- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.641
çok sevindm canım allah bize de nasip etsin inşallahselam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tat,le gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine gelen vAR ne giden dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştimüher şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istem, kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri iç de güvenilir değilmiş onu anladımisilik çizgi bile çıkmadı ,o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tat,le gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.kjısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine gelen var ne giden dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştimüher şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istem, kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.ve hamileymişimmm kızlarrr!!!bhcg değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,bat ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.ve bu ay biz sadce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri iç de güvenilir değilmiş onu anladımisilik çizgi bile çıkmadı ,o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
çok sevindm canım allah bize de nasip etsin inşallah
bernardom sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tat,le gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.kjısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine gelen var ne giden dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştimüher şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istem, kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.ve hamileymişimmm kızlarrr!!!bhcg değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,bat ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.ve bu ay biz sadce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri iç de güvenilir değilmiş onu anladımisilik çizgi bile çıkmadı ,o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
iidir canm ne olsun. Tatili yiyoruz işte. Döndük eve arada bi bakıyorum buralara haberin olsun yani :)
slm kızlar,ben de kaç gündür topikte kimseler olmayınca dedim artık kimse yazmıyo galiba.İyi dileklerinize çok teşekkürler kızlar,Allah en kısa zamanda size de nasip etsin.Şunu anladım ki ,kesinlikle hesapla kitapla olmuyomuş bu iş.Benim önceki ay döngü bozulduğu için geç döllenme olmuş,doktor yeni SAT belirledi,2 temmuz değil 15 temmuz tarihini baz alıyor Sat olarak,ovulasyon takibi yapsaymışım bile bir işe yaramıcakmış,taşınma olayının arasında çalışma yapabildiğim tek 1 hafta vardı,çalışma bile değil de,boş zamanımızın olduğu diyelimgözünaydin canimmm, cok sevindim senin adina !!!!
canım çok sevindim inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder....
Madamımmm koleraammm çalışmalar başlıyomuşş aaayyy inşallah bizlerde en kısa zamanda veririz güzel haberleriHepinizi öpüyoom kocamannn
gözünaydin canimmm, cok sevindim senin adina !!!!
slm kızlar,ben de kaç gündür topikte kimseler olmayınca dedim artık kimse yazmıyo galiba.iyi dileklerinize çok teşekkürler kızlar,allah en kısa zamanda size de nasip etsin.şunu anladım ki ,kesinlikle hesapla kitapla olmuyomuş bu iş.benim önceki ay döngü bozulduğu için geç döllenme olmuş,doktor yeni sat belirledi,2 temmuz değil 15 temmuz tarihini baz alıyor sat olarak,ovulasyon takibi yapsaymışım bile bir işe yaramıcakmış,taşınma olayının arasında çalışma yapabildiğim tek 1 hafta vardı,çalışma bile değil de,boş zamanımızın olduğu diyelim3-4 kere anca deneyebilmişizdir,onda da tutmuş işte,allah zamanını biliyormuş,kesinlikle üzmeyin kendinizi,olunca oluyormuş.bu hafta keseyi gördük,bayramdan sonra da kalp atışı için gidicem inşallah
sevgili bacilarim, (bakan olur ümidiyle
hepinizin Mübarek Ramazan bayramini,en icten dileklerimle kutluyorum, nice nice niiceee bayramlara en sevdiceklerinizle beraber erismeniniz,gorup mutluluklar sacmanizi yüceler yücesi Rabbimden diliyorum,
anne olmak isteyenlere hayirli evlat diliyorum,
anne olup bebisini emzirenlere ,bebislerine hayirli uzun ömürler diliyorum,
hersey o güzel gönüllerinizden gectigi gibi olsun insallah....koptuk birbirimizden ama, gönüllerde olalim insallah.
optum hepinizi kocaman kocamann..
KOLERAAAA; senden naber bacuu...iyimisin?
eveeet zaman çabucak geçti eylülgelirmi derken geldi bileeee =))))) zuyalim sen nasılsın herşey yolundamı kuzum
Kızlarrr güzellerim hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum çok özledim hepinizi en kısa zamanda toplanalımm olur mu...çook öptüm sizlerii
canımmmm çok sevindimMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu topiğe uğrayamadım.Bu arada benim kızım oluyor kızlar.Artık kimsecikler uğramaz olmuş topiğe.Sizlerin cinsiyeti nedir kolera canım inşallah ALLAH'ım bu ay sana nasip eder bebişini.Sizlerle konuşmayı çok özledim ama artık kimsecikler yok.
iyiyim kolerammmmmm bayramda kardeşimin düğünü vardıı onunla uğraştık bugün itibariyle de çalışmalar başladı hadi hayırlısı bakalımm
sen nasılsın canımmm keyifler nasıl ayyyyyy kahvemi yapıp şöyle keyifle sohbet etmeyi özledim yahuuağlatmayın beni toplaşın haydeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?