeyerek geldı yıne ole gelsın bızde tatılde yapmayı düşünüoz
ayyy, ne güzel iste....tontini kaynanan var demekki, benimkide cokkk sekerdir (bi defasinda mutfagin kapisini icerden kilitledi, bana is göstermemek icin, )hmm anladım canım...:26:
hadi hayırlısı bakalım..
evde değilim işe geldim bugün akşam ilaçlarımı ve iğnemi kullandım daha iyi oldum...
iğne çok feci uyku yapıyo dönüşte kayınvalidemlere uğradık kadıncağız çay demliyodu bende yanında oturuyodum ama gözlerim gidiyo bi baktım kadın yanımda oturmuş çayı hazırlamış uyanmamı bekliyo 1 saat uyumuşum nasıl daldığımı hiç hatırlamıyorum..
yok bebem gerek yok sen oku ama cuma saatinndede okursunn
benimde öle olacak inanıyorum hemde ikissss gelecekk rabbim bir aldı iki verecekk
heyooo bende lilypie hazırladım kendime ama olmuii yaaa bende 61 im şuan 57 olmak istiyomm :))))
ayyyyyyyyy evet tatilde çok sevkli olacakk bu iş çok sevdim ben valla bunu:))))
yok bebem gerek yok sen oku ama cuma saatinndede okursunn
benimde öle olacak inanıyorum hemde ikissss gelecekk rabbim bir aldı iki verecekk
heyooo bende lilypie hazırladım kendime ama olmuii yaaa bende 61 im şuan 57 olmak istiyomm :))))
ayyyyyyyyy evet tatilde çok sevkli olacakk bu iş çok sevdim ben valla bunu:))))
kizlar gunaydin...
nasilsiniz?
ben hatirlarsaniz dün biseyler paylasmistim,
o yazdiklarim disinda baska hic bisey olmadi. öyle kaldi, biraz ped'im lekelendi (kahverengi idi )okadar. sastim kaldim.
ne olabilir acaba?
kızlar bu daları şimdiden başladım okumaya olmaz mı illa ezanı mı beklemem gerek??
ben bugün çok iyiyim sen nasılsın canım? Dün sen yazınca yerleşmemi diye geçmişti aklımdan. İnşallah öyledir canım
canım ne zaman istersen başla. Allah kabul etsin şimdiden. Ben cuma salası okununca başlıycam inşallah
hayırlısından ikizin olsun inşallah, senle kendime hep öyle hissediyorum nedense
amin canım çok sağol hepimizin inşallah..benim acayip canım sıkılıyo bugün yapacak bir şey de bulamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?