Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

berreeemmm yaaa canımı çıkardılar bi zamanlarda birileri onları yapmak için göbeği çatladı ama sıpalara bak... şimdi de bizim göbeğimiz çatlıyo kimbilir bizimkiler öğretmenlerine neler yapacak

vay yaramazlar vay...
kızın yumurtasını çatlatmışlar yahu..

olsunlarda üzsünler boşver tolsenim....

tolsen merhaba:)
listeye baktım da yaşlarımız ve günümüz aynı, üstelik ikimiz de öğretmeniz :) bu ay benim ilk denemem, hayırlısı olur umarım ikimiz için de:))
bu arada hangi şehirdesiniz?

aaaaaaaaa süper yahu benim de ilk deneme bakalım ne olacak istanbuldayım ben ya sen. kızlar bu arada ben dün akşam oturup erken gebelik testlerini araştırdım fortel diye bi marka varmış mens ten 7 gün öncesi itibari ile test çıkıyormuş. gerçi olmusuz konuşanlarda var ama onuda şuna bağlıyorlar kız bebeklerde hcg hormonu daha fazla erkek bebeklerde daha azmış o yüzden negatif çıkıpta hamile olanlarınki bundan diyolar. pozitif çıkıpta yanlış olan yoktu hiç. ben de almayı düşünüyorum.

benimde bu ay bir gün çok aşırı ağrım olmuştu belkide benim yumurtlama günüm o gündü. bence benm hesaplanan tarihten daha sonra yumurtlama günüm çünkü geçen hamileliğimde öğrendiğimde daha çok yeni demişti doktor

hosbulduk tatlıs burda cok mutlu oluyorum yahuuuuuuuuuuuuuu.....bide bu ay hamiş olsam degme keyfime

ohh ne güzel olucak inşallah..
göbiş yarışı yaparız...
bende çok mutluyum...bebişim bu ay gelse daha mulu olurum ama gelmezsede canı sağ olsun yine mutluyum Rabbim sağlık versin olur elbet...

kızz ne kadar güzell biz ne zaman yumurtladığımızı anlamıyozz işte değerlendir bugünleri

ya kıslar bişey sorcam.yumurtlama günü 1 günmü yahu.ben adetin baslamasından 12 14 16 18. gün diye biliyorum. aydınlatın beni lüffennnnn

selam kızlar doğum iptal yaa doktor bikacgüne doğum baslar demişş ne bilim sekerim insan doğurmayınca bilemiooo suyu gelmiş ama neyse bi kacgün varmışş daha bosuna panik oldum nasıl giderim diye :84:

benim de 13 akşamı bailadım reglim hesaplarsan 16 ya filan denk geliyor. hatta bana noluyo diye dr a gittiğim ay ayın 12 sinde regl oldum 28 inde dr a gittiğimde adam bana 18 mm yumurtan var demişti. bugünü ve yarını değerlendir demişti. bu 14 gün olayı herkese göre değişiyi kısacası en garantisi 12 ila 20 arası dur duraksız çalışmakmış

ben adanadayım, ben de baktım şimdi fortele, eczanede satılıyor mu acaba, netten beklemek zorrr
benim çocuklar da pek haylaz valla, dediğin gibi bakalım bizimkiler nasıl olcak

aklıma şimdi ne geldi kızlar. benm adetim çok az lekelenme ile başlar. tam manasıyla başlası bir kaç günü bulur. doktorlar ilk lekelendiğin gün die hesapla diorlar ama ben bu ay tam adet olduğum gün olarakda hesaplıcam bakalım

ayda bir tane olan ne kız...

yumurta şekerim. kadınların %90ından fazlası ayda sadece bir kere yumurtluyor. üstelik bunun sağda mı solda mı olacağı(iki yumurtalığımöız var ya) kesinlikle şans işi. 2 tane yumurtlayan çok nadir insan varmış zaten onlarda da zaman zaman çoğul gebelik oluyor ya hani diyorlar ya çift yumurta ikizi mi tek yumurta ikizi mi diye. ve şansa bakın ki çift yumurta ikizleri iki oluşmuş yumurtanın aynı anda iki ayrı spermle döllenmesi sonucu oluşuyor. işte allah ne mübarek kadınlar doğuruyor... en azından bir tanesi için darısı başımıza

Soruma cevap veren olmadı, sanırım bebiş için bir tek ben tedavi görüyorum Olsun ama sizler için çok sevindim güzel anne adayları, Her Şey Güzel Olaaacaaakkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…