- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.181
topikteki isik gitmegit azaliyor....
nere gitti hareket??
eskiden takip etmekte zorlanirdim, okuyamazdim herkezin yazdiklarini...simdilerde ise ohooooo......
nerdesiniz yahu?
artık msn ve facebook var nikimm???her yeri birden idare etmek zor oluyoo malumm
ayy koleram adına sevindim tatlımmmmm insan böyle arkidişlerine çok seviniyoo annemmm yaaa rabbim sana da vercekkk sen at kilolarını eylülde şimeye başlıcan nasipseeeeeeeeeewaaaaay , demek öyle......eee facebookum kapali, msn'im engelli ? napcaz?
kisaca, buraya kadarmis dicez yani? onumu diiisun? ne diisun??:82:
hakketten ya, kimse gelmicekse, birde ona göre davranalim dime?
iki gündür hamiş haberi alıyorumm yaa :))
öğleden önce bi arkadaşım hamile olduğunu söledi çok sevindim.
sonra nilsu nikiyle bi kız vardı ya benim çocukluktan arkadaşım. 1,5 senedir bebek istiyodu hamile kalamamıştı. ve şimdi hamileeee
kızlar o kadar sevindimki anlatamam gözlerim sulandı hemen sevinçten. rabbim inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinnn :))))))
sonra nilsu nikiyle bi kız vardı ya benim çocukluktan arkadaşım. 1,5 senedir bebek istiyodu hamile kalamamıştı. ve şimdi hamileeee
kızlar o kadar sevindimki anlatamam gözlerim sulandı hemen sevinçten. rabbim inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinnn :))))))
yazdıklarını okudum güldüm tabiki de :) hala gülmeye devam ediyorum :)
Sanırım gülme krizine girdim, gülerken aklıma bi arkadaşım geldi, ben uzun süre tebessüm edince sürekli gülüp durma yanakların erken kırışacak der kendide ağzını germeden gülmeye çalışırdışimdi iyice gülesim geldi. bugün bende bi haller var ama anlamadım gitti
neyse...
memleket özlemini anlaıyorum ve bişey diyemiyorum canım... ama hayat şartları yapacak bişey yok.
elinizde hamilelik,doğum ve doğum sonrası bakım,bebek bakımı yanii böyle çok çok kapsamlı şeyler istiyorum kitap ismi varmı önerileriniz??????????
bu yazdıkların ilgi alanıma girmiyo tatlım
canim benim, bu memleket özlemiyle pek ilgisi olmayan bisey....benim biseylere kizdigim vakit, icimi dökme stratejimdir, bir nevi ; desarj sekli.
alisigim sonucta bu ecnebilere....
haftasonu programin nasil??
yok kız giriyoz işteee ama yavaşladık sankim onu dedimmm bak burdayımm
eeee, demirbaslar yok?
ilginc ....
inşallah bunu eylül ayında hatırlatıcam sanaaaaaaaaaa
yok kız giriyoz işteee ama yavaşladık sankim onu dedimmm bak burdayımm
ayy koleram adına sevindim tatlımmmmm insan böyle arkidişlerine çok seviniyoo annemmm yaaa rabbim sana da vercekkk sen at kilolarını eylülde şimeye başlıcan nasipseeeeeeeeee
Bizde çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat olsunlar inşallah
kızlar öğrendim sonucumu 153 e düşmüş 550 ydi gidii gidiii yolun açık olsun bebişim gene gell ben hep bekliyorummmmm..............
kızlar öğrendim sonucumu 153 e düşmüş 550 ydi gidii gidiii yolun açık olsun bebişim gene gell ben hep bekliyorummmmm..............
hımm o zaman gerçekten biz birbirimiz benziyoz nikimbende aynı oluyorum. kardeşim ve eşi öğretmen. onlara yaz okulunda görev vermişler bu yıl. annemle babamı bebeğe bakmaları için aramışlar ( 5 aylık bebişimiz ). ben duyunca stres oldum. onlardan ayrılmayı hiç istemiyorum evlerimiz çok yakın ve görmediğim gün nerdeyse yoktur. işim olsa bile kapıdan görüp öyle giderim evime. neyse işte o günlerde eşim babama demişki bu aralar biraz gergin gibi, durduk yere ağlıyo gülüyo ruh hali çok değişken oldu demiş. babamda demişki bişeyi yok korkma biz gitcez ya ondan öyle yapıyodur. eşimde hee demiş ben gitcenizi bilmiyodum
haftasonu derken sadece pazar izinliyim canım. çok önceden plan yapmıştık, hava şartları elverirde bi aksilik olmazsa bu hafta arkadaşlarımızla pikniğe gitcez. çok kalabalık değiliz yaklaşık 50 aile falan olcezçoluk çocuk ooohh bayram etcem yine. evide kim temizlerse temizlesin banane
Sen napıyosun tatlım?
madamımmm bekne beni birlikte hamiş kalak
sus gönlüm, seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuku buluncaya kadar, senin nasibin sana ulaşıncaya, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus... sus gönlüm, sebepler var edilinceye kadar, bahaneler oluşuncaya kadar sus... bütün bu susmalarına karşılık, herşeyin hayırlısının olacağına inanarak sus...
insanlik hali tatlim, herkesin teli ayri caliyor iste....bizimkinin melodisi birbirine cok benziyor
ooooh, ne güzellll.....ay simdi ne güzel olur ortalik güzel yurdumda.
yesillik, temiz hava, sevdiklerinle beraber ...dahasi samda kayusuu
walla hayatim bizim plan , biraz tembellik, biraz temizlik, gecenki niyetimizi gerceklestirmek istiyoruz, almanya seferimiz vardida, iptal etmistikya?
cok tatli bir elbise aldim ..ayyy görme, bir tatliii, bir tonton ....kizim olsaydida onada alsaydim
gerci annesine dank edermi bilmem ama....affedici kalbime dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?