- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.281
ya içimemi doğuyor bilmiyorum ama dün gece fena kasıklarımda batmalar vardı ama beni hiç rahatsız etmedi belki hamişimdir diye hoşuma bile gitti acı çeksemde çok garipti eşime birşey demiyorum umutlanmasın diye o ve bütün aileme geleneksel anneler gününde hediye etmek isterim bu haberi eskiden bir annemdi şimdi iki oldular ikiside çok mikemmel insanlar Allah onların gönüllerine göre versin bide yaklaşık 6 gündür vücut ısımı ölçüyorum ben pek anlamıyorum ama yazayım belki anlayanlar varsa bi açıklamada bulunabilirler bana ....
23 nisanda 36.7
24 nisanda 36.1
25 nisanda 36.4
26 nisanda 36.5
27 nisanda 36.5
28 nisan yani bugün 36.6 yani bi artış var sizce nedir ne değildir yardımcı olabilecek varsa beni mutlu eder inanın sevgilerrr....
beklemek çoook zor ama yapacak bişey yok. adetine çok var daha bence fazla düşünmemeye çalış. bende bu ay senn gibiydim. faranjit olunca mecburen test yaptırmak zorunda kaldım tırt çıktı :)merhaba arkadaşlar:))kafama takılan bir sey var daha dogrusu hissettiğim diyim!!!fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
bu ay ılk kez ovulasyon testi kullandım ve 2 gun cift çizgiyi belirgin sekilde gördum ve bizde haliyle beraber olduk(23,24,25 nisanda).şimdi reglime takribi 11 gün var(arasıra 1-2 gun oynama olabiliyor)
dün ve bugun kasıklarımda bir gariplik hissediyorum.batma diyemem ama bişiler işte sanki çekme gibi yani tuhaf bir hassasiyet ve aynı şekilde belim ve sirtımdadaumutlanmak için çokmu gerçek???test için çok erken biliyorum ama...
nedersiniz???
bence hiçççççççççç alakası yokherkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
peki benim kasığımdaki çekilmeler bir belirti olabilir mı acep?
kızlar bugün çok gergin ve sinirliyim sizce hamilemiyim
bugün hava yine yağışlı. bu sene yaz gelmedi gitti hamilemiyim acaba
yaa benide yazın tabloya lutfeeen:)
hopeone---------------9 mayıs
fıstığım bu yazdığın tarihler neye göre...çünkü ateş ölçümüne adetin ilk günü başlaman lazım:)):97:
az kalmış seninde heyecan doruktadır eminim
evet arkadaşımya niye bilmiyorum bu sefer çok ümidim var.kaptırmak istemiyorum elbet ama sizler daha iyi anlarsınız insanın elinde değil
kesinlikle canm insanın elinde değil. ben elimde olsa ovulasyon dönemi bittiği gibi test yapıcam da
Bernardocum yap ben bu ay yaptım iki çizgiyi iki kere gördüm ve hemen çalışmaya başladık!!!
belkide o yuzden umudum coook
Bernardocum yap ben bu ay yaptım iki çizgiyi iki kere gördüm ve hemen çalışmaya başladık!!!
belkide o yuzden umudum coook
hımm öyle ise ben tam adet bitiminin ertesi günü başladım du bakalım tutmazsa bidahaki aya yani haziran ayı hamişlik için forma yazmaya :))))
ay yok canım ovulasyon testini düşünmüyorum henüz ya ama yinede bu akşam bi söylicem eşime bakalım ne diyecek. bizim bu ay olmazsa eylüle kalacak büyük ihtimallede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?