Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canııııııım...bebişiiiiimmmm. ğretmenlerin en tatlısssssııııı.hanimiş o hanimiş.

saol canım benm
off ama adamcağız benden kaçacak valla yaaaa:)))))
kaçmazzzzz hamilelik için yatırım bunlar söyle ona hem depolasınbunları hayalinde sonra lazım olacak

tolsen merhaba:)
listeye baktım da yaşlarımız ve günümüz aynı, üstelik ikimiz de öğretmeniz :) bu ay benim ilk denemem, hayırlısı olur umarım ikimiz için de:))
bu arada hangi şehirdesiniz?

Son düzenleme:
spermlerin 2 günlük olmasında fayda varmış.:)) o konuda haklısın ...ama bilemiyorum..belki bişeyler ayarlanabilir...çok özelinize girmek istemem ama...bilirsin.mastürbasyon falan.:))

aynen canm aman ozaman gelsinde düşünürüz.hem spermin taze olmasını ben mi düşüncem o düşünsüjn

tolsenim...
hoş geldin bebem..
napıyon...

çokmu yordular seni sıpalar...
gelsene azcık şevkat vereyim...
yumurtalar için yapıcak birşeyim yok:94:

hoşgeldinnnn geçmişler olsun hayırdır kardeş hamile misinki

yok şekerim tam yumurtlamanın ortasındayım ben her ay yumurtlama döneminde bööle olurum hatta o kadar ağrım olurki hangi taraftan yumurtluyorum bunu bile bilirim eskiden tabi bunun ne olduğunu bilmediğim zamanlarda kanser oldum sanıp koşa koşa bana ne oluyo diye doktora gitmiştim adam da sakince bana yumurtluyosunuz demişti :26:

lunalady
canııııııım...bebişiiiiimmmm. ğretmenlerin en tatlısssssııııı.hanimiş o hanimiş.

lunam canım teşekkür ederim şu yazdığın hanimişler keşke hamişmiş olsaaaaaaaaaaaaa
şımarıklığım tavan yaptı sanırım

tolsenim...
hoş geldin bebem..
napıyon...

çokmu yordular seni sıpalar...
gelsene azcık şevkat vereyim...
yumurtalar için yapıcak birşeyim yok:94:

berreeemmm yaaa canımı çıkardılar bi zamanlarda birileri onları yapmak için göbeği çatladı ama sıpalara bak... şimdi de bizim göbeğimiz çatlıyo kimbilir bizimkiler öğretmenlerine neler yapacak

tolsen merhaba:)
listeye baktım da yaşlarımız ve günümüz aynı, üstelik ikimiz de öğretmeniz :) bu ay benim ilk denemem, hayırlısı olur umarım ikimiz için de:))
tabi ki burdaki herkes için deee :)))

Son düzenleme:
kedimeri,
berree,
nurummm,
hopeone,
tolsen,
BURCUMM89,
razuat,
morçilek,
bernardo,
chosy,
matrax,
lunalady,
kolera_vebasi,
bilgemadam

maşallah maşallah 14 kişii okuyoo allah bereket versin topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…