Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yalnız varya iyiki yaptırmışım test bugünkü belirtilerle iyice hamile olduğuma inanacaktım yoksa. göğüslerim bir batıo karnım şiş..... umutları baştan kaybettik iyi oldu. bir dahaki aya hem psikolojik hemde madden hazırlanmaya başladım. ateş yöntemi için liste çıkarttım kendime

botanikecza die bi yerden baktım teste 35 dio ve 5 test kiti varmış sen çok ii almışsın

berreemmm nerden almıştım kuzummm bende bu ay kırmızıları görürsem öbür aya almayı düşünüyorum çok iyiymiş fiyatıda

bu geçen aldığımdı tatlım..
bu ayklamamıştı başka aldım bende
18 adet 16.50 kargo parasıda 4,5tl,

merhaba arkadaşlar:))kafama takılan bir sey var daha dogrusu hissettiğim diyim!!!fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
bu ay ılk kez ovulasyon testi kullandım ve 2 gun cift çizgiyi belirgin sekilde gördum ve bizde haliyle beraber olduk(23,24,25 nisanda).şimdi reglime takribi 11 gün var(arasıra 1-2 gun oynama olabiliyor)
dün ve bugun kasıklarımda bir gariplik hissediyorum.batma diyemem ama bişiler işte sanki çekme gibi yani tuhaf bir hassasiyet ve aynı şekilde belim ve sirtımdadaumutlanmak için çokmu gerçek???test için çok erken biliyorum ama...
nedersiniz???

belli olmaz canım hemen beklemelisin biraz daha...

bende prediktörünkini kullandım.memnunda kaldım.kullanıcağınız zaman ama sabah ılk idrarla kullanmayın!!!dört saat sıvı almadan bekledikten sonra uygalayın.sadece bilgi olsun diye paylaşmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…