Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yaz yaz bi hal oldum.arkadaslar bi anlatsanız şu tablonun ne oldugunu yahuuuuuu

canım ben de yeni katıldım ama anladığım kadarıyla açıklayım..bu tablo mayı ayında hamile kalmayı isteyenler için oluşturuluyo..yaş kaçıncı gebelik ve beklenen adet tarihi bilgilerini veriosun ve tabloya sen de katılıyosun ..ve sanırsam ay sonunda bu tabloda hamile olanların bilgisi veriliyo..inşş biz de hamile yazanlardan oluruz

yaz yaz bi hal oldum.arkadaslar bi anlatsanız şu tablonun ne oldugunu yahuuuuuu

tatlım çalıştığımız için devamlı burda olamıyoruz...

o tablo bebek isteyen arkadaşların yaşları isimleri ve beklenmeyen regl tarihlerinin olduğu tablo....

herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???

canım ya olabilir mi ki...ben de 45 kiloyum boyum da 1.62 falan....gerçi bi koşucu kız vardı elvan diye ...milli sporcumuz...böyle zenci gibi...rüzgar kız diyolar 39 kilo falan sanırsam....ve hamileeeee...sen kaç kilosun:97:

cooooook teşekkürler arkadaşlar:)))))şimdi anladım eee bende yaziyim bariiiiii:)))

30--------------0------------------9 mayıs

hadi hayırlısı inşallah

benden çok eşim istiyor Allahım onun için ve kayınvalidem için vede annem için tabikide benim için öncelikle ama benden çok arzu eden onlar komediler ya yatıp kalkıp dua ediyorlar

İnşll arkadaşım.Allah tüm isteyenlere versin.Benimkilerde aynı.K.validem mini mini yelekler örmüş.Gösterdikçe kötü oluyorumm...

VAY ARKADAŞ YAA OKU OKU BİTİREMEDİM Bİ KAYBOLDUM COŞUMUŞUNUZ

meraba sekerim hayırdır bugün neden mahrum bırakıyosun kendinden sekercimm

BACIM ÇOK YOĞUN YAA SİNİR GELDİ VALLAH BİDE BAŞIM ÇATNIYO SORMA :26:

İNŞALLAH BİTANEMMM Bİ HAMİLE OLALIMDA ANIRMAK İSTİYORUM ŞURDA

Son düzenleme:
ya içimemi doğuyor bilmiyorum ama dün gece fena kasıklarımda batmalar vardı ama beni hiç rahatsız etmedi belki hamişimdir diye hoşuma bile gitti acı çeksemde çok garipti eşime birşey demiyorum umutlanmasın diye o ve bütün aileme geleneksel anneler gününde hediye etmek isterim bu haberi eskiden bir annemdi şimdi iki oldular ikiside çok mikemmel insanlar Allah onların gönüllerine göre versin bide yaklaşık 6 gündür vücut ısımı ölçüyorum ben pek anlamıyorum ama yazayım belki anlayanlar varsa bi açıklamada bulunabilirler bana ....

23 nisanda 36.7
24 nisanda 36.1
25 nisanda 36.4
26 nisanda 36.5
27 nisanda 36.5
28 nisan yani bugün 36.6 yani bi artış var sizce nedir ne değildir yardımcı olabilecek varsa beni mutlu eder inanın sevgilerrr....

İsim Yaş Bat Sonuç
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
matrax 30 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
hopeone 30 9 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
sihirliada 11 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
tolsan 31 12 Mayıs
nerisona 31 12 Mayıs
bilgemadam 28 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
burcuizmir 27 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 Mayıs
beklenti 29 24 Mayıs
kadriye_33 26 25 Mayıs

Son düzenleme:
İnşll arkadaşım.Allah tüm isteyenlere versin.Benimkilerde aynı.K.validem mini mini yelekler örmüş.Gösterdikçe kötü oluyorumm...

hiç kötü olma...o yeleklerden birini al..."eline sağlık annecim" mutlaka giydiricem "de....evine götür...bebeğim en kısa zamanda doğacak ve ben bunu ona giydiricem de sürekli kendine...iyi düşünürsen olur...Bak Hürreme hamileyim diyor hamile kalıyor....SECRET felsefesi:))

tabikiiiii durmak yok:))))

durmak yok yola devam:))
peki benim kasığımdaki çekilmeler bir belirti olabilir mı acep?

canım..bo ümitlere kapılıp sonra üzülmeni istemeyiz hepimiz...bazen psikoljikman garip belirtiler hissetttik hepimiz zaaman zaman:))ne üzül ne ümitlen ...sadece güzel şeyler düşünerek ve dua ederk biraz daha bekle tatlım tamam mı:)):81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…