Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

OOOOOO hadi bakalım bebişş bol bol güneş bol bol çocuk seni hiç unuturmuyuz aşkol zate kimseler girmio pek fazla ben dahil bende bu hafta izne çıkarr güzel bi tatil geçiririmm inşallah öperim bende seniiii ii tatiller annemm

hayretler icerisindeyim madamimmm,,,
topik issiz kalmis, uzuldum gercekten...
sen gelmeyince dun,bende ciktim zaten.
sizi ozlicem harbiden.....

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/455721-bursa-bulusuyorrrr.html

Arkadaşlar merhaba bursada buluşma düzenliyoruzzz sizlerde bursadaysanız beklerizzz

ah o bulusmada bende olsaydim

bak ,gördünmü madammimm,,nasil sidk-i sadakatli ugruyorum ...ama heyhaatt....

naber tontis, hayir kimse gelmicekse bileyim ,bende gelmiyeyim bosuna :44:

ahh benim nikimm aferin sana ama hiçte denk gelemiyoruz yawww bu çok gıcık bi durummm bencede ben de öle arada bakınıyporum işte ama nedense hiç kimseleri yakalayamıyommgel gel arada belki bir gün denk gelirizzz hamiş olunca haber et bare
bak ,gördünmü madammimm,,nasil sidk-i sadakatli ugruyorum ...ama heyhaatt....

naber tontis, hayir kimse gelmicekse bileyim ,bende gelmiyeyim bosuna :44:

guzelim, topikte sadece bizmi kaldik??
inanamiyorum gercekten!! resmen denk gelemiyoruz der olduk, simdi herkes tatilemi gitti....??
vay anacim vayy....
bak burdasin,goruyorum seni...biyere kimildama !
ver raporlarini, nordun?

görünüyomuş ama yoktum aslında demekki çıkınca topikten hala var gözüküyoruz tontiş :44:bak şimdi geldim sen yoksun sanırım arada sırada da uğrasak ikimiz kalmışıkk bişi ördüğüm yok be kuzu işler vvardı sabahtan onları halletmeye çalışıtım ve hallettim aklım fikrim tatilde işte değil bakma sen banaa sen nörüyonn çıkış ne zaman 14.00 mü gene
guzelim, topikte sadece bizmi kaldik??
inanamiyorum gercekten!! resmen denk gelemiyoruz der olduk, simdi herkes tatilemi gitti....??
vay anacim vayy....
bak burdasin,goruyorum seni...biyere kimildama !
ver raporlarini, nordun?

Yine mi kacirdim seni...
evet hayatim, bugun bura saati 13de cikiyorum.
ben agustosa kadar hesap etmistim ama, ekime kadarmis
benimde tatilim yakin ....soyle guzeeel bir gezelim, dinlenelim,,,, Ramazan-i serifi kucaklayalim, dualar edelim bol bol....Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.....

Aminnn nikitam aminnn dualara ihtiyacımız var gerçekten yarın da kandil şimdiden kutlayayım mübarek kandilini öperim nanaktann

Nerisona maşallah cnm 14 haftalık olmuşsun... Bende 11+2 yim. ikili test yaptırdınmı cnm sen.

Günaydın kızlaaaarrr herkes tatildemi yoksammmm

Hamişlerimizden güzel haberler var bu en güzeli. Seviyorum hepinizi kocaman muckkkkk

hepinizi çoookk özledim canlaaarrrr
güzel hamişler çok dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bizlere de duacı olun inşallahh öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…