Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben geld,immmmmmmmmmmmmmmmmmm huhuuuuuuuuu koleramm bebişimm napıysınnnn hade topla milelti bakam iki çift laf edelim gördüğüm kadarı ile eylül hamişleri olucaz

eveeeeeeeeet canım

madamım aslında ben bilerek biraz uzaklaştım. psikolojim bozuktu hamilelik olayını unutmaya çalıştım. ama çalışmalar başladı hayırlısıynan

sende başladımı çalışmalar:82:

aman koleram yaaaa Allah bekletmesin o kadar yaw hemencik versin artık bize biz mağduruz çünkü iiyisin dime herşey yolunda çalışmalar başlamıştır bende başladı bakalım nasip kısmet beklemedeyiz

aman koleram yaaaa Allah bekletmesin o kadar yaw hemencik versin artık bize biz mağduruz çünkü iiyisin dime herşey yolunda çalışmalar başlamıştır bende başladı bakalım nasip kısmet beklemedeyiz

bende hemen tutsun istiyorum sabrım kalmadı gaaaaaaaaaaari milletin çocuklarını sevmekten bıktım :2:

maşallah bendeki psikoloji sağlammış hakatene herşeye hazırmışuım ben neyse geçti gitti sorunsuz ama şimdi istiyorum çok fina servisimde arkadaşlarım vardı iki tane hepimiz birden yapıcektik söz vermiştik birbirimize onlar denemeye başlayalı 1 ay oldu ve tuttu kiside hamiş ve aynı gün öğrendik geçende sıra bende beni bekliyorlar şimdi hadi hayırlısı çok komik olucaz eğer olursa serviste 3 hamiş aynı boyda

hehehe süper olur hakkaten yaw. inşallah tuttururuz bacım
madamım yaw eylül gelmez gelmez diyodum geldi bile. aynı heyecan sardı beni. ama ilkindeki gibi değilim. daha etik davranıyom şahsen. mesela folic aside başladım geçen ay. yediklerime dikkat ediyorum. bollll su içiyorum. yat şeklimi değiştirmeye çalışıyorum falan falan. doktorumu belirledim bide. öleee

kolera_vebasi bursadan arkadaşıyım :) hem de çok eskilerden.

aranıza yeni katıldım. kolera_vebasi saolsun yine. düşük sonrası iyi geldi bu site ve sizler elbette...

beni aranıza kabul eder misiniz

Tabikide ederiz şekerlik :)))sendemi düşük madurusun bende :)))ama yılmak yok devammm hoşgeldinnn

saolasın canım hoşbuldum :) ben düşük maduruyum ama sanırım biraz da doktorumun maduruyum ama nasip böyleymiş ne diyeyim sonuçta giden geri gelmiyor... ama olsun yılmadım dediğin gibi yola devam... yıkılmadım ayaktayımmmmmmm

Tamam koleram sana afiyet olsun birazdan bende göreve çıkıcam çok gecikmem gelince uğrıycam aranıza devam ederiss....
kızlar ben yemeğe iniyom gelcam muycucmckkk

evet tatlım yaa ama zaman çok seri ileerliyor gerçekten bişey anlamış değilim bende çok heyecanlıyım bu sefer herşeyim dikkatli benimde benimde düşükten sonra doktorum aynı hiç değiştirmedim düşünmüyom da demirim çok düşüktü benim onu yükseltme çabalarındayım yükseliyor çok şükür folik kullanıyom demir ilacım var akstmıyorum yemek yiyorum ama hala zayıflıyorum pes yani kan demir ilaçları bile etki etmedi bana hele folik hiç şişmanlatmadı bende kiloalırım diye düşünüyordum su bebek 6 kilo almıştı çünkü bende tık yok....hee bu arada zeytinden haberin varmı o da hamiş :)))bat ne zaman senin tatlım

Aferim sende bendensin güçlüsün bende bazen düşünüyorum acaba kurtarabilirmiydik diye sonra olacağı varmış düşmüş diyorum takılmadım hiç sonra tatilimin tadını çıkardım doyasıya :)) ama şimdiiiiiii çokk istiyorumm bakalım nasip kısmet artık sen ben kolera bekleyelimm :))

şekerliğim sen aynı dr a mı gitçen yine yengene ne yapmayı düşünüon ?

madamım bat eylül sonu ama hangi gün bilmiyorum telefonuma not aldım. ama bilerek bakmıyorum. bat beklemicem ekim 1 hafta geçerse test yapçam. ve hamile kalırsam kocama 2 hafta sonra sölicem. kocamdan sonra herkese 3 aydan sonra sölicem. öle karar aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…