Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tatlım üzülme belki geliriş. Umudunu yitirme. Hangi doktora gidiyosun bu arada?

Jimerde Recep Doğanlara gidiyorum...Bana göre gayet güzel bi gebelik geçiriyorum ağrım yok ,kanamam hiç olmadı ama ultrasona girince gerçek anlaşılıyor.Doktor baştan beri gelişimi geri düşük olacak dedi...En son geçen hafta çarşamba gittim karından bakıldı yolk sac kesesi gereğinden büyük sağlıksız gebeliğin işareti dedi sonra vajinal bakalım eğer aynıysa kürtaj yapalım dedi.Vajinal bakarken birden bebekte bi hareket oldu kalp atışları gözüktü doktor biraz daha bekleyelim ilk gebelik çok istiyorsun belli dedi ama bana göre sağlıksız bi gebelik devamı olmaz dedi...perşembe günü devlette bi hastaneye gittim orada karından bakıldı bebek bile gözükmedi tabi ultrasonda çok kötüydü 9 haftalığım artık ve psikolojik olarak çok yoruldum gebe miyim değil miyim?Yarında maalesef sonuç değişmeyecek sanırım

sen bi güzellik katarsın belki belli mi olurr ama varsa bugün çıkabilir ama varsa 3-5 gün sonrada çıkabilir bu kişiden kişiye değişiyorr tatlım sen hazırsan herşeye yap tabi testini sevinelim hep beraber yada ilerki günleri bekleris hep beraber...
ya formu okuyunca çok moralim bozuldu bende diyecektimnki adtim yarın yada diğergün test yapayım mı

Canııımm, çat kapı geliirm süpriz yaparım sanaaaa :80: Ben Nişantaşı' nda kalacağım tatlım, sen ne taraftasın? .

Kızlaaaaarr hepinizi kocaman öpüyorum,, bi süre olamayacağım, arada kontrol ederim sizleri merak etmeyin, yazarım. Ama sizde ara sıra yazın, hepten herkes susmasın, en azından arada iyiyim falan diye bişiler yazın. :79: Allah'a emanet olun.

aaaaaaa gerçekten miii yahuu bana 5 dk uzaklığın var annem yaaa yuıhh yanee sen nasıl olsa tatildesin sana hergün uyar önümüzdeki hafta içi banada uyar ayyy ne güzel olurr valla şişlideyim cevahir uyarsa görüşebilirz tontişşimmm

İnanmıyoruum canım, dip dibeyiz valla, ayarlayabilirsem haber vericem sana o zaman, teyzemlerde misafir kaldığım için onlara bağlıyım biraz planlarına, hergüne bi plan yapmaya çalışıyorlar canlarım, bi gidim öğrenim ona göre sana haber verim tatlımm, ay heyecanlandımm kıızzz.

ayyy bende snekim valla heyecan yaptımm yaa sıkıştır işte bi araya beni gel sana bi yemek yedirim cevahirde öğlen arası müsaitim ben ama akşam üstüde 4 te çıkıyorum işten o zamanda olabilir bunlar aklında olsun sen ayarlamaya bakta görüşelim tatlımm seviinirimmm

canım çok üzüldüm yaa herkeste bi sorun. Nie böle oluyo anlamıyorum. Yediklerimizden içtiklerimizdenmi hayatın stresindenmi( inşallah kötü birşey olmaz yaa. Dua edelim.

zuyalim ne var ne yokkkkk iyicemisin bakimm sende yoksun bayadırrr ...yaa tolsene çok üzüldüm ya dış gebelik geçirmiş tolsenim

nedir bu topikimizdeki uğursuzluk yaaaa okudum çok üzüldüm arkadaşlara rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallaahh ..... benim keyifler yerinde ablamlar burda yiğenlerle uğraşıyorum gezip tozuyoruz vallaa bazen aklıma geldikçe yokluyorum bi kendimi sanırım pek bi belirti yok bende ama ben bu ay çok umutluyum yine de kısmet tabiki
sende ne var ne yok meleğimm özledim ayoollll

ayy zuyalim hiç sorma herkesin başına bişiler gelebiliyor işte yapıcak bişey de yok dua etmekten başka bende özledim hepinizi valla bu hafta sonu bende çıkıyorum izne bir hafta kadar yokum gittiğim yerlerden size kart atarımmçok öperim görüşürzz

huu huuuu, madammmimmm
nasilsinnn canimmmm, ben geldiiimmm...nabersiniz?
bilmem gereken bisey vaarrmii???

nikitammmmmmmmmmmmmmmm iyiyiz canımm sen nasılsınnnnnn. nerelerdeydin canımmmm merak ettim seni. iyileştin dimi iyice.

yaw kızlar bişi sorcam. benim kanamam devam ediyo hala adet sanıcısı çekiyorum şuan. acaba kanama adet kanamasına mı dönüştüki

Merhaba canim benimmmm,iyilestim ve ise geldim,gerci hala bogazim gidiklaniyor ,hönkhönk öksürüyorum...evdeydim tatlim , evdende pek bakmiiyorumya biliyosun.

benimde coook hafif adetim oldu...olmadi diyecek kadar hafif geldi...dun kesildi saniyordum, az evvel wc ziyaretimde gordumki tam kesilmemis.

senin batin miydi??

canım çok üzüldüm yaa herkeste bi sorun. Nie böle oluyo anlamıyorum. Yediklerimizden içtiklerimizdenmi hayatın stresindenmi( inşallah kötü birşey olmaz yaa. Dua edelim.

Cumartesi günü kürtaj oldum Korktuğum kadar zor bir olay değildi psikolojik olarakta şuan daha iyiyim sağlıksız bir gebeliği devam ettirmek daha zormuş...Doktor antibiyotik ve rahmin toparlanması için metiler diye bi ilaç verdi kullanıyorum kanamam devam ediyor ama iyiyim çok şükür herşeyde vardır bi hayır....

aaaaaaaaa nikitammm görmedim annem seni ben çıkarken yoktun iyiyiz bidanem napalım uğraşıyoruz hasta olmuşsun çoıookk geçmişler olsun dikkat et kendine hasta filan olma arada a topikimize uğra kızıcazzzbilmen gereken bişey varmı valla bende bilmiyoırum kimse gelmediği için topike
huu huuuu, madammmimmm
nasilsinnn canimmmm, ben geldiiimmm...nabersiniz?
bilmem gereken bisey vaarrmii???

aaa ama senin kırmızılarda çok oldu canımm ama kimisinin uzun sürüyoormuş belkide sen o kişilerdensin tatlım doktoruna sorsana bakalım ne dicekk

hu huuuuuuuuuuuuu hatunlar nasılsınızzz uzuunca bi izindeydikk de buralarda değildimm benim batta 5 ağustosa kaydıı....

hiiiç üzülme canım ömürlük birşey bu o yüzden rabbim seviyor bizleri herşey ondan nasıl olsa bende düşük yaptım ama kürtaja filan çok şükür gerek kalmadı benim 5 haftalıkken kendiliğinden kanama ile düştü gitti sağlıklıyız çok şükür e hamile de kalabiliyoruz rabbim sağlıklısını verene kadar uğraşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…