Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın kızlarrrrrr....nasılsınız bakalım...
ya biliyormusunuz adet düzensizliğim olduğu için bebişim küçükmüş ama doktor sağlıklı dedi.2,92 cm benim fasülyem:) kızlar bir sorun olmaz demi korkuyorum.doktorum adet gününden sonra degilde ultrasona göre takip edicem seni doğumum şubata atıyor yanı sağlıklı olsunda bebişim subattada dogururum ama bebişiniz küçük deyince moralim mozuldu

büyür o bitanem yaa üsülme sen hem adetten niye sayıyorki bu doktorlar sanki adetliyken mi kalıyos hamiş bişi olmaz Allahın izniyle sakın böyle şeyleri düşünme

güle güle git snekim, gez, eğlen, dinlen, eylülde çok çalışacaksın ona göre doğum gününde de ayrı olsan da gönüller bir olsun bebeğim, o kadar önemli değil bence kısss benim çilek 3 aylık olacak yakında benim hesabıma göre 12 haftalık ama ultrasona göre 1 hafta geriden gidiyodu, bakalım yetişebilmiş mi? cinsiyet için ağustosu beklemem gerekiyor ama bakalım belki bişiler fısıldar kız olmasını da erkek olmasını da çok istiyorum, bu nasıl bir cümle diyeceksin, ben de bilmiyorum ama ikisi ile de ilgili planlarım var, hayırlısı.... size tabi haber vericem bebişim, gidince yazarım demişsin, bekliyoz bak ona göre tekrardan iyi tatiller canımmmmm

cnm 32 lira bişey değilmiş ya bizim burda yani istanbulda öyle olsa hemen yaptırırım. Benim gittiğim hastanede 150 lira.
Devlet hastanesi yapıyor bu arada bu testi.

koleram ekle benı batım 3 agustos.
dertliym kederliyim ...
bu arada tolsen de sanırım dış gebelik gecırmış onu dsa sıl ıstersen listeden üzülmesin

selam kızlar nasılsınız..?

morçilek canım nasılsın?
tolsenle görüşüyomusun ben merak ediyorum onu hiç gelmiyor artık...

koleram ekle benı batım 3 agustos.
dertliym kederliyim ...
bu arada tolsen de sanırım dış gebelik gecırmış onu dsa sıl ıstersen listeden üzülmesin

canım ben de tolseni çok merak ediyodum, sen görüşüyo musun? emin misin? çok üzüldüm ben şimdi, bizim her şeyimiz aynı gidiyodu, meslektaşız, ne bileyim burda ilk konuşuğum arkadaşımdı tolsen, gerçekten öyleyse çok çok üzüldüm

iyyiim canım.yine enteresan bi adet dönemı gecirdim. kac tane pozitif cıkan test oldu ama sonuç kırmızı
bi de 33.gun adet oldum.kendı kendıme psikolojimi bozuyorum sanki.artık adet gecıkmeden ne test ne de bişi yapacaım.
tolsenı de baska konuya yorum yazdıın da okudm. öle haberım oldu.herkes için en hayırlısı oldun tabii

hadi yaa çok üzüldüm canım yaaa nie böle oluyoki sanki ooof of

morçileğim üzülme nolur bozma moralini kafaya çok takıyoruz ondan mı böle oluyoli acep yaa

haticemmm canımmm bozma moralini doktor sağlıklıymış dedi ya. Sen güzelce beslen emi büyüt bebeğini meleğim

Kolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...Bu arada bende Bursada yaşıyorum...

morçileğim çok üzüldüm ben ama dış gebelikse o dönemi atlatmış,kendine gelmiştir en azından bu bir teselli benim için, senin durumuna da çok şaşırdım canım, sanırım kimyasal gebelik geçirmişsin, kan tahlili yaptırmış mıydın peki hiç? çok çok geçmiş olsun canım, bir daha erkenden test yapılmamalı,haklısın
Kolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...Bu arada bende Bursada yaşıyorum...
çok çok geçmiş olsun magic16, allah tekrarını yaşatmasın

kolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...bu arada bende bursada yaşıyorum...

tatlım üzülme belki geliriş. Umudunu yitirme. Hangi doktora gidiyosun bu arada?

kızlar bu arada ben tatile gidiyorum hafta sonu ,bi süre giremicem buralara ,ama sizi bırakmıyorum,en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,sizlerle bir şeyler paylaşmak çoook keyifli gerçekten,hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…