- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.541
tecrübeli arkadaaşlar yardım
adetimıe 4 gün var test yapsammı diye çok düşünüyom
ilk kez yapcam ne dersiniz
günaydın kızlarrrrrr....nasılsınız bakalım...
ya biliyormusunuz adet düzensizliğim olduğu için bebişim küçükmüşama doktor sağlıklı dedi.2,92 cm benim fasülyem:) kızlar bir sorun olmaz demi korkuyorum.doktorum adet gününden sonra degilde ultrasona göre takip edicem seni doğumum şubata atıyor yanı sağlıklı olsunda bebişim subattada dogururum ama bebişiniz küçük deyince moralim mozuldu
Herkesler iyidir inşallaahh kuzularımmmBen iyiyim, şu ara yeni yeni arkadaşlar edindim tesadüf olarak, yoğunum valla, hergün bi plan program takılıyorumm, başka bi değişiklik yok, haftasonu istanbul'a gidiyorum iki haftaya yakın kalırım, doğumgünümde eşimmle ayrı olacam bi tek ona üzgünüm ama napalım bu sene böyle denk geldi.
Nazarlara geldik kuzum, kurduk vallaŞimdi kaç aylık oluyor tatlım seninki, ya içime doğuyor hep nedense senin kızın olacak gibi, öğrenir öğrenmez bize de söylüyorsuuunnnn ona göreeee. Hadi hayırlısı canım cumartesi güzel güzel haberler alırsın bebişini görürsün için rahat eder. Valla ben tatil moduna girdim haftasonu Allah izin verirse İstanbul yolcusu kalmasın, kocişle birazcık ayrı kalacağız ama napalım o işleri yoğun olduğu için gelemiyor, beni de burda tutmaya içi elvermedi, annemler gidiyordu sen de istersen git dedi valla bende olur dedim, biraz tatil değişiklik bana iyi gelecek tatlım, hal böyle olunca da bebiş takıntısı bende yok olduu, bu ay 15 gün ayrıyız zten, ama napalım olsunn. Yani benim resimdeki o bağyaaaann beni layıkıylaa temsil ediyoorrr şekeriimm Ben ara ara girer yine yazarım sana sen de beni habersiz bırakma.
Madamım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım, bi kaç ay dinlen, sonra hemencecik olur, eskiler düşüğün, kürtajın bi ayağı içerde kalır hemen gelir peşine derler. Oh zaten tatil planları da var mis gibi tatilinizi yaparsınııızz.
nurum bende ikili test yaptırmam lazım bakalaım nasıl yaptırcam 32 tl istiyor benimde o gün yaptırasım gelmedi çoğu kadın yaptırmanın gereksiz oldupğunu söylüyor çünkü . şimdi düşünüyorum yaptırsam mı diye birde senin doktor erken istemiş ikili test için sanki.... devlet hastaneleri yapıyormu ki
koleram ekle benı batım 3 agustos.
dertliym kederliyim ...
bu arada tolsen de sanırım dış gebelik gecırmış onu dsa sıl ıstersen listeden üzülmesin
canım ben de tolseni çok merak ediyodum, sen görüşüyo musun? Emin misin? çok üzüldüm ben şimdi, bizim her şeyimiz aynı gidiyodu, meslektaşız, ne bileyim burda ilk konuşuğum arkadaşımdı tolsen, gerçekten öyleyse çok çok üzüldüm
iyyiim canım.yine enteresan bi adet dönemı gecirdim. Kac tane pozitif cıkan test oldu ama sonuç kırmızı
bi de 33.gun adet oldum.kendı kendıme psikolojimi bozuyorum sanki.artık adet gecıkmeden ne test ne de bişi yapacaım.
Tolsenı de baska konuya yorum yazdıın da okudm. öle haberım oldu.herkes için en hayırlısı oldun tabii
günaydın kızlarrrrrr....nasılsınız bakalım...
Ya biliyormusunuz adet düzensizliğim olduğu için bebişim küçükmüşama doktor sağlıklı dedi.2,92 cm benim fasülyem:) kızlar bir sorun olmaz demi korkuyorum.doktorum adet gününden sonra degilde ultrasona göre takip edicem seni doğumum şubata atıyor yanı sağlıklı olsunda bebişim subattada dogururum ama bebişiniz küçük deyince moralim mozuldu
morçileğim çok üzüldüm ben ama dış gebelikse o dönemi atlatmış,kendine gelmiştir en azından bu bir teselli benim için, senin durumuna da çok şaşırdım canım, sanırım kimyasal gebelik geçirmişsin, kan tahlili yaptırmış mıydın peki hiç? çok çok geçmiş olsun canım, bir daha erkenden test yapılmamalı,haklısıniyyiim canım.yine enteresan bi adet dönemı gecirdim. kac tane pozitif cıkan test oldu ama sonuç kırmızı
bi de 33.gun adet oldum.kendı kendıme psikolojimi bozuyorum sanki.artık adet gecıkmeden ne test ne de bişi yapacaım.
tolsenı de baska konuya yorum yazdıın da okudm. öle haberım oldu.herkes için en hayırlısı oldun tabii
çok çok geçmiş olsun magic16, allah tekrarını yaşatmasınKolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...Bu arada bende Bursada yaşıyorum...
kolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...bu arada bende bursada yaşıyorum...
Kolera vebası benide sil istersen cumartesi kürtaj olacağım bebeğin gelişmesi yavaş hatta durmuş bile olabilir çok bekledim ama sanırım cumartesi son bulacak...Bu arada bende Bursada yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?