- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.601
heyyy bebişler beni unuttunuz mu bakayım.... bende tatilde iki arada bir derede size bakayım dedim. t.dağdayım şuanda. bu yaz bütün türkiye benm valla. gezerken çalışmalarada devam. şimdi girdim haziranda ne zaman adet olmuşum die bi bakayım dedim. bu ay adetim daha da bir düzene girdi maşallah. bakalım kısmet nezamana
öptüm hepinizi
günaydın kızlaaaaaaaarrr herkes nasıl
Bebüşş iş vardı çok fena bugünn bakındım kimsecikler yok bende bastım gittim çeker giderimgayet iiyim bugünü de atlattım sayılır kaldı şurda son 3 günüm Sen nassın iicemisin bakalım offf offf daha eve gidipte temizlikler yağpıcemmm
Bebüşş iş vardı çok fena bugünn bakındım kimsecikler yok bende bastım gittim çeker giderimgayet iiyim bugünü de atlattım sayılır kaldı şurda son 3 günüm Sen nassın iicemisin bakalım offf offf daha eve gidipte temizlikler yağpıcemmm
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/455721-bursa-bulusuyorrrr.html
Arkadaşlar merhaba bursada buluşma düzenliyoruzzz sizlerde bursadaysanız beklerizzz
bak ,gördünmü madammimm,,nasil sidk-i sadakatli ugruyorum ...ama heyhaatt....
naber tontis, hayir kimse gelmicekse bileyim ,bende gelmiyeyim bosuna :44:
guzelim, topikte sadece bizmi kaldik??
inanamiyorum gercekten!! resmen denk gelemiyoruz der olduk, simdi herkes tatilemi gitti....??
vay anacim vayy....
bak burdasin,goruyorum seni...biyere kimildama !
ver raporlarini, nordun?
görünüyomuş ama yoktum aslında demekki çıkınca topikten hala var gözüküyoruz tontiş :44:bak şimdi geldim sen yoksun sanırım arada sırada da uğrasak ikimiz kalmışıkkbişi ördüğüm yok be kuzu işler vvardı sabahtan onları halletmeye çalışıtım ve hallettim aklım fikrim tatilde işte değil bakma sen banaa sen nörüyonn çıkış ne zaman 14.00 mü gene
yine mi kacirdim seni...
Evet hayatim, bugun bura saati 13de cikiyorum.
Ben agustosa kadar hesap etmistim ama, ekime kadarmis
Benimde tatilim yakin ....soyle guzeeel bir gezelim, dinlenelim,,,, ramazan-i serifi kucaklayalim, dualar edelim bol bol....rabbim yar ve yardimcimiz olsun.....
Nerisona maşallah cnm 14 haftalık olmuşsun... Bende 11+2 yim. ikili test yaptırdınmı cnm sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?