- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.581
hu huuuuuuuuuuuuu hatunlar nasılsınızzz uzuunca bi izindeydikk de buralarda değildimm benim batta 5 ağustosa kaydıı....
selam kedimeri evet belli upuzun bi tatil yaptığın buralarda çok sessizleşti kimseler kalmadı anlıycan nasılsın nerelerdeydin bakalkım
aaaaaaaaa nikitammm görmedim annem seni ben çıkarken yoktuniyiyiz bidanem napalım uğraşıyoruz hasta olmuşsun çoıookk geçmişler olsun dikkat et kendine hasta filan olma arada a topikimize uğra kızıcazzz bilmen gereken bişey varmı valla bende bilmiyoırum kimse gelmediği için topike
aaa ama senin kırmızılarda çok oldu canımm ama kimisinin uzun sürüyoormuş belkide sen o kişilerdensin tatlım doktoruna sorsana bakalım ne dicekk
valla eşim ameliyat olmuştu 10 gün izin vermişlerdi daha sonrada yıllık iznimiz vardı onunla birleşince yaklaşık bir ay tatil oldu... işte memlekete gittik ordan izmir dikili falan tatil yaptıkk fazlaca yanmışım herhalde suratım soyulmaya başladı
evet canim ya, bir bucuk haftadir evdeydim...agir bir grib gecirdim,evde idim ...iyi geldi, isteyim simdi.. özlemisim isi, sizi....
topik canliligini kaybetti evet, ama olsun, tek tük'te olsa bakan var dimi?
eee, ne var ne yok?? osman nasil?? kamil nasil??
havalar ne alemde?? sicaklar basladi dimi yurdumda?
aaah ah, simdi TR de olmak vardi.
çok geçmiş olsun canım eşin için ohh süper bi izin olmuş bencede bende bu hafta sonu gidiyorummm heyooo süperrr yaa yaşşasın tatill sen geldin sıra bizde sen şimdi otur da evinde yüzünü soymaya başla dicem ama sakın soyma çok kötü olur yağ al bebe yağı ondan sür yüzün kurudukça
evet canım tek tük bakıyoruz işte bakiorum kimse yok çıkıyroumm böyle işte devam ediyoruz bende izne çıkıyorum bu haftaçok mutluyum kocişle başbaşa ikinci balayımıs olcak osmanımı verdik bir botanik bahçeye orda onun gibi bi sürü arkadaşı var doğal ortamda daha mutlu olacağı için çünkü bakımı artık iice zorlaştı osmancığımın bize yakın bi yer haftasonları görmeye gidiyoruz arada kamilim ii o evde bizimle yaşamakla meşgul hayatından sanırım memnun çok şımarık sürekli kendini sevdiiriyor eşşek yaa havalar süper sıcakkk valla yanıosssssssssss sizin yokmu tr izni
[
Iiyi iyi, hayirlisi olsun, Osmanin yoklugu Kamile ters tepki verdirtmesin...:26:
oooh, gidin canim ikinci balayiniza......nere kismetse ??
bizim izin var , var ama.....??? koccaaa bir soru isaretiii...bakalim,kismet. bahcemizi yaptirmamiz lazim, henuz yaptiramadik, sirayla dimi.....bakalim canim yha... belli degil anliyacagin nere gidecegimiz.
bilmiyoruz iste canimmm, cagiriliriz gibime geliyor....bahceyi muhakkak bitirmek istiyoruz bu ay, cokkk heyecanliyim bu konuda,,,cunku cokkk ozledimmm bahcemi...suan harabeyi andiriyoranladım tatlımm e olsun canım önce bahçeyi toparlayın siz tatil seneye de olur:))yok yok kamilin keyfi ii osmanı özlememiştir :)
bilmiyoruz iste canimmm, cagiriliriz gibime geliyor....bahceyi muhakkak bitirmek istiyoruz bu ay, cokkk heyecanliyim bu konuda,,,cunku cokkk ozledimmm bahcemi...suan harabeyi andiriyor
komsunun kocaman bir agaci var , bizim bahceyi batiriyor ama, ben seviyorum o agaci, esim illet oluyor o agaca, (bahceyi o temizledigi icin, onuda anliyorum ) o agac beni dinlendiriyor , ruzgarla ahenkle saga sola sallaniyor ,subhanallah...cikardigi ses beni benden aliyor :97:
ohh öyle güzel anlattınki ordayım sankii nikimmm yaa bende çok severim o şırıl şırıl seslerinii dinlendiriyor insanı
kimbilir, belki birgun gercekten bir agacin altinda gayfe iceriz senle madamimmm, dunya okadar kucukki aslinda....
kismet ne vakit konar basimiza belli olmuyor inan...napiosun suan sen?? istemisin?? tatili nerde ezeceksiniz canim?
belkide bellimi olarrrr:))) işteyim canım evet hiç iş yapasım yok tatil yaklaştı ya sallıommm ha sonra ha biras daha sonra:)) tatilimizi akdeniz koylarında ezicez şekerim biz eşimle bi çıkarıs yol nere götürürse kafamıza göre takılırız anlıycann il il geziyourz ikimizde çok seviyoruz yeni yerleri ben foto çekiom o beni seyrediyo
SUPERRR
ezin bebegim ezinn, yakisir.
artik topige uzun zaman stop .
belki oralarda rastlasiriz, yakanda sari lale olsun, ordan tanirim seni, bende mor laleyle gezeciyim
havamdayim tontis, atiyorum belki tutar dimi?
hımmm oolmass ben mor takim en sevdiğim renk mor çünkü:)))
evet , geciktin gicikkk
nerdesin????
Beni unutsun demissin ??
Bacim naber?? Iyimisin tontisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?