- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.241
belli olmaz canım hemen beklemelisin biraz daha...
evet beklemem lazım offf cok sıkıcıyaaaa(heleki benım gibi sabırsız bir insan için:)))
bilgemadam----------28--------------------1-----------------------------12mayısisim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat
bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
22012010-------------19------------------------------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
seymenk-------------25--------------------------------------------------21 mayıs
Kızlar Merhaba, herkesden yakın hissetim şimdi sizi kendime....Adet düzensizliğim var, her gün 4 tane hap içiyorum, ama umutluyum, mutluyum:) İnşallah diyorum hepimiz için
benden çok eşim istiyor Allahım onun için ve kayınvalidem için vede annem için tabikide benim için öncelikle ama benden çok arzu eden onlar komediler ya yatıp kalkıp dua ediyorlar
bilgemadam----------28--------------------1-----------------------------12mayıs
matrax..................30..........................1............................4 Mayıs (Tabii olursa
herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
herkese mrblar .....yaklaşık 4 aydır büyük bi ümitle bekledik ama olmadı..çok zayıfım ben acaba diyorum ondan mı tutmuyo..gerçi çevremdekiler zayıflıkla alakası yok diyo ama sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?