- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.361
yumurta şekerim. kadınların %90ından fazlası ayda sadece bir kere yumurtluyor. üstelik bunun sağda mı solda mı olacağı(iki yumurtalığımöız var ya) kesinlikle şans işi. 2 tane yumurtlayan çok nadir insan varmış zaten onlarda da zaman zaman çoğul gebelik oluyor ya hani diyorlar ya çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizi mi diye. ve şansa bakın ki çift yumurta ikizleri iki oluşmuş yumurtanın aynı anda iki ayrı spermle döllenmesi sonucu oluşuyor. işte allah ne mübarek kadınlar doğuruyor... en azından bir tanesi için darısı başımıza
Soruma cevap veren olmadı, sanırım bebiş için bir tek ben tedavi görüyorumOlsun ama sizler için çok sevindim güzel anne adayları, Her Şey Güzel Olaaacaaakkk :)
ya 12.gün yapamadık 13.gün yapmayalımmı ozaman 14.günü mü bekliyim.canım yoksa calısmalar bosa mı gitti. yaaaa.misafirde tam dünü buldu offffff
ben adanadayım, ben de baktım şimdi fortele, eczanede satılıyor mu acaba, netten beklemek zorrr
benim çocuklar da pek haylaz valla, dediğin gibi bakalım bizimkiler nasıl olcak
yok tatlım sanırım kimse şuan tedavi olmuyor..
sen ne zamandan beri istiyosun...:26:
hmm evet şekerim bende ayde 1 kere değince başka bişey anladım...
çalışma ayda 1 kere yapıyonuz zannettim...
Rabbim nasip etsin inşallah hepimize...
canım benim cooooook tesekkür ederim yardımcı oldugun için.hani 12 14 16 18 20 diyolar ya o yüzden 14 .günde mi yapalım diye sordum.12.gün yapamadık.13.gün baslasak gün asırı yapmaya acaba.onu cok merak ediyorum.yoksa 14.gün mü yapalım.yok öyle bir şey yahu gün aşırı yapın demelerinin sebebi 24 saatte bir olduğunda şartlara bağlı olarak sper sayısı ve hızının azalma ihtimalinden. 12 ila 20 günler arasında gün aşırı yapınca ufaklıklar çoğalıp hızlanıyormuş. ama sağlığı yerinde olanlarda bu hergün de böyleymiş. riske atmamak için gün aşırı. zaten şöyleki; sperm 72 saat yaşayabiliyor ve bir spermin yolu bulup yumurtaya kadar gitmesi ve orada yumurtayı çatlaması için beklemesi gerekiyor. çatlama anını yaklaşık 24 saat sürüyor bu ortalama bir değer tıpkı adteinkiminde 3 kiminde 7 gün sürmesi ya da kiminin 28 kiminin 32 günde bir adet olması gibi. çatlama süre zarfında oraya ulaşabilen sağlam ve güçlü sperm varsa başında bulunan bir madde sayesinde yumurta duvarını eritip kuyruğunu dışarıda bırakarak içeri giriyor sonra döllenme başlıyor. yani yumurta yola çıkıyor rahme doğru rahme varınca kendine en damarlı bölgeyi seçerek oraya yerleşiyor hani kiminde hamile kalınca hafif kanama olurmuş ya işte bu kanama yumurta rahme yerleşirken rahim duvarını yerleşmek için zedelediğinden kaynaklanıyormuş. sonra damarlar yoluyla yumurtaya rahimden bağ kuruluyor. işte bu bağda bebişlerimizi beslememizi sağlıyor. böylece diğer mesajlarda bahsettiğim hcg değeri artıyor ki testlerde bakılan değer bu. sonra kim tutar beb,iş 40 hafta ve işte kollarınızda.
canım benim cooooook tesekkür ederim yardımcı oldugun için.hani 12 14 16 18 20 diyolar ya o yüzden 14 .günde mi yapalım diye sordum.12.gün yapamadık.13.gün baslasak gün asırı yapmaya acaba.onu cok merak ediyorum.yoksa 14.gün mü yapalım.
Aslında ben hep 2,5 yıllık evliliğimin başından beri istedim de, anca karar verdik, bir yandan da adet düzensizliğim için tedavi görüyorum, dualarınıızı bekliyorum
Aslında ben hep 2,5 yıllık evliliğimin başından beri istedim de, anca karar verdik, bir yandan da adet düzensizliğim için tedavi görüyorum, dualarınıızı bekliyorum
başla tabi 13 te sakın geçirme sen de 13-15-17-19-21 de yap
aminnnnn canım amiiinnnnn özelliklede uzun süredir çalışanlara öncelikle nasip etsin inşallah
kızlar ben çıkıyorum ..:80:
çok öpüyorum hepinizi...
Allah'a emanet olun...
neyse kızlar bende çıkıyorum bugünlük bu kadar yeter. Yarın devam öpüldünüz
neyse kızlar bende çıkıyorum bugünlük bu kadar yeter. yarın devam öpüldünüz
Kızlaaaar kızlaaar ancakki işim bitti çeklernen bankalarnan uğraşmaktan iflaaaam söküldü
Bu streste ben nası anniş olcam yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?