- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.341
berreeemmm yaaa canımı çıkardılar bi zamanlarda birileri onları yapmak için göbeği çatladı ama sıpalara bak... şimdi de bizim göbeğimiz çatlıyo kimbilir bizimkiler öğretmenlerine neler yapacak
tolsen merhaba:)
listeye baktım da yaşlarımız ve günümüz aynı, üstelik ikimiz de öğretmeniz :) bu ay benim ilk denemem, hayırlısı olur umarım ikimiz için de:))
bu arada hangi şehirdesiniz?
yok şekerim tam yumurtlamanın ortasındayım ben her ay yumurtlama döneminde bööle olurum hatta o kadar ağrım olurki hangi taraftan yumurtluyorum bunu bile bilirim eskiden tabi bunun ne olduğunu bilmediğim zamanlarda kanser oldum sanıp koşa koşa bana ne oluyo diye doktora gitmiştim adam da sakince bana yumurtluyosunuz demişti :26:
l hamişmiş ol
vay yaramazlar vay...
kızın yumurtasını çatlatmışlar yahu..
olsunlarda üzsünler boşver tolsenim....
hosbulduk tatlıs burda cok mutlu oluyorum yahuuuuuuuuuuuuuu.....bide bu ay hamiş olsam degme keyfime
yok şekerim tam yumurtlamanın ortasındayım ben her ay yumurtlama döneminde bööle olurum hatta o kadar ağrım olurki hangi taraftan yumurtluyorum bunu bile bilirim eskiden tabi bunun ne olduğunu bilmediğim zamanlarda kanser oldum sanıp koşa koşa bana ne oluyo diye doktora gitmiştim adam da sakince bana yumurtluyosunuz demişti :26:
aynen berreem şükürler olsun hatta allah olmayanlarada versin bol bol inşallah gerçi ayda 1 tane oluyomuş ya olsun
benimde bu ay bir gün çok aşırı ağrım olmuştu belkide benim yumurtlama günüm o gündü. bence benm hesaplanan tarihten daha sonra yumurtlama günüm çünkü geçen hamileliğimde öğrendiğimde daha çok yeni demişti doktor
evet canım 22 yasımdayım 2 senelik evliyim....mayıs hamiş adayıyım bakalım çalısmalar tam gaz devam ediyor
ya kıslar bişey sorcam.yumurtlama günü 1 günmü yahu.ben adetin baslamasından 12 14 16 18. gün diye biliyorum. aydınlatın beni lüffennnnn
benimde bu ay bir gün çok aşırı ağrım olmuştu belkide benim yumurtlama günüm o gündü. bence benm hesaplanan tarihten daha sonra yumurtlama günüm çünkü geçen hamileliğimde öğrendiğimde daha çok yeni demişti doktor
ben adanadayım, ben de baktım şimdi fortele, eczanede satılıyor mu acaba, netten beklemek zorrraaaaaaaaa süper yahu benim de ilk deneme bakalım ne olacak istanbuldayım ben ya sen. kızlar bu arada ben dün akşam oturup erken gebelik testlerini araştırdım fortel diye bi marka varmış mens ten 7 gün öncesi itibari ile test çıkıyormuş. gerçi olmusuz konuşanlarda var ama onuda şuna bağlıyorlar kız bebeklerde hcg hormonu daha fazla erkek bebeklerde daha azmış o yüzden negatif çıkıpta hamile olanlarınki bundan diyolar. pozitif çıkıpta yanlış olan yoktu hiç. ben de almayı düşünüyorum.
evet şekerim bir gün. o günlerden birinde işte
benim de 13 akşamı bailadım reglim hesaplarsan 16 ya filan denk geliyor. hatta bana noluyo diye dr a gittiğim ay ayın 12 sinde regl oldum 28 inde dr a gittiğimde adam bana 18 mm yumurtan var demişti. bugünü ve yarını değerlendir demişti. bu 14 gün olayı herkese göre değişiyi kısacası en garantisi 12 ila 20 arası dur duraksız çalışmakmış
ayda bir tane olan ne kız...
ben cıkıyommm minnoşlar kocişkom geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?