- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #12.681
aman ne güzel topik şenlenmiş nasılsınız kızlarrr
şekerliğim sen aynı dr a mı gitçen yine yengene ne yapmayı düşünüon ?
kedimerimmmmmm canımmmm eee dizi sezonları başlarda topik sezonu başlamazmı puhahah
sezonu açtııııııkkk nasılsın kuzum
kesinlikle "hayır" başka doktora gidicem ama şuan kesin karar veremedim hangisi diye. Bir kere bir de yakınından vurgun yediğin zaman doktorlara güven de kalmıyor
dimii diziler başlayınca herkesler evceğizine işceğizine döndü bundan dolayı topiklerde canlandıBen iyiyim kuzucum aynen devam sen nasılsınnn eylül geldi hadi hayırlısı seni sahalarda görmek isterizzz
canım ben medikabil demet haytoğluna gitmeye karar verdim. Gel beraber gidek
kedimerimmm antremanı sıkı yaptık haydi hayırlısı sen naptın varmı bişiler
slm kızlar çok sevindim yeniden yazmanıza. Sizden sonra yine buralardaydım ama hiç bi topiğe yazamadım:) burası daha farklı:) benim denemede 4 ayım bakalım ne olacak. Yani hala bi değişiklik yok. Bende bursadan bu arada:) hepimiz için yine tekrar hayırlısı olsun diyorum. Su bebekten haber var mı?
malesef yok canımmm varikosel ameliyatından sonra değerlerinin biraz daha yükselmesini bekliyoruz
canımmmm selamm naber. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
o ne ameliyatı canım
iyi canım ne olsun.. Beklemedeyiz bu arada. Ben pembe mavide bi doktora gitmiştim iyi bi doktordu ama oranın ssk la anlaşması olmadığı için biraz pahalı olacak gibi. Medikabili duymuştum hem anlaşmalı galiba. Sen memnun kalırsan eğer hamiş kalırsam fikrini alırım koleracım.
erkeklerin yumurtalıklarındaki toplardamarlar genişliyo onunla birlikte sperim hareket ve sayısı düşüyo buda hamile kalmayı engelliyo haziran başında ameliyat oldu ama sonuçlarında pek ilerleme yok bakalımm
ilkaycım bende ilk defa gitçem inan. Araştırdım gidenler çok memnun. Ben kalabalık hastane başı kalabalık bi dr istemiyorum. Baştan sağma cevaplar istemiyorum. Hastanede uzunnn kuyruk istemiyorum anlayacağın
geçmiş olsun bitanem. En olmadı aşılama olayı yapılır dimi
bakalımmm ben doktora gitmedim daha eşimin sonuçlarınıda götüreyim diye bekledim şu anda regl oldum o geçsin doktora gidicem bakalım o ne diyecek ona göre karar verir herhalde doktor
şekerliğim sen aynı dr a mı gitçen yine yengene ne yapmayı düşünüon ?
Madamım bat eylül sonu ama hangi gün bilmiyorum telefonuma not aldım. Ama bilerek bakmıyorum. Bat beklemicem ekim 1 hafta geçerse test yapçam. Ve hamile kalırsam kocama 2 hafta sonra sölicem. Kocamdan sonra herkese 3 aydan sonra sölicem. öle karar aldım
aman ne güzel topik şenlenmiş nasılsınız kızlarrr
slm kızlar çok sevindim yeniden yazmanıza. Sizden sonra yine buralardaydım ama hiç bi topiğe yazamadım:) burası daha farklı:) benim denemede 4 ayım bakalım ne olacak. Yani hala bi değişiklik yok. Bende bursadan bu arada:) hepimiz için yine tekrar hayırlısı olsun diyorum. Su bebekten haber var mı?
Haticemmm meraba canım nasılsın
iyiyim canım çok sağol sen nasılsın.yaaa çok güzel topiğimiz vardı nasıl koptuk ya
hepimiz iyiyiz kedimericik hoşgeldin tekrardan hadi artık topik canlanmalı dime ama
evet canım doğru söylüyorsun.eeeeeeeeeeeee görüşmeyeli neler oldu anlat bakalım yaz nasıp geçti....geçmişi çok okuyamadım canımEvet tatlım herkes aynı konudan muzdarip ama yaz gelince herkes dağıldı bak eylül geldi tatilciler döndüler ve topiklerine bakıyorlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?