Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

fıstığım bu yazdığın tarihler neye göre...çünkü ateş ölçümüne adetin ilk günü başlaman lazım:)):97:

beklemek çoook zor ama yapacak bişey yok. adetine çok var daha bence fazla düşünmemeye çalış. bende bu ay senn gibiydim. faranjit olunca mecburen test yaptırmak zorunda kaldım tırt çıktı :)

herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
bence hiçççççççççç alakası yok
peki benim kasığımdaki çekilmeler bir belirti olabilir mı acep?

yanii bir belirti olabilir. ama insan bu psikolojiyle bir çok belirtiyi kendisi yaratıyor bunuda unutma

kolera canım benm mayıs ayındaki adetim tahminen 27 mayıs olması lazım. ekle beni listenin en sonuna :)

Bernardocum yap ben bu ay yaptım iki çizgiyi iki kere gördüm ve hemen çalışmaya başladık!!!
belkide o yuzden umudum coook

ay yok canım ovulasyon testini düşünmüyorum henüz ya ama yinede bu akşam bi söylicem eşime bakalım ne diyecek. bizim bu ay olmazsa eylüle kalacak büyük ihtimallede

hımm öyle ise ben tam adet bitiminin ertesi günü başladım du bakalım tutmazsa bidahaki aya yani haziran ayı hamişlik için forma yazmaya :))))

:)) ilk gün başla..her sabah yataktan çıkmadan ölçmelisin. adetliyken yüksek çıkabilir bu normal zaten...adetin bittikten sonra özellikle dikkatli ol...bir gün var ki o gün çok az bir düşme yaşayacaksın ısıda...o akşam çalış....gün aşırı 2 gün daha çalış bence...o günden sonra ısı ttekrar artacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…