- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.261
haydaaa yıne kımse yazmıyor(
arkadaslar aranızda bebek bekleyen yada olsun diye bekleyen kimse yok mu yaaaaa
olsun diye bekliyorumm benn :) inş
yaz yaz bi hal oldum.arkadaslar bi anlatsanız şu tablonun ne oldugunu yahuuuuuu
yaz yaz bi hal oldum.arkadaslar bi anlatsanız şu tablonun ne oldugunu yahuuuuuu
herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
canım ya olabilir mi ki...ben de 45 kiloyum boyum da 1.62 falan....gerçi bi koşucu kız vardı elvan diye ...milli sporcumuz...böyle zenci gibi...rüzgar kız diyolar 39 kilo falan sanırsam....ve hamileeeee...sen kaç kilosun:97:
inşallah arkadasım hayırlısıyla:)))
benden çok eşim istiyor Allahım onun için ve kayınvalidem için vede annem için tabikide benim için öncelikle ama benden çok arzu eden onlar komediler ya yatıp kalkıp dua ediyorlar
ben de olsun diye bekliyorum adetim bugün bitiyo haftaya çalışmalara başlarız:)
43(( boy 158
meraba sekerim hayırdır bugün neden mahrum bırakıyosun kendinden sekercimm
semptomlar tanidik olunca , mecburen bagliyorum iste adete koleram, isterdimki diyeyim''heyt beee, tuttmusshhh '', ama bakalim, umarim yaniliyorumdur ....birbirimize dua edersek, hayirlisiiyla insallah tez vakitte birbirimize mujdelerimizi veririz
SEN YAZ YAŞ VE BEKLENEN ADET TARİHİNİ BEN EKLERİM LİSTEYE SENİ
aynen, walla bende is basindayim, inan buraya bakinca isim aksamiyor degil, caktirmiyorum tabi ...allaam yoksam ben profesyonel ''arazi''memurlardan mi oldum??
selam tatlım nie ağlıyosun
ben ağlamayayımda kim ağlasın dün kayınvalidem aradı eşimle konuştular bende namazda ne konuştuklarını duydum moralim bozuldu fatma naıl diye sormuyo fatmanın günü geldi hastalandımı test yaptınızmı ne çıktı ilk önce insanın moralini bozuyo sonrada allahtan hayırlısı olur diyo ben ağlamayımda kim ağlasın 3 senedirki aynı şey
CANIMM BENİM NAMAZLARIMIZDA ADI GEÇEN PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİMİZ OLSUN İNŞALLAH. SEN TAKMA KİMSEYİ KAFANA. DUYMAMAZLIKTAN GEL. SEN BÜYÜKLÜK GÖSTER STRES YAPMA. RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH. KAYNANALAR HEP ÖYLE BE CANIM.
kızlar nabersiniz ben bugün ii hissetmiyomm kendimi mutsuz uyandımmayy nolcak bizim bu halimiz yaaa ruh halim bozuldu sanırım cok kafaya takıommm:97:
CUCUUUUUUMMM BUGÜN BENDE Bİ SİNİRLİYİMKİ KAÇ KİŞİYİ HARŞLADIM SABAHTAN BERİ BİLMİYORUM NEDENSE ÇOK GERGİNİM YAAA ÜSTÜMDE ÇOK İŞ VAR ÇOK YORGUNUM. Bİ UYUSAM 3 GÜN UYANMASAM NASIL İYİ GELİR VARYA
ayy minnoşlar hala oluyorumm annem simdi aradı yengemin suyu gelmişşşbana da istanbul yolu görünüyoo simdi hastaneye gidiyolarmışşş ayy cok heyecanlandımmm darısı basımıza canlarımmm
HAYIRLISI OLSUN CUCUUUUM İNŞALLAH Bİ GÜN BİZİMDE PATLAR SULARIMIZALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KARDEŞ
amin saol canım benimmneyse ben simdi cıkıommm belki giremem bi süre istanbula gidebiirim bugün yada en gec yarın hepinizi seviyommm koleraya söleyin kafasına takmasınnn boş laflarııııı muck öpüldünüz minnoşlar
CUCUM BURDAKİ NEYİ KAFAMA TAKMICAM ONU ANNAYAMADIM BEN :44:
kızlar bişey soracam forum takipten yazdığım mesajlara giriyorum ya o yazıdım mesajları silme yada gizleme gibi bişey varmı yazdıklarımı eşimin görmesini istemiyorum bilen varsa söylerse çok sevinirim
CANIM BURDAN ÇIKARKEN ÇIKIŞ DİYİPTE ÇIK. BİRDE İNTERNETE GİR SEÇENEKLERDEN GEÇMİŞİ TEMİZLE O ZAMAN GÖREMEZ
merhaba, beni de ekler misiniz? bu daha ilk oluyor, heyecanlıyım
yaş 31, 12 Mayıs
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM EKLİYORUUUUM
yaww nere gittinizzz??
kolera nirde? berre nirde??? neyse...kizlar benim bikac dakikam kaldi...hepiniziii kocaamaaan opuyorummm,ve cikiyorummm, yarin gorusuruz artikin ......
NIKITAM ŞİKİTAM SORMA YOĞUNLUK DİZ BOYU BUGÜN
slm kızlar nasılsınız canım sıkılıyor evde tekim püfffçok sıkılıyorumm
KIS SEN NERELERDESİN YAW GÖZÜMDEN KAÇIYO SANMA İHMAL ETME BURALARI KUZUUUMM
şu listeyede benm sonuç bölümüne tırt yazarsanız sevinirim
CANIM HAYIRLISI MAYISTA HAMİLE KAL Kİ BİZE AYAK UYDURASINBAT NE ZAMAN ŞİMDİ DEĞİŞTİREYİM LİSTEDE
EKLEDİM BACIM ESKİ LİSTEDEN BAKMIŞ OLMAYASIN KONTROL ETÇEM ŞİMDİKCnm beni çıkarmışsın listeden yaş 27 BAT 20 MAYIS
bilgemadam----------28--------------------1-----------------------------12mayıs
CANIMMM SENDE ARAMIZA HOŞGELDİNNN EKLİYORUUUUM
benden çok eşim istiyor Allahım onun için ve kayınvalidem için vede annem için tabikide benim için öncelikle ama benden çok arzu eden onlar komediler ya yatıp kalkıp dua ediyorlar
HEHEHEHEH
TATLIM SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN EKLİYORUM LİSTEYE30 ..................................1.........................................17 mayıs beni de ekleyin :)
herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
ZAYIFLIKLA ALAKASI YOK NE ZAYIFLAR GÖRDÜM BEN TOSUN GİBİ ÇOCUK DOĞURAN
matrax..................30..........................1............................4 Mayıs (Tabii olursa
CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN EKLİYORUM LİSTEYE
yaaa ben bu tabloyu anlamadım((nedir acaba acıklarmısınız!!!
ŞİMDİ CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN
NICK YAZIYORUZ YAŞIMIZI YAZIYORUZ BİDE BEKLENEN ADET TARİHİNİ YAZIP TARİH GELDİKÇE ÜMİT EDİYORUZ HAMİLE KALSIN DİE
cooooook teşekkürler arkadaşlar:)))))şimdi anladım eee bende yaziyim bariiiiii:)))
30--------------0------------------9 mayıs
hadi hayırlısı inşallah
İnşll arkadaşım.Allah tüm isteyenlere versin.Benimkilerde aynı.K.validem mini mini yelekler örmüş.Gösterdikçe kötü oluyorumm...
tabikiiiii durmak yok:))))
peki benim kasığımdaki çekilmeler bir belirti olabilir mı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?